Ptysiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 http://i45.tinypic.com/2hzssx5.jpg śliczne faktycznie :loveu: Dobranoc i buziaki w nochalek dla Leonka :loveu: Quote
Patik Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='leónowa']Ta pomarańczowo-niebiesko-żółta jest właśnie z wełny (włóczki) i dla mnie to wygląda całkiem ładnie;) Masz może jeszcze jakieś swoje dzieła, bo chętnie bym zobaczyła jak to innym wychodzi:p[/QUOTE] robię teraz właśnie guardy dla Doris i Kubusia ,dla Doris prawie skończone tylko dzisiaj po zatrzask jadę,wiec potem może zdjęcia zrobię( a ciężko to się czyje,bo przód mają taki jak ramię od plecaka ,taka właśnie nie gąbka,nawet nie wiem co to,ale ciężko się szyje,już z resztą całe palce mnie bolą ;D) A ty pokażesz jeszcze swoje jak masz :D:D Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Jak juz mówiłam większość swoich robótek powyrzucałam, bo nie moge znaleźć jakiegos sensownego wykończenia obróżek, a kokardek ,,mężczyźnie,, nie wypada nisić:evil_lol: Patik jak skończysz to koniecznie pokazuj, jak nie tu to u siebie wstaw, bardzo chcę to zobaczyć;) Kurczę, wpadłam w jakąś manię na psie akcesoria:razz: Quote
Gezowa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='leónowa']Jak juz mówiłam większość swoich robótek powyrzucałam, bo nie moge znaleźć jakiegos sensownego wykończenia obróżek, a kokardek ,,mężczyźnie,, nie wypada nisić:evil_lol: [/QUOTE] A może jakieś wykończenie... nie wiem, jak przy normalnej obróżce? Bo raczej nic innego prócz kokardki czy supełków nie zrobisz, przynajmniej mi nic innego do głowy nie przychodzi :razz: [quote name='leónowa']Kurczę, wpadłam w jakąś manię na psie akcesoria:razz:[/QUOTE] Aj weź nic nie mów... ja tam się cieszę, że na bazarku u taks większość rzeczy nie pasowała na młodego :lol: Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Co do bazarku to jedne plus był taki, że część nie pasowała, a drugi to to, że miałam nie za duzo kasy i ograniczyłma sie do dwóch obróżek, a i tak planuje kupna następnych jak mi kasy trochu przybedzie:evil_lol: Co do tych wykończeń spróbuje coś pokombinować i po prostu zobacze co wygląda najlepiej, jak mi coś wyjdzie to pokażę efekt;) No dobra zmykamy do lasku pohasać troszku, bo mały dzisiaj jeszcze niewylatany i będzie mi spustoszenie w domu robił, więc mus to mus:eviltong: Quote
Gezowa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ja kasy niby też nie miałam, ale zawsze mogłam od rodziców wyciągnąć :lol: Okej, to czekam :D U nas w ogóle gorąco... Byliśmy na krótszym spacerze (1,5h), młody nawet biegać nie chciał, tylko z jęzorem przy ziemi łaził to go w cieniu męczyłam komendami, kilka kółek zrobiliśmy, trochę aportu i spanie w domciu. Pewnie wieczorem pójdę na bieganie, jak się ochłodzi... z tym, że u mnie to strach chodzić po 19, bo dziki chodzą :lol: Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Wrócilismy przed chwilką Leos jak zwykle sobie poszalał, gonił kuropatwy, norował w poszukiwaniu myszy, czyli standard;) Doszły do nas obróżki od taks, jestem zachwycona, pierwszy raz u niej zamawiałam i jak tylko kase zdobędę wiem, że zawsze będe kupować, bo są idealne:loveu: Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Gezowa']Ja kasy niby też nie miałam, ale zawsze mogłam od rodziców wyciągnąć :lol: Okej, to czekam :D U nas w ogóle gorąco... Byliśmy na krótszym spacerze (1,5h), młody nawet biegać nie chciał, tylko z jęzorem przy ziemi łaził to go w cieniu męczyłam komendami, kilka kółek zrobiliśmy, trochę aportu i spanie w domciu. Pewnie wieczorem pójdę na bieganie, jak się ochłodzi... z tym, że u mnie to strach chodzić po 19, bo dziki chodzą :lol:[/QUOTE] Szczerze powiem, że u nas dziki też łażą, ale my zazwyczaj chodzimy większą gromadą, czyli 5 psów + właściciele, więc zdąrzymy odstraszyc takim hałasem większość leśnych zwietrząt i specjalnie się nie boję;) Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Joann']słodka z niego paróweczka;][/QUOTE] A dziękujemy:p Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Model w nowych obróżkach:loveu: Quote
Besti Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 To zdjęcie boskie :loveu: http://i46.tinypic.com/24vnmop.jpg Ale macie fajnie, że możecie polatać grupowo po lasku, rozpieszczasz Leonka. Miziajki!:loveu: Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Szczerze to czasami mam tego dość, jak taka gromada wpada prosto na ciebie, to ledwo zywa czasem z takich schadzek wychodzę;) Quote
Ptysiak Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Nie ma to jak mania :evil_lol: Ja się już wyleczyłam chyba z zabawko manii psiej :evil_lol: Smyczy i obróżek nigdy nie kupowałam dużo, Ptysiek ma w sumie 3 obróżki, jeden łańcuszek, 3 smyczki plus jedna krótka, dwa kagańce (których nie nosi :evil_lol:) i kolczatkę po nauce chodzenia Luny, której tez nie używam ... mam w planach jeszcze kilka rzeczy ale to z czasem bo Sebek może psychicznie nie wytrzymać :evil_lol: Prześliczne te nowe obróżki Leonka :loveu: A co do Twoich rękodzieł... to czy zrobiłabyś taką obróżkę dla DONka?? :oops:( tak na ozdobę ;)) Najlepiej czerwono-czarną :loveu: ( oczywiście odpłatnie :)) Quote
Gezowa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ojej, szybko ci doszły te taksówkowe obróżki :0 U mnie nadal cisza, pewnie jutro będą ;) Do pyska mu w pomarańczu :D Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie ma to jak mania :evil_lol: Ja się już wyleczyłam chyba z zabawko manii psiej :evil_lol: Smyczy i obróżek nigdy nie kupowałam dużo, Ptysiek ma w sumie 3 obróżki, jeden łańcuszek, 3 smyczki plus jedna krótka, dwa kagańce (których nie nosi :evil_lol:) i kolczatkę po nauce chodzenia Luny, której tez nie używam ... mam w planach jeszcze kilka rzeczy ale to z czasem bo Sebek może psychicznie nie wytrzymać :evil_lol: Prześliczne te nowe obróżki Leonka :loveu: A co do Twoich rękodzieł... to czy zrobiłabyś taką obróżkę dla DONka?? :oops:( tak na ozdobę ;)) Najlepiej czerwono-czarną :loveu: ( oczywiście odpłatnie :))[/QUOTE] Jak sie wprawię to na pewno zrobię, tylko bym musiała wiedzieć czy wolisz mulinę czy włóczkę ( grubość by była taka sama, bo biore kilka nitek) no i oczywiście obwód szyi;) Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='Gezowa']Ojej, szybko ci doszły te taksówkowe obróżki :0 U mnie nadal cisza, pewnie jutro będą ;) Do pyska mu w pomarańczu :D[/QUOTE] Moje w sobote wysłane, więc twoje może troche poźniej i stąd to opóźnienie:p Pamiętaj, że czekam na fotki pipecika w nowym nabytku:loveu: Quote
Ptysiak Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) [quote name='leónowa']Jak sie wprawię to na pewno zrobię, tylko bym musiała wiedzieć czy wolisz mulinę czy włóczkę ( grubość by była taka sama, bo biore kilka nitek) no i oczywiście obwód szyi;)[/QUOTE] Fajnie :multi: Nie znam się w sumie... Wole to co uważasz, że ładniej wygląda i jest trwalsze :) A obwód szyi to w tej chwili około 52/55 cm. Ale to chyba najlepiej zmierzę jak będziesz już miała zamiar robić :) Edited September 17, 2012 by Ptysiak Quote
Gezowa Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='leónowa']Moje w sobote wysłane, więc twoje może troche poźniej i stąd to opóźnienie:p Pamiętaj, że czekam na fotki pipecika w nowym nabytku:loveu:[/QUOTE] Nie, moje dzień wcześniej niż Twoje, specjalnie zerknęłam ;) Ale to może przez odległość, bo jednak idą z drugiego końca Polski :p I tak, tak, zrobię fotki :D Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 No fakt, do mnie z Krakowa troche bliżej... Ptysiakowa, odezwę sie jak będę robić, żeby to jako tako wyglądało, naucze się jeszcze fajnie wykańczać i zabiorę się do roboty;) Quote
Nath Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Jeszcze wybiegu mu brakuje dla modeli :D Kto wie może za niedługo wyjedziecie do Paryża na pokaz ;D Quote
Recommended Posts