Leokadia Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 Jutro wyjeżdżamy! Nie wiadomo kiedy ten czas tak szybko zleciał, nareszcie wyczekane spotkanie dogomaniaków:loveu: Trzymajcie kciuki, żebym sie nigdzie nie spóźniła, nie zgubiła, żeby mi się udało drzwi w pociągu otworzyć i nie musiała wracać stopem z Krakowa:diabloti: Quote
Baton Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='leónowa']Jutro wyjeżdżamy! Nie wiadomo kiedy ten czas tak szybko zleciał, nareszcie wyczekane spotkanie dogomaniaków:loveu: Trzymajcie kciuki, żebym sie nigdzie nie spóźniła, nie zgubiła, żeby mi się udało drzwi w pociągu otworzyć i nie musiała wracać stopem z Krakowa:diabloti: Czyli nie tylko ja się o to martwie :loveu: Quote
Leokadia Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 U nas tyle się ostatnio dzieje, że nie wiem od czego zacząć ;) Po weekendzie, jak znajdę siły zdam relację, bo jest dużo do opowiadania. Quote
angineuuka Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Kolejne fotki Misiowo-Leonowe juz w grudniu, specjalnie dla was :) xD i szalona ruda dla Pauli! 1 Quote
Leokadia Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Napisałam taki piękny, długi post, ale przez słaby internet gdzieś mi go wcięło :pissed: Tak w skrócie: w nas w porządku, mamy nowego domownika, Leon głupi jak był. KONIEC, dziękuję :loveu: Quote
YxNinaxY Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 no toś się rozpisała :D Co to za nowy domownik? Quote
Bobryna Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ooo nowy domownik :) to czekamy na relacje :) Quote
Leokadia Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Nowy domownik razy 2 haha. 2 kociaste wredne;) Co do drugiego to się jeszcze okaże czy zostanie, ale najprawdopodobniej tak....i nigdy bym nie pomyślała, że liczba kotów w domu będzie większa niż liczba psów... Quote
Kaaasia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ale mam zaległości że nawet o kotach nic nie wiem :look3: Quote
Leokadia Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 E tam, żadne zaległości, pierwszy raz tu o nich wspominam :jumpie: Jedno z adopcji, drugie z ulicy, obie dziwuchy. Zdjęć nie dodam, bo nie mam weny do zgrywania ich, wybaczcie, może kiedyś :siara: Quote
YxNinaxY Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Jaki uśmiechnięty Lełon :D No pochwal się kotami, nie bądź taka :) Quote
Leokadia Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Mam kilka zdjęć kundelosów :siara: Będzie troche monotematycznie, ale nie mogłam sie zdecydować, które wrzucić, a wszystke takie ładne (ah ta moja wrodzona skromność) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
angineuuka Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Zaszalalas xd tak samo jak ja. Gdzie obrozka przyjaźni? Quote
Kaaasia Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 http://i1274.photobucket.com/albums/y421/leonowa95/IMG_1006_zpsf5a66c7f.jpg Jaka bidulinka :loveu: Quote
Recommended Posts