Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba tę wypłatę jeszcze dostawać:evil_lol: Ale jestem świeżo po maturze i nie chcę jeszcze myśleć o pracy:pJa się wymawiam tym, że jestem wybredna i mało rzeczy mi się podoba, ogólnie mój pies ma teraz tylko 3 obroże + łańcuszek i śmiem twierdzić, że to juz i tak dużo:diabloti: Chociaż dogomaniacy mają zapewne inne zdanie na ten temat:evil_lol:

Posted

No my też mamy tylko jedne szelki i jakoś nie czuje parcia na to, żeby uzpełniać naszą skromną kolekcje.....boziu, co ze mnie z dogomaniak:evil_lol: Ale zastanawiam się czy by samemu jakichś obroży nie uszyć, tasiemki nie takie drogie, a moja mama cuda na kiju potrafi na maszynie stworzyć, przydałoby się to wykorzystać:loveu:

Posted

Poważnie zazdroszczę. :D
Najchętniej sprzedałabym wszystko W PIZDU i zostawiła jedne czarne szelki i jedną czarną skórzaną, ćwiekowaną obroże + czarną skórzaną smycz, ale...
Nie potrafię. :D
I tak się póki co paru rzeczy próbuję na bieżąco pozbywać, ale planuję zakupy kolejnych. :roll:
To jest jak nałóg. :eviltong:

Posted

Mnie świetnie hamuje brak kasy, nie wiem czy jak bym miała funduszy pod dostatkiem to bym nie szalała:evil_lol: Teraz kupie coś raz na ruski rok, a potem i tak oddaje albo suczy albo leży i się kurzy.

Posted

No ja niestety sobie dorabiam i zamiast wydawać na rzeczy, które sa mi potrzebne... Przewalam na głupoty. :roll:
Teraz może dostanę świetną robotę aż do Grudnia, zajefajnie płatną, to mam nadzieję coś tam odłożyć. :)

Posted

W sumie też bym poszła gdzieś sobie dorobić, ale jakoś nie mogę utrafic fajnej oferty, bo np. mogłam iśc do Niemiec, fakt niedaleko, ale mieszkanie z jakimis Wietnamcami, całkiem obcymi ludźmi, w obcym mieście, cóż podziękowałam;) A tak z ciekawości, to gdzie się wybierasz do pracy?

Posted

Zazdroszcze, ja mam najbliżej do wielkich sklepów typu Leroy czy właśnie Castorama jakieś 30 km, a bliżej to chyba Tesco, ale tam takie jaja sie wyrabiają, że się nie skuszę, zresztą miałam iść rok temu na wykładanie towaru, ale 'uratował' mnie jęczmień w oku (:evil_lol:), a później koleżanki opowiadały o ciekawej atmosferze w sklepie, więc się jednak cieszyłam, że nie poszłam.

Posted

Witaj
Tak się trochę "wcinam" w rozmowę-ale dziękuję za odwiedziny i przy okazji zaglądnęłam tu do Ciebie.Jak weszłam na 1 stronę to przeżyłam szok! Wielkie gratulacje,za przyjęcie takiego szkieletorka do domu i doprowadzenie go do takiej formy
Leon jest świetny i ma z Tobą super życie :)

Posted

zuzaw napisał(a):
Witaj
Tak się trochę "wcinam" w rozmowę-ale dziękuję za odwiedziny i przy okazji zaglądnęłam tu do Ciebie.Jak weszłam na 1 stronę to przeżyłam szok! Wielkie gratulacje,za przyjęcie takiego szkieletorka do domu i doprowadzenie go do takiej formy
Leon jest świetny i ma z Tobą super życie :)

O matko, tyle miłych słów! Dziękuję bardzo za komplementy i oczywiście zapraszamy do dalszego podglądania;)

Posted

Ja też dla Dexa mam mało rzeczy. Dwie obroże i szelki + szelki do samochodu + 3 smycze...
Ale mam zadatki na zbieracza bo bardzo dużo rzeczy bym dla Dexiaka chciała mieć <3

Co u Leoniastego? Może jakieś foty? :P

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Ja też dla Dexa mam mało rzeczy. Dwie obroże i szelki + szelki do samochodu + 3 smycze...
Ale mam zadatki na zbieracza bo bardzo dużo rzeczy bym dla Dexiaka chciała mieć <3

Co u Leoniastego? Może jakieś foty? :P

Co u Leoniastego? W sumie bez zmian, ale chłopak jakiś taki przygaszony ostatnio i zaczyna nam kuleć posłuszeństwo, martwię sie tym podwójnie, bo w środę wyjeżdżam na cały dzień, a Burek ma służbę spacerową u sąsiadki. Ale cóż, dostaną pół paczki froliców, może jakoś przetrwają;)

zuzaw napisał(a):
Nie ma za co dziękować a zagladać będę na pewno.

Miło nam:loveu:

Posted

Unas też od pewnego czasu szwankuje - przywołanie :/ no ale wiem skąd problem i usilnie staram się go naprawić :)
Pogoda nie fajna, to i pewnie służba spacerowa będzie wyglądałą po domowemu :P

Posted

No mam nadzieję, że sie nieco rozpogodzi, ale i mam obawy przez spacerem z kimś innym, gdzie ja będę setki kilometrów od domu i będę się martwić na odległość czy Leon niczego znów nie odwala:eviltong:

Posted

haha doskonale Cie rozumiem!
Ja zostawiałam ostatnio Dexa u mamy na weekend pierwszy raz i umierałam ze strachu czy czegoś nie odwali :P Bo moja mama to takie 150cm w kapeluszu drobna. A Dex wychodzi z założenia, że jej i Kropki trzeba pilnować.
Ale poradzili sobie śpiewająco :)

Posted

Evily napisał(a):
Śliczny psiak, kocham mieszanki jamników! :loveu:

Dziękuję! Kiedyś mi sie bardzo nie podobały, ale teraz na widok każdego serducho przyspiesza i głowa się sama okręca:loveu:

Baski_Kropka napisał(a):
haha doskonale Cie rozumiem!
Ja zostawiałam ostatnio Dexa u mamy na weekend pierwszy raz i umierałam ze strachu czy czegoś nie odwali :P Bo moja mama to takie 150cm w kapeluszu drobna. A Dex wychodzi z założenia, że jej i Kropki trzeba pilnować.
Ale poradzili sobie śpiewająco :)

Wróciłam jednak wcześniej, bo i wyjechałam wcześniej, tj 0 4 rano:flaming:Przyjechałam niedawno, ale okazało się, że czasem Leon potrafi się jeszcze zachować jak cywilizowany pies i sąsiadce nie uciekł, ani nie sprowokował żadnej rozróby na osiedlu (chociaż błota nie odpuścił:mad:), uff. Ale powstrzymywałam się, żeby nie dzwonić co 5 minut czy wszystko gra:evil_lol:

Ponad 3 tygodnie i zlot! A ja jeszcze nic nie mam....:roll:

Posted

leónowa napisał(a):
Dziękuję! Kiedyś mi sie bardzo nie podobały, ale teraz na widok każdego serducho przyspiesza i głowa się sama okręca:loveu:

Ooo tak :loveu: Ja również kiedyś nie przepadałam ani za jamniczkami, ani za mieszankami. Ale odkąd sama mam to szaleję na ich widok ;) Czekamy na kolejne fotki i na pewno będziemy regularnie zaglądać.

Posted

leonowa, dobrze się czujesz, że wstawiasz fotki? :O :D
http://i1274.photobucket.com/albums/y421/leonowa95/IMG_8959_zps8b7bd1cb.jpg ale od nich wali miłością :loveu: Sprawdzają sobie uzębienie? ;p
http://i1274.photobucket.com/albums/y421/leonowa95/IMG_8995_zpsf7d47c63.jpg jakie tototo uległe do sucz, kto by pomyślał ;p
http://i1274.photobucket.com/albums/y421/leonowa95/IMG_8997_zps2762dce8.jpg ojojojoj.... zacukrzyłam się!
http://i1274.photobucket.com/albums/y421/leonowa95/IMG_9091_zpsc17b5631.jpg i czego chcieć więcej? :D