Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leónowa']O w mordę, ale sie żem wkopała:evil_lol: haha, poczekam, aż list przyjdzie, wtedy mogę usuwć, a to, że macie mój adres, to trudno, no bo co mi zrobicie?:diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Czyli wszystko w moich rękach? :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']ups.

Ej no, mówiłaś że chcesz galerię usunąć bo umiera i nikt nie przychodzi, a teraz to co? Ludzie się zlecieli, rozmowy piękne są, a Ty dalej chcesz usuwać :mad: Bo Ci jeszcze nie wyślę jak dalej takie głupoty będzie prezesowa gadać :diabloti:[/QUOTE]

Bo babie nigdy sie nie dogodzi. Tak zle i tak nie dobrze.... :roll:

Jak nie chcesz spamu to dawaj czesciej fotki Leonka, Riki i reszty spoleczenstwa zwierzecego. :evil_lol:

Posted

[quote name='Franca81']Bo babie nigdy sie nie dogodzi. Tak zle i tak nie dobrze.... :roll:

Jak nie chcesz spamu to dawaj czesciej fotki Leonka, Riki i reszty spoleczenstwa zwierzecego. :evil_lol:
O, bardzo dobry pomysł :evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']Ja wam poleję dopiero jak zdam mature, a że dupnie mi poszło, więc możecie sobie trochę poczeać:shake:

A fotki mam, ale nie dam:diabloti:[/QUOTE]
Ale ze jak? Wyżywasz sie na nas ze dupnie poszlo? Dlatego tak karzesz nam ciepiec nie pokazujac Lelonka kermitka? Ja juz znam takich co gadaja jak to zle poszlo a pozniej same 5 na przedzie.... :evil_lol:

Posted

Ciesz sie że strumyki i bagna, a nie tarzanie się we wszelakiej maści rozkładających się rybach, ludzkich gównach (o ile ich nie je) albo w zdechłej zwierzynie....
Bo taki smród to aż dźwiga i piecze w oczy...
Kropka, sunia która mieszka z mamą ma właśnie takie upodobania :D

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ciesz sie że strumyki i bagna, a nie tarzanie się we wszelakiej maści rozkładających się rybach, ludzkich gównach (o ile ich nie je) albo w zdechłej zwierzynie....
Bo taki smród to aż dźwiga i piecze w oczy...
Kropka, sunia która mieszka z mamą ma właśnie takie upodobania :D[/QUOTE]
nie ona jedna :roll:

Posted

To to my też znamy, owczarkowata sucz wielbi się we wszelkiech zdechlinie, padlinie, gówienkach i tym podobnych, tak że nie raz chodziła z zieloną sierścią:evil_lol: A i mniejszy kumpel zaczął brać z niej 'przykład', bo nie tyle co zaczął się w tym tarzać, ale i część zżerać:mad: Pierwszy spacer z nową taksówką czystą i pachnącą trwał 10 minut, bo się wytarzał w sarnich bobkach.....nie mam pojęcia czemu temu psu na starość tak odwala:mdleje:

Posted

Sarnie bobki to jeszcze perfum :D
Najgorzej jak się Kropka wytarzała w rozkładającej się śmierdzącej obślizgłej rybie że aż jakaś stęchła galareta z niej ociekała.... szła 2 metry za mną, ja byłam zielona i wymiotowałam ze trzy razy po drodze, i kąpałam ją w misce na ogrodzie koleżanki bo do domu bym nie dotarła! ;P

Doceniam moje Dexiątko nie lubujące się w smrodach. On preferuje jedynie mech i świeżą zroszoną trawę :D

Posted

BUhahaha, mimikę Leoś chyba ma po Tobie :lol: Geniusz min!

O, mój kiedyś omijał wszystko co mokre i cuchnące. Teraz to minęło. Co prawda w błocie się jeszcze nie tapla (choć i tak jak przejdzie to ma całe podwozie brudne), ale tarzanka w zgniłych rarytasach nie przepuści :loveu:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Sarnie bobki to jeszcze perfum :D
Najgorzej jak się Kropka wytarzała w rozkładającej się śmierdzącej obślizgłej rybie że aż jakaś stęchła galareta z niej ociekała.... szła 2 metry za mną, ja byłam zielona i wymiotowałam ze trzy razy po drodze, i kąpałam ją w misce na ogrodzie koleżanki bo do domu bym nie dotarła! ;P

Doceniam moje Dexiątko nie lubujące się w smrodach. On preferuje jedynie mech i świeżą zroszoną trawę :D[/QUOTE]

O fuuuu, też bym rzygła, gdyby mi się pies tak wysmrodził, mam nadzieję, że nigdy w lesie nie znajdziemy czegoś takiego, bo bym chyba była zdolna zostawić kundla na noc pod blokiem, niż się męczyć z bardzo trudno schodzącym zapachem ryb.

A co do Dexiątka, nigdy nie mów nigdy, mój też był bardzo czystym psem, aż do momentu poznania śmierdzieluchy Riki, teraz to jej prawie dorównuje w ilości wysmrodzeń na spacer:evil_lol:

[quote name='Ty$ka']BUhahaha, mimikę Leoś chyba ma po Tobie :lol: Geniusz min!

O, mój kiedyś omijał wszystko co mokre i cuchnące. Teraz to minęło. Co prawda w błocie się jeszcze nie tapla (choć i tak jak przejdzie to ma całe podwozie brudne), ale tarzanka w zgniłych rarytasach nie przepuści :loveu:[/QUOTE]

A skąt Tyśka wię, jaką ja mam mimikę:evil_lol:

Poczekaj jeszcze trochę, gdybym nie miała takiego ancymona w domu to bym nie wierzyła, że się pies może aż tak zmienić. Kiedyś strach przed wodą był nie do opisania, ktoś go widocznie w szczenięctwie bardzo skrzywdził w tym względzie, a teraz? Dopóki czuje grunt pod nogami żadna woda mu nie straszna, no dobra oprócz tej w wannie:diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

Hop hop!
Z Leonem dzieje się ostatnio coś dziwnego, raz, że pokochał wodę (z czego z dnia na dzień coraz mniej się jednak cieszę, bo pokochał jej 'brudną' wesję:diabloti:) to wzrasta mu zainteresowanie zabawkami, szarpaniem nimi, a nawet od wielkiego dzwonu zaaportowaniem czegoś przy dużym dopingu:loveu: Niestety w dalszym ciągu nie chce ruszyć żadnej piłki, ale jesteśmy na dobrej drodze, żeby to kiedyś zmienić;)

Tak więc, jest szał na szarpanie, a tym większa frajda, że przeciąga się z nim piszczące dziecko (choć sam zainteresowany dziećmi przeciez oficjalnie gardzi:crazyeye:):

Do tego słysząc plotki o powiększeniu się stada, a nie byle kim, bo owczarkiem, Mały stwiedził, że taki Ktoś nam niepotrzebny i sam doskonale się sprawdza w roli przydupasa, będąc grzecznym, wpatrzonym w pańcię i skupionym na tym co się do niego mówi pieskiem:evil_lol:
Może tak stać cały dzień i trzymać coś w pysku, nie podejrzewałam co całkowicie o pokłady takiej cierpliowści i jednocześnie liczenia się z tym o co go proszę:diabloti::