Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tą obrożą to całkowity niewypał, robiłam to tak bardziej, żeby sprawdzić swoje umiejętności, juz w koszu leży, bo ta kokarda mnie dobijała, a inaczej wiązać nie umiem, żeby to ładnie wyglądało;)

Posted

Pewnie by to inaczej wyszło, jakbym znała fajne wiązania tych supłów, gdzie te wszystkie frędzle nie wystaja, i nie moge nigdzie znaleźć czegos fajnego by to normalnie wyglądało:???:

Posted

[quote name='leónowa']Z tą obrożą to całkowity niewypał, robiłam to tak bardziej, żeby sprawdzić swoje umiejętności, juz w koszu leży, bo ta kokarda mnie dobijała, a inaczej wiązać nie umiem, żeby to ładnie wyglądało;)[/QUOTE]
W koszu?? !!! :angryy:
Oszalałaś? Przecież to było bardzo ładne....

Posted

Czekam więc na efekt końcowy, może cię "wykorzystam" do zrobienia takiego bajeru mojemu gówniarzowi... :evil_lol: Kiedyś robiłam coś podobnego, ale w formie bransoletki na rękę, mam tego od groma, ale nie przypomnę sobie jak to się robiło :lol:

Posted

[quote name='Gezowa']Czekam więc na efekt końcowy, może cię "wykorzystam" do zrobienia takiego bajeru mojemu gówniarzowi... :evil_lol:[/QUOTE]

I ja się podpisuję pod tym ;p

Posted

Poszukałam troche produkty tej firmy i maja tam naprawde extra rzeczy i to całkiem tanio, jak mi troche kasy wpłynie to na pewno cos zamówię:p Szczególnie taka jedna wpadła mi w oko (pierwsza od lewej:loveu:)

Posted

Witamy się
Piękny Leon :d
a obróżki śliczne ,ta co robiłaś ma świetny kolorek,szkoda,ze się zgubiła,też takie robiłam,ale leżą gdzieś,bo robiłam z wełny,bo u nas sznurków takich nie am a jak są to brzydkie kolory :D

Posted

Ta pomarańczowo-niebiesko-żółta jest właśnie z wełny (włóczki) i dla mnie to wygląda całkiem ładnie;) Masz może jeszcze jakieś swoje dzieła, bo chętnie bym zobaczyła jak to innym wychodzi:p