Leokadia Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 No i dzięki Joykowej przypomnieliśmy sobie, że też mamy fotki z wiankiem:loveu: Quote
Baton Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Ładnie mu, tak... kobieco :cool3: Ale ten wianek to by już z całą pewnością na nadgarstek się zmieścił :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Buhahhahaa, moje rozkminy widzę rozsiewasz po dogo :lol: Quote
Baton Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Ty$ka']Buhahhahaa, moje rozkminy widzę rozsiewasz po dogo :lol:[/QUOTE] No, jak zawsze :P Quote
Ty$ka Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 No nie! I to bez mojego pozwolenia :p Wychodzę na debilkę. (a może nią jestem? :lol: ) Quote
Baton Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Ty$ka']No nie! I to bez mojego pozwolenia :p Wychodzę na debilkę. (a może nią jestem? :lol: )[/QUOTE] Nie ni, skąd Ci to przyszło do głowy...:diabloti: Quote
Baton Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Ty$ka']Bo się zadaję z debilami 8)[/QUOTE] Rozumiem, że ja jestem wyjątkiem? :evil_lol: Quote
Leokadia Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 O boziu, nie dość, że od bab wyzywają, to jeszcze posądzają o szerzenie politycznych farmazonów:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='maryg22']Rozumiem, że ja jestem wyjątkiem? :evil_lol:[/QUOTE] A kto powiedział, że mam Ciebie na myśli? :siara: (to żeś się wkopała) [quote name='leónowa']O boziu, nie dość, że od bab wyzywają, to jeszcze posądzają o szerzenie politycznych farmazonów:evil_lol:[/QUOTE] Czegoś Ty się po na spodziewała? ;D Quote
angineuuka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Ty$ka']No nie! I to bez mojego pozwolenia :p Wychodzę na debilkę. (a może nią jestem? :lol: ) jesteś, jesteś :p Quote
Leokadia Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Hej hej spamiary, bo będę zmuszona serio usunąć wątek :evil_lol: Quote
Baton Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Ty$ka']A kto powiedział, że mam Ciebie na myśli? :siara: (to żeś się wkopała) [/QUOTE] ups. [quote name='leónowa']Hej hej spamiary, bo będę zmuszona serio usunąć wątek :evil_lol:[/QUOTE] Ej no, mówiłaś że chcesz galerię usunąć bo umiera i nikt nie przychodzi, a teraz to co? Ludzie się zlecieli, rozmowy piękne są, a Ty dalej chcesz usuwać :mad: Bo Ci jeszcze nie wyślę jak dalej takie głupoty będzie prezesowa gadać :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Przestań pierniczyć farmazony, jak usuniesz galerię to wiesz... niektórzy wiedzą, gdzie mieszkasz :diabloti: (ja nie, ale na pewno ktoś z dogo wie :D) Quote
angineuuka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Ty$ka']Przestań pierniczyć farmazony, jak usuniesz galerię to wiesz... niektórzy wiedzą, gdzie mieszkasz :diabloti: (ja nie, ale na pewno ktoś z dogo wie :D) ano, wiem :diabloti: Quote
Baton Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 I ja wiem :diabloti: W sumie to cała nasza fejsowa grupa wie :evil_lol: Quote
Leokadia Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 O w mordę, ale sie żem wkopała:evil_lol: haha, poczekam, aż list przyjdzie, wtedy mogę usuwć, a to, że macie mój adres, to trudno, no bo co mi zrobicie?:diabloti::diabloti: Quote
angineuuka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='leónowa']O w mordę, ale sie żem wkopała:evil_lol: haha, poczekam, aż list przyjdzie, wtedy mogę usuwć, a to, że macie mój adres, to trudno, no bo co mi zrobicie?:diabloti::diabloti:[/QUOTE] A jak nie przyjdzie? :diabloti: Quote
Leokadia Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 [quote name='Angi']A jak nie przyjdzie? :diabloti:[/QUOTE] To twój też nie przyjdzie:diabloti: Co spółka to spółka:evil_lol: Quote
Recommended Posts