Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']No nie! I to bez mojego pozwolenia :p Wychodzę na debilkę.
(a może nią jestem? :lol: )[/QUOTE]
Nie ni, skąd Ci to przyszło do głowy...:diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Rozumiem, że ja jestem wyjątkiem? :evil_lol:[/QUOTE]
A kto powiedział, że mam Ciebie na myśli? :siara: (to żeś się wkopała)

[quote name='leónowa']O boziu, nie dość, że od bab wyzywają, to jeszcze posądzają o szerzenie politycznych farmazonów:evil_lol:[/QUOTE]
Czegoś Ty się po na spodziewała? ;D

Posted

[quote name='Ty$ka']A kto powiedział, że mam Ciebie na myśli? :siara: (to żeś się wkopała)
[/QUOTE]
ups.
[quote name='leónowa']Hej hej spamiary, bo będę zmuszona serio usunąć wątek :evil_lol:[/QUOTE]
Ej no, mówiłaś że chcesz galerię usunąć bo umiera i nikt nie przychodzi, a teraz to co? Ludzie się zlecieli, rozmowy piękne są, a Ty dalej chcesz usuwać :mad: Bo Ci jeszcze nie wyślę jak dalej takie głupoty będzie prezesowa gadać :diabloti:

Posted

Przestań pierniczyć farmazony, jak usuniesz galerię to wiesz... niektórzy wiedzą, gdzie mieszkasz :diabloti:

(ja nie, ale na pewno ktoś z dogo wie :D)

Posted

[quote name='Ty$ka']Przestań pierniczyć farmazony, jak usuniesz galerię to wiesz... niektórzy wiedzą, gdzie mieszkasz :diabloti:

(ja nie, ale na pewno ktoś z dogo wie :D)

ano, wiem :diabloti:

Posted

O w mordę, ale sie żem wkopała:evil_lol: haha, poczekam, aż list przyjdzie, wtedy mogę usuwć, a to, że macie mój adres, to trudno, no bo co mi zrobicie?:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='leónowa']O w mordę, ale sie żem wkopała:evil_lol: haha, poczekam, aż list przyjdzie, wtedy mogę usuwć, a to, że macie mój adres, to trudno, no bo co mi zrobicie?:diabloti::diabloti:[/QUOTE]

A jak nie przyjdzie? :diabloti: