Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maryg22 napisał(a):
A co, już zamach na mnie szykowałaś? :mad:
Jak tam ferie mijają? :D

Cóż, trochę mnie przeraża twój piczbul, więc nie wiem czy bym się zdecydowała na zamach:diabloti:

A co do ferii, na okrągło tylko filmy, spacery, mecze:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Nadrobiłam :D

Cudowne foty :loveu: Te robione pod niebo są rozczulające :loveu:

Chciało cie się nadrabiać ten spam, który nam koleżanki zafundowały?:evil_lol:

Dziękuję

Posted

leónowa napisał(a):
Nie, ja nie z tych co się tak łatwo obrażają, sama czasem spamu nie czytam, więc wybaczam:p

Ja też nie z takich żeby nie było ;) Ale Ty$ce się należało :D

Posted

leónowa napisał(a):
Haha

Boshh, szukam jakiejś obroży dla psa, w końcu mam kase, ale nic mi się nie podoba, a jak podoba to jasne, zna ktoś coś niebrudzącego się?

Mi się nowa Martiska podoba bardzo :loveu: Ale już zamówiłam tą co na fb pokazałam...

Posted

Przydałoby się coś np. nylonowego, żeby brud można było szybko zetrzeć, dobre pod tym względem są taksówki, prane dziesiątki razy a wyglądają bardzo dobrze, ale teraz chyba nic nie ma, a ja nie lubie licytacji ;)

Posted

leónowa napisał(a):
Przydałoby się coś np. nylonowego, żeby brud można było szybko zetrzeć, dobre pod tym względem są taksówki, prane dziesiątki razy a wyglądają bardzo dobrze, ale teraz chyba nic nie ma, a ja nie lubie licytacji ;)

Ja też nie lubię szczególnie jak mi się coś mega spodoba i jest o to zaciekła walka :D Ja lubię martiski ale doprowadzić to do czystości jest rzeczywiście mega trudno szczególnie kiedy ma się psa tarzającego się we wszelkim błocie, ziemi itd...
Już moja świetna obróżka hello kitty nadaję się tylko do tego żeby ludzi straszyć :C Noo ale kilka kąpieli w stawie, rzece... potem tarzanko i z pięknego "soczystego" różu zrobiła się czarna... i za pierona nie można tego uprać.. :/

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Ja też nie lubię szczególnie jak mi się coś mega spodoba i jest o to zaciekła walka :D Ja lubię martiski ale doprowadzić to do czystości jest rzeczywiście mega trudno szczególnie kiedy ma się psa tarzającego się we wszelkim błocie, ziemi itd...
Już moja świetna obróżka hello kitty nadaję się tylko do tego żeby ludzi straszyć :C Noo ale kilka kąpieli w stawie, rzece... potem tarzanko i z pięknego "soczystego" różu zrobiła się czarna... i za pierona nie można tego uprać.. :/

Ooo, właśnie o to mi chodzi, a do tarzanka dodać jeszcze kopanie dziur, tak więc Martiski odpadają. Przejdę się do zoologa, może będą mieli coś z tych nylonowych trixie...

Posted

leónowa napisał(a):
Ooo, właśnie o to mi chodzi, a do tarzanka dodać jeszcze kopanie dziur, tak więc Martiski odpadają. Przejdę się do zoologa, może będą mieli coś z tych nylonowych trixie...

Może po prostu reklamówka? :diabloti: Łatwa do wymiany, szybko można umyć. Jak za słaba jedna to można spleść 3. :cool3:

Posted

Franca81 napisał(a):
Może po prostu reklamówka? :diabloti: Łatwa do wymiany, szybko można umyć. Jak za słaba jedna to można spleść 3. :cool3:

Nie, najlepszym wyjściem będzie chyba gruby łańcuch, ewenrualnie kolce...:lol:

Posted

leónowa napisał(a):
Nie, najlepszym wyjściem będzie chyba gruby łańcuch, ewenrualnie kolce...:lol:

O to to, zapomnialam wlasnie o kolcach. Polecam jeszcze dodatkowo obroze ale taka pod 220v :diabloti:

Posted

leónowa napisał(a):
Jeśli łatwo się to czyści to będzie to najlepsze wyjście:p

ahahaha, to chyba znalazłaś odpowiednią obrożę dla Leona :diabloti: