Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leónowa napisał(a):
Siąsiadka się śmieje, że ma taką szczenę jak pieski z reklamy pedigree:-D

O właśnie, to Leon mógłby grac w tej reklamie, zębów naprawdę można mu pozazdrościć. :)

Posted

Tak barana tez sama nie wiem jakiego, dostalismy od cioci i powiem ci, że calkiem nieźle się sprawuje, nie dość, że grzeje w nocy ostro, to jeszcze kurz i brud się tego nie trzyma;)

Posted

leónowa napisał(a):
Tak barana tez sama nie wiem jakiego, dostalismy od cioci i powiem ci, że calkiem nieźle się sprawuje, nie dość, że grzeje w nocy ostro, to jeszcze kurz i brud się tego nie trzyma;)

Pytam bo tez taką miałam. Fajna i mięciutka :loveu:
Po praniu ( bo w końcu kiedyś trzeba było to to uprać)zrobiła się jednak troszkę inna ( nie wiem może źle ją prałam :/)i jakoś tak wróciłam do tradycyjnej pościeli.

Posted

Fakt po praniu jest inna, a na opakowaniu pisało coś takiego, że prac mozna tylko raz do roku, co dla mnie było troche dziwne, nie praćpościeli przez tyle czasu, więc robimy to troche częściej i swoją droga traci ona tą swoja puszystośc i miękkość;)

Posted

leónowa napisał(a):
Fakt po praniu jest inna, a na opakowaniu pisało coś takiego, że prac mozna tylko raz do roku, co dla mnie było troche dziwne, nie praćpościeli przez tyle czasu, więc robimy to troche częściej i swoją droga traci ona tą swoja puszystośc i miękkość;)

No ja miałam moją z 6 lat. Męczyłam się z praniem ręcznym i wyciskaniem w wannie.... masakra :evil_lol: ale nigdzie jej nie mogłam wyprać :shake:
Też to dla mnie dziwne, że tak rzadko. Tym bardziej, że miałam wrażenie, że szybciej się brudzi jak już ją zaczęłam prać.
Co nie zmienia faktu, że na początku była super :)