Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Dziękuję za zrozumienie:oops: Ja tak nie potrafię . . .:shake: Tyle człowiek zrobił i robi dla tych naszych braci mniejszych a tu przyjdzie taka jedna flądra z drugą i się będą pastwić że pies w cytuje "kategorycznych" warunkach przebywa . . . mam ochote im wtedy pokazać jak wyglądają kategoryczne warunki gdzie psy naprawdę cierpią... No ale ja jestem wyrodną właścicielką i nie mam prawa głosu... "No bo pies może przebywać tylko i wyłącznie w domu a na podwórko to było sobie świnie wziąć":-( Już mi pojechały jakoś tydzień po wzięciu Leośki, że po co ją brałam jak niby nie poprawiłam jej warunków no bo z kojca do kojca . . . no ręce mi opadły:shake: Quote
Leokadia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Ej, dziewczyno, twoje zamartwianie się na pewno nie zmieni myślenia tych prymitywów, którzy karmią się plotką i szukają zadymy na każdym kroku. To mówię ja, osoba, która przejmuje,a raczej przejmowała się opinią innych jak nikt inny. Skoro oni mają swoje durne racje to ich z nimi zostaw, po co sobie życie zatruwać? Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ehh muszę jakoś opanować te swoje wybuchy na kojcowy temat . . .:roll: Zostaje mi jeszcze raz was przeprosić i walnąć się w łep:diabloti: Także nie fochajcie się na mnie:Rose: Przecież wiecie że was koffam:loveu: Quote
Leokadia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Sokojnie, nie masz tu kogo przepraszać. Tym bardziej, że doskonale cie rozumiem, bo przeżywałam to samo, bardzo mnie bolała krzywdząca, niesprawiedliwa opinia innych, ale uczę sie z tym żyć i nie przejmować się. Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Pocieszające, że nie jestem sama;) ojojoj ale ja tu tamacik pochmurny wprowadziłam . . . to zupełnie nie w moim typie:diabloti: A żadnych grzybków dzisiaj nie jadłam:evil_lol: Teraz kochaniutkie idę jeszcze sobie poczytać i was opuszczam:eviltong: O ile nie zasnę przy książce to dzisiaj skończę;) Także szykujcie jakieś fajne tytuły dla mnie bo ja książkę jedną kończę drugą zaczynam:cool3: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ktoś coś ma przeciw poduszeczkowym pieseczkom :mad: Ja w wielu przypadkach nie przepadam za trzymaniem psa w kojcu. Ludziom wydaje się wtedy że skoro pies ma co jeść, ma gdzie się ruszać, nie ma łańcucha na szyi to mu ten kojec do szczęścia wystarcza :shake: Buńka, twoje psy są wyspacerowane, mają dużo różnych zajęć, robisz co możesz aby miały dobry dom, więc to że sobie ludzie gadają wpuszczaj jednym uchem a wypuszczaj drugim ;). Co byś nie zrobiła oni i tak wiedzą lepiej :diabloti: Quote
Leokadia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Oli:loveu: Różowe poduszeczki, frędzlem do góry, księciunio:loveu: Quote
Kaaasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 A co se będzie żałował :evil_lol: Tak z innej beczki. Gdzie są zdjęcia?:mad: Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 No tak obiecanki cacanki a głupiemu radość . . . fotek jak nie było tak nie ma:siara: Quote
Leokadia Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Czekają grzecznie w aparacie, nie ma komu ich zgrać. My o 8 rano dzisiaj godzinę byliśmy na rowerze, potem opalanie na ogródku, nie było czasu;) A teraz mi się nie chce:evil_lol: Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 jaka OSZUSTKA z Ciebie ! :diabloti: ludzie czekają na zdjęcia a Ty nic kompletna znieczulica :evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Jak się naczekacie to może większy zachwyt będzie:eviltong: Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Fstaf fotecki... plose :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
natija Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 na fotki to my se teraz pewnie poczekamy:roll:ale nie nalegam:eviltong: Quote
Kaaasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Niech ci się w końcu zechce :mad: Mnie też się nie chce a wstawiłam (na rok starczy) :eviltong: Quote
Leokadia Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Jedna Patrycja na mnie nic nie wymusza, idźcie złe kobiety:shake: Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Powinnaś brać przykład ze mnie i z Kasi:eviltong: Quote
Franca81 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Powinnaś brać przykład ze mnie i z Kasi:eviltong: ja też chcę foteczki............. Quote
natija Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 jak chcecie foteczki to na fotosik,tam ich ok koloru do wyboru:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Opalanko balkonowe :cool3: http://img89.imageshack.us/img89/4655/p8jc.jpg Quote
phase Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Fotoszki przystojniaka. :loveu: Szczęki 8. :diabloti: http://img837.imageshack.us/img837/2606/338v.jpg Jaki słodziutki dałnik. http://img854.imageshack.us/img854/4625/b1bu.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Ana :) Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 http://img854.imageshack.us/img854/4625/b1bu.jpg to najbardziej urocze zdjęcie jakie widziałam :diabloti::loveu: Quote
Recommended Posts