Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za zrozumienie:oops:
Ja tak nie potrafię . . .:shake: Tyle człowiek zrobił i robi dla tych naszych braci mniejszych a tu przyjdzie taka jedna flądra z drugą i się będą pastwić że pies w cytuje "kategorycznych" warunkach przebywa . . . mam ochote im wtedy pokazać jak wyglądają kategoryczne warunki gdzie psy naprawdę cierpią... No ale ja jestem wyrodną właścicielką i nie mam prawa głosu...
"No bo pies może przebywać tylko i wyłącznie w domu a na podwórko to było sobie świnie wziąć":-( Już mi pojechały jakoś tydzień po wzięciu Leośki, że po co ją brałam jak niby nie poprawiłam jej warunków no bo z kojca do kojca . . . no ręce mi opadły:shake:

Posted

Ej, dziewczyno, twoje zamartwianie się na pewno nie zmieni myślenia tych prymitywów, którzy karmią się plotką i szukają zadymy na każdym kroku. To mówię ja, osoba, która przejmuje,a raczej przejmowała się opinią innych jak nikt inny. Skoro oni mają swoje durne racje to ich z nimi zostaw, po co sobie życie zatruwać?

Posted

Ehh muszę jakoś opanować te swoje wybuchy na kojcowy temat . . .:roll:
Zostaje mi jeszcze raz was przeprosić i walnąć się w łep:diabloti:
Także nie fochajcie się na mnie:Rose: Przecież wiecie że was koffam:loveu:

Posted

Sokojnie, nie masz tu kogo przepraszać. Tym bardziej, że doskonale cie rozumiem, bo przeżywałam to samo, bardzo mnie bolała krzywdząca, niesprawiedliwa opinia innych, ale uczę sie z tym żyć i nie przejmować się.

Posted

Pocieszające, że nie jestem sama;)
ojojoj ale ja tu tamacik pochmurny wprowadziłam . . . to zupełnie nie w moim typie:diabloti:
A żadnych grzybków dzisiaj nie jadłam:evil_lol:
Teraz kochaniutkie idę jeszcze sobie poczytać i was opuszczam:eviltong:
O ile nie zasnę przy książce to dzisiaj skończę;) Także szykujcie jakieś fajne tytuły dla mnie bo ja książkę jedną kończę drugą zaczynam:cool3:

Posted

Ktoś coś ma przeciw poduszeczkowym pieseczkom :mad:

Ja w wielu przypadkach nie przepadam za trzymaniem psa w kojcu. Ludziom wydaje się wtedy że skoro pies ma co jeść, ma gdzie się ruszać, nie ma łańcucha na szyi to mu ten kojec do szczęścia wystarcza :shake:
Buńka, twoje psy są wyspacerowane, mają dużo różnych zajęć, robisz co możesz aby miały dobry dom, więc to że sobie ludzie gadają wpuszczaj jednym uchem a wypuszczaj drugim ;). Co byś nie zrobiła oni i tak wiedzą lepiej :diabloti:

Posted

Czekają grzecznie w aparacie, nie ma komu ich zgrać. My o 8 rano dzisiaj godzinę byliśmy na rowerze, potem opalanie na ogródku, nie było czasu;) A teraz mi się nie chce:evil_lol: