Leokadia Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Nie no mój jak bardzo chce to nawet w domu za cholere nie zrobi, ewentualnie na balkonie, ale ja wtedy wcześnie wstaje, szybko sprzątam, żeby właśnie nie wysłuchiwać wrzasków, że ktoś wlazł w to co nie trzeba:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 A tak swoją drogą, osiągnęłam dzisiaj chyba szczyt debilizmu, cały dzień siedząc na tym: http://mocnopomocni.pl/ i się odmóżdżając, przy czym cieszę się jak chora psychicznie gdy gościu zgadnie to o kim myślę:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Witamy w niedzielę natija napisał(a):no to moj TZ chyba by mnie .......a zawsze ma takie szczescie,ze w to gowno wejdzie,a powiem,ze chodzi na bosso:evil_lol: U nas ten nasz sraczkownik jeszcze w domu nie zrobił. No może raz...ale był wtedy w klatce na swoje nieszczęście... A na nasze szczęście bo tylko klatka do mycia była,kocyki i kawałek ściany. A na boso to i ja też chodzę ;D Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 leónowa napisał(a):A tak swoją drogą, osiągnęłam dzisiaj chyba szczyt debilizmu, cały dzień siedząc na tym: http://mocnopomocni.pl/ i się odmóżdżając, przy czym cieszę się jak chora psychicznie gdy gościu zgadnie to o kim myślę:evil_lol: Ha ha ha ja też już kilka razy na tym siedziałam:D:oops: Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Kilka razy? Ja na tym pół dnia straciłam:angryy: Quote
gops Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Przyszłam obejrzeć Leona :) Bardzo ładne imie , zawsze chciałam tak nazwać psa . Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 gops napisał(a):Przyszłam obejrzeć Leona :) Bardzo ładne imie , zawsze chciałam tak nazwać psa . Hej! Imię jak imię, najczęściej nazywany przez ludzi 'zawodowcem':evil_lol: natija- nie wchodź, bo wciąga:evil_lol: mi na szczęście się już przejadło, ale na początku był szał:p No i hej Oscarkom;) Quote
Sonka95 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 leónowa napisał(a):A tak swoją drogą, osiągnęłam dzisiaj chyba szczyt debilizmu, cały dzień siedząc na tym: http://mocnopomocni.pl/ i się odmóżdżając, przy czym cieszę się jak chora psychicznie gdy gościu zgadnie to o kim myślę:evil_lol: Ale fajne :diabloti: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 heheh, dobre. Ale gość się pomylił... powiedział mi że mój mąż,a to miał być mój pies :D Widocznie nie mają za wiele różnic :evil_lol: Wierne mi zwierzątka :diabloti: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 drugi raz się pomylil! TŻ odpowiadał o mnie, a on mu powiedział że chodzi o jego córkę. Jest beznadziejny! :diabloti: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 mnie wciagnelo,bylam w szoku:crazyeye:zgadl tylera:loveu:ale jakimowicza nie udalo mu sie:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ha ha a Kinga odgadł dopiero przy 31 pytaniu:diabloti: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 przemeczony chlopak pewnie:evil_lol:wszyscy go mecza:diabloti: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 dla mnie to on jest niekompetentny :D A może to ja mam za trudne pytania :D Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 jak jest taki genialny to powinien nawet moje zmyłki wyczuwać :D Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Ja sobie robiłam piłakarzy najwięcej, to się często mylił, jak brałam tych mniej znanych to mi wciskał np. za Boenischa Lewandowskiego, itp. Co nie zmienia faktu, że mnie czasem zadziwia, jak zgaduje postacie, gdzie pytania pasują do wielu, a trafia:p Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 no ciekawe jak ,mnie tez zastanawia bardziej ta strona skad wie:roll: Quote
Kaaasia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Dotarłam i do Was :smile: Przyznaję bez bicia że nie przeczytałam wszystkiego co naprodukowałyście ale zdjęcia obejrzałam. Quote
Recommended Posts