Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam nadzieję, że kiedyś będę miała odpowiednie warunki dla drugie psa, i że będzie to mój wymarzony bokser :-) ale jak na razie cieszę się z tego, że mam Otta. A tak na marginesie to proszę o jakieś nowe zdjęcia Leona :P

Posted

Oj, przecież dopiero były fotki, ileż można:evil_lol: A tak serio to pogoda parszywa, mogłabym mu narobić zdjęć w domu, ale ile można oglądać śpiągego gamonia?

Posted

Dzisiaj to już słońce wyszło, ale ostatnio mieliśmy zagrożnie powodziowe, bo przez te deszcze rzeki niebezpiecznie przybrały, pogoda nas w tym roku nie rozpieszcza:shake:

Posted

ehh u nas to słońca nie widać :( no ale skoro u Ciebie wyszło to u mnie może też w końcu zawita :P
a z tymi powodziami już tak jest na dolnośląskim...

Posted

dzisiaj jak byłam w sklepie,jedna babka mówiła,że padać ma do połowy lipca:placz:,jutro Medardy,więc jaki będzie jutrzejszy dzień,takich będzie 40 dni,a u Nas oczywiście będzie padać:evil_lol:,jak by mogło być inaczej:diabloti:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']http://img713.imageshack.us/img713/7818/27465108.jpg

przepiękny uśmiech :loveu:

Dzięki!

Pogodę od kulku dni mamy więcej niż piękną, wzięłam z tego powodu wczoraj psy na dłuższy spacer, z racji tego, że temperatura była naprawdę dla nich męcząca poszliśmy nad rzekę, Leon boidupa z własnej woli wlazł do wody, musiało mu być wybitnie gorąco:p

Nie wzięłam aparatu, więc mam tylko takie telefonowe..

Jak by nie było widać, to szare pod psem to rzeka, cóż możliwośći mojego telefonu nie powalają:evil_lol:

[quote name='pcheelkaa']http://img838.imageshack.us/img838/9619/86308147.jpg

gałooooleeee <3

:p