Tej karmy psy nie chcą jeść. A są przeraźliwie głodne.
Rzucają się nawet na suchy chleb

W tym domku, nr 24, przez 4 lata bez przerwy siedział nasz Ret. Teraz to koszmarne miejsce zajął kolejny pies.

Właśnie tu, w tzw. skach, znajdują się głodne psy.

Schronisku na paluchu!
Jakos boksio jest u mnie na stronie i znam jego historie, owczarek zmienia miejsca i jakos nie bylo chetnych do wyprowadzania go, warto dokladnie dowiedziec sie dlaczego. Pies na skreconym lancuchu zdjecie zrobione tylko czy odkrecila :roll: raczej nie bo ja to zrobilam.
Styrzyzenie robi to tylko Asia opiekunka, ale widzialam ze inni wolontariusze tez potrafia, moze w niedziele sa bardziej zdolni:cool3:.
Karma, raz jest sucha raz puszki.
Domek nr.24 linienie nic prostszego wejsc i sprzatnac (tyle samo czasu pochlania robienie zdjec).
Kupy i rozsypana karma, kiedy caly czas jest w miskach psy moga dojadac stale pies w warunkach domowych przy zapewnionych spacerach trawi 8 godz w warunkach schroniskowych inaczej, a rozsypana karma:roll: wystarczy przejsc sie z innym psem obok to miski lataj w powietrzu.
Glodne psy, znam takie ktore poledwicy nie zjedza ale sucy chleb owszem.
I nie chce mi sie juz Ci odpisywac bo te wszystkie cytaty ze strony E smierdza mi na odleglosc, juz to przerabialam:cool3:.
Recommended Posts