Ka-ka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 tajdzi napisał(a):Młody, z obrączką z żółtego złota...ciemne włosy...I pokracznie siedzi (noga na nodze) :evilbat: ASICA napisał(a):Ten co kopal psa w boksie to facet w srednim wieku ,utyka na jedną noge!!!!!! hmmmm........to ja się lepiej przyjrzę temu, który mi dziś znowu podpadł :evil: wrrrr....... będę wiedziała, komu nogę następnym razem "niechcący"podłożyć :evilbat: Quote
Sylka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 ASICA napisał(a):Tam wogóle jakieś dziwy sie dzieją jak byłam tam pare miesiecy temu to widzialam z mężem jak pracownik kopał psa w boksie!!!(pamietam tego człowieka do dziś)jak mąż mu zwrocił uwage to pan był zdziwony i nieprzyjemny ze to kogoś obchodzi :evil: zreszta zdjecia psow po adopcji sa nieaktualne bo psy ze zdjec dalej sa w schronisku w boksach!!!! A dlaczego nie zareagowaliscie? Trzeba bylo zmusic go do podania nazwiska, a jak nie chcial to do dyrektorki. A gdyby ona tez nie chciala to odrazu dzwonic do UM i opowiedziec co sie stalo. I wezwac odrazu straz miejska. Taki czlowiek powinnien byc dyscyplinarnie zwolniony z terminem natychmiastowym. Quote
magda13 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Przeczytałam przed chwilą o męczeństwie Tofika, o wrzuceniu szczeniaka między dorosłe psy, o złym traktowaniu chętnych do adopcji. Z drugiej strony o dobrej pani dyr. Wandzie D. i psiakach, którym poświeca prywatny czas. Nic nie rozumiem. Ilu tam jest dyrektorów? I który ważniejszy? Do Warszawy mam 400 km i miałam się nie wtrącać, ale dzisiaj [....] :( . Czy nic nie można poradzić na działalność tego dyrektora? Przepraszam, że się wtrącam. Musiałam... Quote
Kora Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Na tej stronie administratorka wypisuje raz dobre opinie, raz zle zalezy jak wiatr powieje! Ja nazywam to manipulacja :roll: ! Quote
Ka-ka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 abstrahując od wszystkiego-ale właśnie nie rozumiem tego podziału dyrektorskiego :roll: czy ktoś mi może wytłumaczyć czarno na białym-jaka jest zależność, między dyrektorem i dyrektorką? są równorzędni???? ktoś komuś podlega?? bo ja nie rozumiem.... Quote
Kachna Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Oj, dawno mnie tu nie było... Widze , że na Paluchu bez zmian :( Nie wiem jak teraz ale kiedyś Pan Dyrektor podlegał Pani Dyrektor - był jej zastępcą, ale w dni kiedy w schronisku nie było Pani Dyrektor pełnił jej obowiązki, hmmm czyli podpisywał umowy adopcyjne, czasem w biegu, gdzies na terenie. Szkoda, że nie zawsze go ciekawiło kto i jakiego psa bierze.... To było kiedyś, choć nie mysle że coś się zmieniło, skoro Ci sami ludzie tam wciąż pracują. Szkoda tylko psów a ostatnia hostoria, która przekleiłam na PwP o znalezionym dobermanie z przetrącona łapa, który został w deszcz na dworzu, bo nie było boksu, hmmmm nic tylko usiąść i płakac nad losem tych psów. Quote
Reniawawa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witam, potrzebuje kontakt z kimś z opiekunów lub wolontariuszy pracujących w schronisku na warszawskim "Paluchu". Sprawa dość pilna. Gdyby nie było mnie na forum podaje swoje gg 1327515 Z góry dziękują za pomoc. Quote
pixie Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 napisz do Aleksandra B l do luciolla...jest jescze kilka innych osob lub najlepiej wkleje Twoj post w watku stalym Zgubiono-znaleziono w Psy w potrzebie tam sie "spotykaja" najczesciej Quote
irysek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 czy dyrekcja na paluchu jest caly czas taka sama? Quote
Berek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 "Nic nie rozumiem. Ilu tam jest dyrektorów? I który ważniejszy?" Melduję posłusznie że to nie jest ważne. Na Paluchu rzadzą panowie "fizyczni". Maja związek zawodowy, a co. I są nie do ruszenia. Jak im dyrekcja podskoczy, to zrobią wszystko, żeby dyrekcję zmienić - BTW udawało im się parę razy szczuć wolontariuszy na dyrekcję, rozpętywac awanturki, takie tam ludzkie sprawy... :cool3: Skargi do dyrekcji na Panów Nietykalnych? Wolne żarty. :roll: Mowię z doświadczenia. Po zjawieniu się kiedyś ze znajomymi poszukującymi zaginionego psa pół godziny przed oficjalnym czasem otwarcia :cool1: uzyskaliśmy zgodę pani dyrektor na obejrzenie psów (skomplikowana sytuacja, musieliśmy się zjawić o tej nietypowej porze). Pracownik sprzatający boksy w kwarantanie rzucił się do nas z miotłą, wyglądało że będzie nas bić, był wulgarny i agresywny. Na naszą zbaraniałą uwagę że dyrekcja pozwoliła nam przejrzeć klatki odpowiedział że panią dyrektor na w d... a my mamy zjeżdżać bo nam "da po mordzie". :mad: Koniec cytatu. Kwarantanny nie obejrzeliśmy. :shake: To o czym proszę Państwa my tu mówimy... Dyrekcja boi się Panów Nietykalnych a oni rządzą, jak chcą. Quote
irysek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 i nie mozna tego zmienic? matko przeciez to psy cierpia przez tych ludzi, a sa tam podobno zeby im pomagac... Quote
baffi2 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A słyszałam że to ''takie dobre schronisko''.... Nie mogę w to uwierzyć... Żeby pracownik psa kopał!?:crazyeye: :shake::shake: Quote
Berek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 "Jesli ktos mial nieprzyjemny kontakt z pracownikiem to nic dziwnego.Oni sa poprostu przepracowani wyobrazcie sobie ze macie 150psow pod opieka,musicie im wszystkim codziennie sprzatnac,nakarmic z niektorymi isc na leczenie." Żartujesz, prawda? Moje kontakty z pracownikami podpadały raczej pod kodeks karny... "Nieprzyjemny" to mało powiedziane. :roll: Od wielu lat jest ten sam problem z pracownikami - i dyrekcją, owszem - ale wyższe pensje niewiele zmienią. To cała struktura jest przegniła i tyle. Quote
Izoldas Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Bardzo prosze o kontakt wolontariusza z Palucha na PW, GG lub tel 697-885-649 Quote
malagos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Izoldas']Bardzo prosze o kontakt wolontariusza z Palucha na PW, GG lub tel 697-885-649 Izoldas, moze napisz i tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12374&page=35 Quote
magdyska25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ja jestem wolontariuszką z palucha. Proszę pisać na priva. Quote
ASICA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 byłam wczoraj,niestety nastawienie pracujących ludzi nie zmieniło sie nic a nic:shake::shake: olewczy stosunek,słuch wybiórczy,wzrok też(10 minut stałam przy recepcji nikt nie zwracał na mnie uwagi-skoro stoje to raczej nie tak sobie bo mi się nudzi w domu),wszyscy robia wielka łaske że wogóle odpowiedza na pytania! albo trzeba się kłócic albo robić z siebie głupiutką nieradzącą sobie blondynke:diabloti: nikt nic nie wie-człowieka traktują jak.....te psy. przykre to i wkurzajace zarazem. kto z wolontariuszy bedzie w schronisku w najbliższa sobote??:cool3: Quote
magdyska25 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Asica ja jeżdżę w niedzielę (staram się bardzo co tydzień) ale niestety akurat wczoraj mnie nie było:shake:. Czy jesteś wolontariuszką?? Czy też wyprowadzasz psiaki "na dowód"?? Jak już pisałam przyjeżdżam w niedzielę i każda osoba do niedzielnych spacerów się przyda gdyż nie mamy zupełnie ludzi w niedziele.... Chyba że już podjęłaś decyzję i będziesz przyjeżdżała w soboty:cool3: Quote
ASICA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 magdyska25 bede przyjezdzała do konkretnego psa-wyprowadzac go na dowód. jesli jestes co niedziela to moge zamiast sobót wpadac w niedziele:p niestety z mokotowa telepie sie z przesiadkami ponad 1.5 godziny w jedna strone:razz: ps.daj mi jakis kontakt do siebie to spotkamy sie przed schronem,powiem o co konkretnie mi chodzi. Quote
baffi2 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 A w ten weekend na TVP3 była krótka audycja o Paluchu... :) o tym jak zaadoptować psa itp. Quote
magdyska25 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 no proszę proszę nie słyszałam o tym;) Ja to wiem kiedy nie przyjechać do schroniska....:evil_lol: (oczywiście żartuje) Quote
MoNutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja nie wiem jaka jest prawda... ale fakt jest faktem - chcialam ostatnio zaadoptować małą bidulkę i dyrekcja się nie zgodziła :( Powód: "Bo nie i już. Żegnam". Koniec rozmowy :angryy: Quote
ASICA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 magdyska25 masz pw. napisz mi kontakt do siebie,od niedzieli bede prawdopodobnie bez netu. MoNutka prosze o zmiane avataru! Quote
Recommended Posts