Akitka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jejku trafiłam przez przypadek na wątek Mieszka i stwierdzam, że on wygląda jak Mores, którego mniej więcej w tym czasie znaleziono błąkającego się w Katowicach i którego adoptował mój TŻ. Sami zobczcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52536 Ja widzę duże podobieństwo z mordki, z umaszczenia, z budowy ciała (nóżki, ogonek). Czy można jakiś kontakt do właścicieli Mieszka? :) Pieski są takie podobne do siebie jak dla mnie. ;) Pozdrawiamy. ;) Quote
BosiaB_86 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 hehe faktycznie Akitka ten "twój" Moresik podobny do Mieszka :evil_lol: niestety namiarów na właścicieli brak.. Ostatnio jak widać nawet wieści od Mieszka brak :( Ale proponuje, jeśli Ci zależy, skontaktować sie przez PW z Asia_M to ona zakładała wątek a jej brat znalazł psiaka :) PS i poproś w naszym imieniu o wiadomości na temat Mieszka ;) Quote
DarkAngels Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ostatnie widziałem się z Asią. Mieszko nadal u niej :shake: Kto da mu domek? Zgłaszać się :) Quote
BosiaB_86 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Przemek a wiesz może coś więcej?? Dlaczego Mieszko nadal jest u Asi? Przecież miała go wziąć jej ciotka... :-( No i dlaczego Asia nic nie pisze??!! :roll: Przecież to jej powinno zależeć na znalezieniu domku i to ona powinna poinformować nas, że Mieszko nadal szuka domu... :shake: Quote
grazyna9915 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Przemek a wiesz może coś więcej?? Dlaczego Mieszko nadal jest u Asi? Przecież miała go wziąć jej ciotka... :-( No i dlaczego Asia nic nie pisze??!! :roll: Przecież to jej powinno zależeć na znalezieniu domku i to ona powinna poinformować nas, że Mieszko nadal szuka domu... :shake: A może domek tymczasowy nie chce już wydać psiaka?;) Quote
DarkAngels Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wiem tylko tyle, że Ciocia Asi nie chce wziąść Miszka. Sam niewiem czemu :) Nadal szukamy domku. Asdia boi się puścić Mieszka w daleką podróż :) Quote
BosiaB_86 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 grazyna9915 napisał(a):A może domek tymczasowy nie chce już wydać psiaka?;) To też warto byłoby o tym napisać chyba nie? EHHH ale jak widać jednak nadal trzeba szukać domku tylko przydały by sie jakieś konkretniejsze wiadomości... :roll: Tylko osoba najbardziej "zainteresowana" jakoś nie ma ochoty nic napisać :( Quote
Kasia25 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Asia, cierpi na brak internetu w domu, jak znajdzie dostęp na pewno się pojawi i da znać. a tymczasem, podnosze słodziaka! Quote
Asia_M Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 BosiaB_86 napisał(a):To też warto byłoby o tym napisać chyba nie? EHHH ale jak widać jednak nadal trzeba szukać domku tylko przydały by sie jakieś konkretniejsze wiadomości... :roll: Tylko osoba najbardziej "zainteresowana" jakoś nie ma ochoty nic napisać :( Co Ty się tak denerwujesz Bosia, hę? ;) Dom u Cioci nie wypalił- życiowy galimatias, więc nadal szukamy maluszkowi domku w Częstochowie lub w okolicach, bo z transportem byłby problem. Ponadto musimy dobrze sprawdzić potencjalnych właścicieli. Niestety zainteresowanie małe, a domki które się zgłosiły nie zdały testów :p Mały bardzo się u nas zasiedział i teraz juz nie wiem jak mamy go oddać... Quote
BosiaB_86 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Bpo mnie troche poniosło Cioteczko :eviltong::eviltong::eviltong: Byłam pewna, że Mieszko ma już domek a tu nagle jak grom z jasnego nieba taka wiadomość... :-( Ehhh no to SZUKAMY NADAL DOMKU DLA MIESZKA!! KONIECZNIE NA ŚLĄSKU!! Quote
Akitka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='BosiaB_86']Bpo mnie troche poniosło Cioteczko :eviltong::eviltong::eviltong: Byłam pewna, że Mieszko ma już domek a tu nagle jak grom z jasnego nieba taka wiadomość... :-( Ehhh no to SZUKAMY NADAL DOMKU DLA MIESZKA!! KONIECZNIE NA ŚLĄSKU!! Mam nadzieję, że Mieszko znajdzie tak dobry domek jak Moresik... Ach ta skromność... :eviltong: Quote
Asia_M Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Ciociu, nie martw się ;). Miesio ma się wspaniale - troszkę podrósł, zgęstniała mu siorstka, jest teraz lśniąca i błyszcząca, zgubił też jednego mleczaka :). Niedługo wkleję nowe zdjęcia. Wszystko w porządku tylko domek właściwy nie chce się zgłosić. No i przepuklinka będzie chyba wymagała operacji. Zastanawiamy się nad kastracją. Quote
Akitka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Do góry malutki!! Co u ciebie?! No właśnie, co z Mieszkiem? Quote
Asia_M Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 przemas-ol napisał(a):Mieszko nadal u Asi :shake: I chyba tak zostanie...:lol: Domki się nie zgłaszają, a my już strasznie kochamy tego psiaka. On nas zapewne też :) Quote
Akitka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Asia_M napisał(a):I chyba tak zostanie...:lol: Domki się nie zgłaszają, a my już strasznie kochamy tego psiaka. On nas zapewne też :) Czyli na 100% Mieszko ma u Ciebie dom? Cieszę się strasznie! :multi: Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Asia_M napisał(a):I chyba tak zostanie...:lol: Domki się nie zgłaszają, a my już strasznie kochamy tego psiaka. On nas zapewne też :) ja wiedziałem, że tak będzie :loveu::loveu: Quote
Asia_M Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 matusz5 napisał(a):ja wiedziałem, że tak będzie :loveu::loveu: A Ty Wujaszku jakimś jasnowidzem jesteś? :cool3: hehe To jeszcze nieoficjalna informacja ; ) Co prawda Rodzice nadal pytają czy szukam małemu domu, ale już coraz rzadziej ;) Jest bardzo małe zainteresowanie, część domów wykruszyła się przy wywiadzie, część nie raczyła odpowiedzieć na podstawowe pytania. Nie darowałabym sobie, gdyby mały źle trafił... Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Akitka napisał(a):Zatem czas świętować! :sweetCyb::laola: :sweetCyb::laola: Quote
BosiaB_86 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Asia_M napisał(a):I chyba tak zostanie...:lol: Domki się nie zgłaszają, a my już strasznie kochamy tego psiaka. On nas zapewne też :) no to jak? znaczy, że nie szukamy już nowego domeczku Mieszkowi?! :cool3: :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: Quote
Elkisz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Moim zdaniem,to szukanie Mieszkowi domku,to bylo od poczatku tzw.pic na wode.Bo najpierw tego psiaka miala niby wziasc jakas ciocia,ktora potem sie rozmyslila,potem nie bylo zadnych nowych wiadomosci przez miesiac,a tu nagle okazuje sie,ze Mieszko zostaje.Dziewczyno-zdecyduj sie,czy chcesz go oddac czy nie! A jesli nie,to po co zawracasz glowe innym osobom,ktore chcialy go wziasc i nie tlumacz,ze zaden domek nie byl odpowiedni.:razz: :razz: :razz: Quote
Recommended Posts