Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku trafiłam przez przypadek na wątek Mieszka i stwierdzam, że on wygląda jak Mores, którego mniej więcej w tym czasie znaleziono błąkającego się w Katowicach i którego adoptował mój TŻ. Sami zobczcie:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52536

Ja widzę duże podobieństwo z mordki, z umaszczenia, z budowy ciała (nóżki, ogonek).

Czy można jakiś kontakt do właścicieli Mieszka? :) Pieski są takie podobne do siebie jak dla mnie. ;)
Pozdrawiamy. ;)

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe faktycznie Akitka ten "twój" Moresik podobny do Mieszka :evil_lol:

niestety namiarów na właścicieli brak.. Ostatnio jak widać nawet wieści od Mieszka brak :(
Ale proponuje, jeśli Ci zależy, skontaktować sie przez PW z Asia_M to ona zakładała wątek a jej brat znalazł psiaka :)

PS i poproś w naszym imieniu o wiadomości na temat Mieszka ;)

Posted

Przemek a wiesz może coś więcej?? Dlaczego Mieszko nadal jest u Asi? Przecież miała go wziąć jej ciotka... :-( No i dlaczego Asia nic nie pisze??!! :roll: Przecież to jej powinno zależeć na znalezieniu domku i to ona powinna poinformować nas, że Mieszko nadal szuka domu... :shake:

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
Przemek a wiesz może coś więcej?? Dlaczego Mieszko nadal jest u Asi? Przecież miała go wziąć jej ciotka... :-( No i dlaczego Asia nic nie pisze??!! :roll: Przecież to jej powinno zależeć na znalezieniu domku i to ona powinna poinformować nas, że Mieszko nadal szuka domu... :shake:

A może domek tymczasowy nie chce już wydać psiaka?;)

Posted

grazyna9915 napisał(a):
A może domek tymczasowy nie chce już wydać psiaka?;)

To też warto byłoby o tym napisać chyba nie?

EHHH ale jak widać jednak nadal trzeba szukać domku tylko przydały by sie jakieś konkretniejsze wiadomości... :roll: Tylko osoba najbardziej "zainteresowana" jakoś nie ma ochoty nic napisać :(

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
To też warto byłoby o tym napisać chyba nie?

EHHH ale jak widać jednak nadal trzeba szukać domku tylko przydały by sie jakieś konkretniejsze wiadomości... :roll: Tylko osoba najbardziej "zainteresowana" jakoś nie ma ochoty nic napisać :(

Co Ty się tak denerwujesz Bosia, hę? ;)
Dom u Cioci nie wypalił- życiowy galimatias, więc nadal szukamy maluszkowi domku w Częstochowie lub w okolicach, bo z transportem byłby problem. Ponadto musimy dobrze sprawdzić potencjalnych właścicieli. Niestety zainteresowanie małe, a domki które się zgłosiły nie zdały testów :p Mały bardzo się u nas zasiedział i teraz juz nie wiem jak mamy go oddać...

Posted

Bpo mnie troche poniosło Cioteczko :eviltong::eviltong::eviltong: Byłam pewna, że Mieszko ma już domek a tu nagle jak grom z jasnego nieba taka wiadomość... :-(

Ehhh no to SZUKAMY NADAL DOMKU DLA MIESZKA!! KONIECZNIE NA ŚLĄSKU!!

Posted

[quote name='BosiaB_86']Bpo mnie troche poniosło Cioteczko :eviltong::eviltong::eviltong: Byłam pewna, że Mieszko ma już domek a tu nagle jak grom z jasnego nieba taka wiadomość... :-(

Ehhh no to SZUKAMY NADAL DOMKU DLA MIESZKA!! KONIECZNIE NA ŚLĄSKU!!

Mam nadzieję, że Mieszko znajdzie tak dobry domek jak Moresik... Ach ta skromność... :eviltong:

Posted

Ciociu, nie martw się ;). Miesio ma się wspaniale - troszkę podrósł, zgęstniała mu siorstka, jest teraz lśniąca i błyszcząca, zgubił też jednego mleczaka :). Niedługo wkleję nowe zdjęcia. Wszystko w porządku tylko domek właściwy nie chce się zgłosić. No i przepuklinka będzie chyba wymagała operacji. Zastanawiamy się nad kastracją.

Posted

przemas-ol napisał(a):
Mieszko nadal u Asi :shake:

I chyba tak zostanie...:lol:
Domki się nie zgłaszają, a my już strasznie kochamy tego psiaka. On nas zapewne też :)

Posted

Asia_M napisał(a):
Domki się nie zgłaszają, a my już strasznie kochamy tego psiaka. On nas zapewne też :)

Czyli na 100% Mieszko ma u Ciebie dom? Cieszę się strasznie! :multi:

Posted

Asia_M napisał(a):

ja wiedziałem, że tak będzie :loveu::loveu:

Posted

matusz5 napisał(a):
ja wiedziałem, że tak będzie :loveu::loveu:

A Ty Wujaszku jakimś jasnowidzem jesteś? :cool3: hehe
To jeszcze nieoficjalna informacja ; ) Co prawda Rodzice nadal pytają czy szukam małemu domu, ale już coraz rzadziej ;) Jest bardzo małe zainteresowanie, część domów wykruszyła się przy wywiadzie, część nie raczyła odpowiedzieć na podstawowe pytania. Nie darowałabym sobie, gdyby mały źle trafił...

Posted

Asia_M napisał(a):

no to jak? znaczy, że nie szukamy już nowego domeczku Mieszkowi?! :cool3:

:Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:

Posted

Moim zdaniem,to szukanie Mieszkowi domku,to bylo od poczatku tzw.pic na wode.Bo najpierw tego psiaka miala niby wziasc jakas ciocia,ktora potem sie rozmyslila,potem nie bylo zadnych nowych wiadomosci przez miesiac,a tu nagle okazuje sie,ze Mieszko zostaje.Dziewczyno-zdecyduj sie,czy chcesz go oddac czy nie! A jesli nie,to po co zawracasz glowe innym osobom,ktore chcialy go wziasc i nie tlumacz,ze zaden domek nie byl odpowiedni.:razz: :razz: :razz: