Matusz Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Asia_M napisał(a):Ogłosiłam i czekam na odpowiedź dziewczyn. Oby się udało jak najszybciej !!! 3mam kciuki za Mieszka:kciuki::kciuki: Ciotka ucałuj ode mine go :):loveu::loveu: Quote
DarkAngels Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mieszko na pierwszą stronę Szukaj transportu do pańci :) Quote
carolinascotties Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ciekawe, ile taka podróż kosztuje....mam na mysli wyprawe pociagiem... 400km... Quote
DarkAngels Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Taka podróż kosztuję 64 zł pociągiem :) Hoapj i szybciutko szukaj transportu :) Quote
BosiaB_86 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Sprawdzałam w "planie podróży PKP" :razz: i bilet w jedną stronę dla "normalnej" osoby ;) (czytaj bez zniżek) z Cze-wy do Olsztyna Głównego kosztuje 54zł.:cool3: Niestety jest tylko jedno bezpośrednie połączenie w ciągu całego dnia, reszta jest z przesiadkami :shake: Quote
carolinascotties Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 wiecie o czym pomyslalam... ciekawe, czy mozna byloby sie dogadac z OKP w sprawie takich przewozow... jakis znizki na podstawie zaswiadczen z AFn... musze to przemyslec..tymczasem- moze zbiorka na podroz, gdyby zglosilby sie na taka wyprawe chetny...? Quote
DarkAngels Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A wiec tak: bIlet pkp kosztuje 60 złotych i ulgowy i normalny, Taki bilet nazywa sie bilet weekendowy. Na takim bilecie mozna jeździź od piatku od 18 do poniedzialku do 6 rano :) Rozmawialem wczoraj z Asia o transporcie. A wiec wyglada to tak: Bym pojechał w sobote o 8:40 do Częstochowy (bez przesiadek) A powrotny jest dopiero w niedziele o 11:46 (też bez przesiadek) Najlepiej byłoby zeby w ten sam dzień co bym jechal do czestochowy był jakies pociag spowrotem, zeby byc w olsztynie gdzies tak w sobote do 24. Ale takiego połączenia niestety nie ma. Wiec narazie nic jeszcze niewiem jak to bedzie. Jak ktośby mógl dowieźdź mieszka do warszawy to ja do warszawy mam autobusy i pociagi co 2 godziny wiec nie ma problemu:) Z częstochowa jeszcze niewiem jak bedzie Na 100% bede wiedział w sobote gdzies tak o 18 :) Pozdrawiam :) Quote
DarkAngels Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A i jeszcze jedno. Jak bym miał jechać to na 100% byłby to 32 marzec. Wcześniej raczej mi się nie uda No chyba, że do warszawy ktos go dowiezie to mi w tedy odpowiada kazdy jeden dzień :) Quote
carolinascotties Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jak już będzie wiadomo, co i jak- to prosze o PW - nie mam dziś czasu... a bardzo chciałabym pomóc- i myślę, że nie tylko ja :) Quote
carolinascotties Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 przemas-ol napisał(a):A i jeszcze jedno. Jak bym miał jechać to na 100% byłby to 32 marzec. Wcześniej raczej mi się nie uda No chyba, że do warszawy ktos go dowiezie to mi w tedy odpowiada kazdy jeden dzień :) hahaha- 32 marzec??? Przemas- jesteś najlepszy!!! :multi: :lol: :evil_lol: Quote
DarkAngels Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 To znaczy 31 marzec (sobota). Ale gafa :evil_lol: Priwa napewno wyślę jak coś ;) Quote
carolinascotties Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dla mnie to może być i 91 styczeń :):cool3: :evil_lol: pozdrawiam :) Quote
DarkAngels Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Hmmm ... No też mi pasuje :evil_lol: A i jeszcze została sprawa moich rodziców. Niewiem czy sie zgodzą na taka podróż. A może jakiś liścik na dogo :evil_lol: Quote
BosiaB_86 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A tu się cisza zrobiła :-( Czyżby Maleństwo się nie doczekało tak dalekiego transportu?! :shake: A w ogóle to jak Maleństwo się czuje?! :lol: Quote
Matusz Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 w górę Mieszko !! Coś cioteczka Asia, gdzies sie zapodziała :D bo nic nie pisze :diabloti::diabloti: Quote
DarkAngels Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 MIESZKO na pierwszą stronę :) Ciocia Asia pewnie nie ma czasu :) Quote
Asia_M Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Kochani, maleństwo ma przepuklinkę...Jak jechaliśmy do weta, zwymiotował, cały się trząsł i piszczał, więc chyba zrezygnujemy z tak dalekiej adopcji...Szukamy domku nadal , najlepiej w obrębie województwa śląskiego. Quote
Matusz Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Asia_M napisał(a):Kochani, maleństwo ma przepuklinkę...Jak jechaliśmy do weta, zwymiotował, cały się trząsł i piszczał, więc chyba zrezygnujemy z tak dalekiej adopcji...Szukamy domku nadal , najlepiej w obrębie województwa śląskiego. ojejku !! Mieszko zdrowiej szybko !! Quote
BosiaB_86 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ooojjj :shake: Biedne Maleństwo nasze :-( To faktycznie lepiej nie ryzykować z tak daleką podróżą... Mam nadzieje, że znajdziemy mu domek tutaj u nas na śląsku :cool3: Qrcze, że też moi rodzice nie chcą sie na razie zgodzić na żadnego psiaka...z przyjemnością wzięłabym to Maleństwo do siebie, a tak :placz: Może mogę jakoś inaczej pomóc?! zdrowiej Mieszko szybciutko i zmykaj do cieplutkiego, kochającego domu :lol: Quote
Asia_M Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Ooojjj :shake: Biedne Maleństwo nasze :-( To faktycznie lepiej nie ryzykować z tak daleką podróżą... Mam nadzieje, że znajdziemy mu domek tutaj u nas na śląsku :cool3: Qrcze, że też moi rodzice nie chcą sie na razie zgodzić na żadnego psiaka...z przyjemnością wzięłabym to Maleństwo do siebie, a tak :placz: Może mogę jakoś inaczej pomóc?! zdrowiej Mieszko szybciutko i zmykaj do cieplutkiego, kochającego domu :lol: Bosiu, oczywiście możesz pomóc :) - popytać wśród Rodziny, Znajomych czy ktoś chce kochanego szczeniorka :) Oczywiście szukamy jak najlepszego domku, na stałe :) Dziękuję bardzo!:loveu: Quote
Asia_M Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 P.S. Mieszko czuje się bardzo dobrze, przed chwilą dokazywał, a teraz grzecznie śpi :) Ale ta 10minutowa podróz do weta strasznie go zestresowała. Nie wiem jak wytrzymałby 7 czy 8 h w pociągu lub samochodzie. Weterynarz tez odradza. Quote
BosiaB_86 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Asia_M napisał(a):Bosiu, oczywiście możesz pomóc :) - popytać wśród Rodziny, Znajomych czy ktoś chce kochanego szczeniorka :) Oczywiście szukamy jak najlepszego domku, na stałe :) Dziękuję bardzo!:loveu: No właśnie też o tym teraz myślę i jedyna osoba, którą w tej chwili (może) udało by mi się namówić na takie malutkie Śliczności jest mój TZ... tylko, że on jest z Radomia :shake: to też spory kawałek i trzeba by też troszke pokombinować (chodzi mi o obecne zdrowie Mieszka :-( no i tym bardziej o to, że podróże go tak bardzo stresują) pomyśle jeszcze nad innymi znajomymi i rodziną i jak coś wykombinuje to dam znać :cool3: A w między czasie popracuje też nad moimi rodzicami :evil_lol: może jak Go zobaczą to sie zakochają, tak jak ja :loveu: a Ty Asiu na razie nie dziękuj bo jeszcze nic nie zrobiłam :eviltong: (ale sie staram jak moge) :lol: Quote
Asia_M Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 O rany, Kasiek!!!!!!!!!!!Jesteś kochana!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Mieszko dziękuje!!! Aż sam się sobą zachwycił!!!!:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Jak on pięknie w tym serduszku wygląda!!!:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Chyba go sobie zostawię!!!:lol: :lol: :lol: Quote
carolinascotties Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Kasia25 napisał(a): No i zmykam, bo sie zakochałam.......... Asia_M napisał(a):O rany, Kasiek!!!!!!!!!!!Jesteś kochana!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Mieszko dziękuje!!! Aż sam się sobą zachwycił!!!!:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Jak on pięknie w tym serduszku wygląda!!!:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Chyba go sobie zostawię!!!:lol: :lol: :lol: Haha- obyś w magiczną godzinę wypowiedziała te słowa Cioteczko :) :evil_lol: Quote
Recommended Posts