Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia_M napisał(a):
Ogłosiłam i czekam na odpowiedź dziewczyn.

Oby się udało jak najszybciej !!!

3mam kciuki za Mieszka:kciuki::kciuki:

Ciotka ucałuj ode mine go :):loveu::loveu:

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdzałam w "planie podróży PKP" :razz: i bilet w jedną stronę dla "normalnej" osoby ;) (czytaj bez zniżek) z Cze-wy do Olsztyna Głównego kosztuje 54zł.:cool3: Niestety jest tylko jedno bezpośrednie połączenie w ciągu całego dnia, reszta jest z przesiadkami :shake:

Posted

wiecie o czym pomyslalam... ciekawe, czy mozna byloby sie dogadac z OKP w sprawie takich przewozow... jakis znizki na podstawie zaswiadczen z AFn... musze to przemyslec..tymczasem-

moze zbiorka na podroz, gdyby zglosilby sie na taka wyprawe chetny...?

Posted

A wiec tak: bIlet pkp kosztuje 60 złotych i ulgowy i normalny, Taki bilet nazywa sie bilet weekendowy. Na takim bilecie mozna jeździź od piatku od 18 do poniedzialku do 6 rano :) Rozmawialem wczoraj z Asia o transporcie. A wiec wyglada to tak: Bym pojechał w sobote o 8:40 do Częstochowy (bez przesiadek) A powrotny jest dopiero w niedziele o 11:46 (też bez przesiadek) Najlepiej byłoby zeby w ten sam dzień co bym jechal do czestochowy był jakies pociag spowrotem, zeby byc w olsztynie gdzies tak w sobote do 24. Ale takiego połączenia niestety nie ma. Wiec narazie nic jeszcze niewiem jak to bedzie. Jak ktośby mógl dowieźdź mieszka do warszawy to ja do warszawy mam autobusy i pociagi co 2 godziny wiec nie ma problemu:) Z częstochowa jeszcze niewiem jak bedzie Na 100% bede wiedział w sobote gdzies tak o 18 :) Pozdrawiam :)

Posted

A i jeszcze jedno. Jak bym miał jechać to na 100% byłby to 32 marzec. Wcześniej raczej mi się nie uda No chyba, że do warszawy ktos go dowiezie to mi w tedy odpowiada kazdy jeden dzień :)

Posted

przemas-ol napisał(a):
A i jeszcze jedno. Jak bym miał jechać to na 100% byłby to 32 marzec. Wcześniej raczej mi się nie uda No chyba, że do warszawy ktos go dowiezie to mi w tedy odpowiada kazdy jeden dzień :)

hahaha- 32 marzec??? Przemas- jesteś najlepszy!!! :multi: :lol: :evil_lol:

Posted

Kochani, maleństwo ma przepuklinkę...Jak jechaliśmy do weta, zwymiotował, cały się trząsł i piszczał, więc chyba zrezygnujemy z tak dalekiej adopcji...Szukamy domku nadal , najlepiej w obrębie województwa śląskiego.

Posted

Asia_M napisał(a):
Kochani, maleństwo ma przepuklinkę...Jak jechaliśmy do weta, zwymiotował, cały się trząsł i piszczał, więc chyba zrezygnujemy z tak dalekiej adopcji...Szukamy domku nadal , najlepiej w obrębie województwa śląskiego.

ojejku !! Mieszko zdrowiej szybko !!

Posted

Ooojjj :shake: Biedne Maleństwo nasze :-(
To faktycznie lepiej nie ryzykować z tak daleką podróżą... Mam nadzieje, że znajdziemy mu domek tutaj u nas na śląsku :cool3:
Qrcze, że też moi rodzice nie chcą sie na razie zgodzić na żadnego psiaka...z przyjemnością wzięłabym to Maleństwo do siebie, a tak :placz:
Może mogę jakoś inaczej pomóc?!
zdrowiej Mieszko szybciutko i zmykaj do cieplutkiego, kochającego domu :lol:

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
Ooojjj :shake: Biedne Maleństwo nasze :-(
To faktycznie lepiej nie ryzykować z tak daleką podróżą... Mam nadzieje, że znajdziemy mu domek tutaj u nas na śląsku :cool3:
Qrcze, że też moi rodzice nie chcą sie na razie zgodzić na żadnego psiaka...z przyjemnością wzięłabym to Maleństwo do siebie, a tak :placz:
Może mogę jakoś inaczej pomóc?!
zdrowiej Mieszko szybciutko i zmykaj do cieplutkiego, kochającego domu :lol:

Bosiu, oczywiście możesz pomóc :) - popytać wśród Rodziny, Znajomych czy ktoś chce kochanego szczeniorka :) Oczywiście szukamy jak najlepszego domku, na stałe :) Dziękuję bardzo!:loveu:

Posted

P.S. Mieszko czuje się bardzo dobrze, przed chwilą dokazywał, a teraz grzecznie śpi :) Ale ta 10minutowa podróz do weta strasznie go zestresowała. Nie wiem jak wytrzymałby 7 czy 8 h w pociągu lub samochodzie. Weterynarz tez odradza.

Posted

Asia_M napisał(a):
Bosiu, oczywiście możesz pomóc :) - popytać wśród Rodziny, Znajomych czy ktoś chce kochanego szczeniorka :) Oczywiście szukamy jak najlepszego domku, na stałe :) Dziękuję bardzo!:loveu:

No właśnie też o tym teraz myślę i jedyna osoba, którą w tej chwili (może) udało by mi się namówić na takie malutkie Śliczności jest mój TZ... tylko, że on jest z Radomia :shake: to też spory kawałek i trzeba by też troszke pokombinować (chodzi mi o obecne zdrowie Mieszka :-( no i tym bardziej o to, że podróże go tak bardzo stresują)
pomyśle jeszcze nad innymi znajomymi i rodziną i jak coś wykombinuje to dam znać :cool3:
A w między czasie popracuje też nad moimi rodzicami :evil_lol: może jak Go zobaczą to sie zakochają, tak jak ja :loveu:
a Ty Asiu na razie nie dziękuj bo jeszcze nic nie zrobiłam :eviltong: (ale sie staram jak moge) :lol:

Posted

O rany, Kasiek!!!!!!!!!!!Jesteś kochana!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Mieszko dziękuje!!! Aż sam się sobą zachwycił!!!!:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu:
Jak on pięknie w tym serduszku wygląda!!!:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu:
Chyba go sobie zostawię!!!:lol: :lol: :lol:

Posted

Kasia25 napisał(a):

No i zmykam, bo sie zakochałam..........

Asia_M napisał(a):
O rany, Kasiek!!!!!!!!!!!Jesteś kochana!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Mieszko dziękuje!!! Aż sam się sobą zachwycił!!!!:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu:
Jak on pięknie w tym serduszku wygląda!!!:lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu:
Chyba go sobie zostawię!!!:lol: :lol: :lol:

Haha- obyś w magiczną godzinę wypowiedziała te słowa Cioteczko :) :evil_lol: