Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
Ile mamy czasu na znalezienie domku?

Domek potrzebny jest jak najszybciej Ciociu, ale najważniejsze żeby to był naprawdę dobry dom, bo psiak jest przewspaniały.
Ostatni mój szczeniaczek na tymczasie był strasznie nieznośny, a ten jest prawdziwym aniołkiem. Szkoda, że Rodzice nie zgadzają się na piątego psiaka, bo Mieszko zdobył moje serduszko...bardzo :-(

Posted

Bardzo, bardzo Ci dziękuję!!!!:modla: :modla: :modla: Allegro zrobię ja :) Na Alegratce nie mam niestety konta, ale może znajdzie się ktoś, kto pomoże. Jeszcze raz bardzo dziękuję!

Posted

Śliczny ten chłopczyk.
Szybko się go pozbędziecie.
Macie śliczne zdjęcia. Zróbcie plakat i porozwieszajcie po weterynarzach i sklepach zoologicznych.
Jeżeli macie w pobliżu jakiś hipermarket to dajcie i tam ogłoszenia (koniecznie ze zdjęciem) tylko pamiętajcie, że bardzo często musi to być na drukach z hipermarketu.

Ładne, duże zdjęcie nawet kosztem treści i zobaczycie, że dzięki takiemu ogłoszeniu szybko znajdzie dom.

Dobrze by było umieścić go też w schronisku i jeżeli tam by nie było akurat maluchów to mogliby polecać waszego pieska.

Posted

Dziekuję bardzo za rady :) Jeszcze dzisiaj wydrukujemy ogłoszenia, a jutro ogłoszenie w Gazecie Wyborczej. Bardzo mi zależy żeby to był jak najlepszy domek, bo psiaczek jest niesamowity.
Na tych zdjęciach wyszedł jakby był dosyć duży a tak naprawde jest maleńki. Ma super nosek, nie czarny a czekoladowy:lol: Jest śliczny, Ale jeszcze bardziej od wygladu podoba mi się jego charakter :loveu:

Posted

Psiak jest śliczny i szybko znajdzie dom.

Jak znam życie to w pewnym momencie będziecie mieli kilku chętnych, ale błagam nie odmawiajcie nikomu i nadmiar chętnych na szczeniaki wysyłajcie do mnie.

POWODZENIA

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Psiak jest śliczny i szybko znajdzie dom.

Jak znam życie to w pewnym momencie będziecie mieli kilku chętnych, ale błagam nie odmawiajcie nikomu i nadmiar chętnych na szczeniaki wysyłajcie do mnie.

POWODZENIA

Oczywiście Cioteczko, będę pamiętać :)