Isadora7 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Tak czułam, ze Pan Dziobak maczał w tym palce, ale też jakoś chciało mi się zaśpiewać [video=youtube_share;zc001Q6qupo]http://youtu.be/zc001Q6qupo[/video] Quote
kokardka Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Okazuje się że Pepe to lepszy rozbójnik. wyrwał mi się dziś na spacerze i rzucił na innego jamniolka, a wcześniej zaatakował innego małego kudłatego. Chyba nie lubi małych chłopaków... może jak go wykastrujemy to trochę się uspokoi... Quote
kokardka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Pepe zostaje u nas! Pepe to na prawdę niesamowity psiak: pojetny, ufny, przytulaśny, radosny; drugiego takiego ze świecą szukać. Tak więc, chociaż mały miał być u nas tylko na chwilę, po tych półtora dnia nie wyobrażam sobie, że mogłabym go oddać. Leży teraz koło mnie na kanapie i śpi wyczerpany po długim spacerze... Bardzo dziękujemy wszystkim za pomoc w szukaniu domku dla Pepe! Quote
kolejna kobietka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 cudownie!!! :multi::multi::multi::loveu: Quote
yunona Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Kokardko tak czułam "w kościach, że ta ślicznota już się nigdzie nie wybierze :loveu::multi::multi::multi:. Serdecznie gratuluję tak wspaniałej decyzji:lol::cool1: Wszystkiego najlepszego :sweetCyb::BIG::BIG::BIG::iloveyou: Quote
anica Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 yunona napisał(a):Kokardko tak czułam "w kościach, że ta ślicznota już się nigdzie nie wybierze :loveu::multi::multi::multi:. Serdecznie gratuluję tak wspaniałej decyzji:lol::cool1: Wszystkiego najlepszego :sweetCyb::BIG::BIG::BIG::iloveyou: tak! tak! tak!...i jeszcze Perfekt gra!!!!!! cudnie jest!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Farciku miałeś farta :loveu: Quote
Recommended Posts