Gosiapk Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Bidulka mała. A możesz zrobić zdjęcie tej rany? Quote
Ewanka Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Gosiapk napisał(a):Bidulka mała. A możesz zrobić zdjęcie tej rany? Postaram się, choś wygląda to już znacznie lepiej, na szczęście. Dzisiaj była kontrolna wizyta u wetki, jest lepiej, ale Baja ma łykać nadal antybiotyk i kolejna wizyta we czwartek. Quote
Ewanka Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Bajeczka już zdrowa, zostało tylko z tyłu wygolone miejsce jako pamiątka, na szczęście nietrwała, po ostatnich przejściach. ... najbardziej lubimy niedzielny poranek :p Quote
Ewanka Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Sklonowałam stróża posesji .............................. :diabloti: ................. :eviltong: Quote
Gosiapk Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 (edited) Teraz złodziej Ci niestraszny ;) Edited May 29, 2013 by Gosiapk spelling Quote
Ewanka Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 haha,Bajka jest najlepszym stróżem, pierwsza daje hasło do ataku, druga jest Orinka, a Zorba na końcu tubalnym głosem oznajmia, że przed bramą ktoś jedzie na rowerze :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Zorba i Baja no cudownie! :D te zdjęcia mnie strasznie ujmują :loveu: Widzę, że Baja daje Wam dużo radości - cieszę się, że jest z Wami :) Quote
Ewanka Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Baja jest cudowna i fantastycznie zgrała się z resztą stadka, a pamiętasz jak się na początku bałam, okazało się, że zupełnie niepotrzebnie :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Pamiętam i wiem, że przy 2 i 3 psie sama się bałam, z 4 poszło gładko ;) Ale jednak wiem, że 5 bym już nie chciała, bo nie byłabym w stanie obdarzyć ich wtedy taką miłością jakbym chciała, już przy 4 jest ciężko ;) A jak Baja się zmieniła od czasu jak jest z Wami? Zmieniło się coś znacznie? Quote
Ewanka Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Ja już prawie nie pamiętam jaka ona byłą na początku ;) Teraz z Orinką tworzą zgrany duecik, jak wychodzą do ogrodu, to jedna czeka na drugą na schodach i idą razem, potem każda w swoją stronę. Bajeczka jest absolutnie idealnym psem, pod każdym względem i chyba dlatego tak długo się wahałam, bo czekałam na Nią :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Mówisz? :) Dobrze, że się zgrały, choć jej podobieństwo do Zorby jest zabójcze :D tak, ja też tak mam, piknie w sercu i wiadomo, że to ten pies :loveu: Quote
Ewanka Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Ach, te nasze pikające serduszka , nie ma na nie siły :p Quote
Ewanka Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Gosiapk']Coś mały ten klon po prawej Ci wyszedł ;)[/QUOTE] ekonomia Gosiu, ekonomia ... jakie czasy taki klon ..... :diabloti: ......:Dog_run: Quote
Gosiapk Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Ewanka']ekonomia Gosiu, ekonomia ... jakie czasy taki klon ..... :diabloti: ......:Dog_run:[/QUOTE] :roflt: tia... kryzys :roflt: Quote
Ewanka Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Dziewczyny rozchwiały się hormonalnie, jak stwierdził wet, cieczka co ok. 3 mies. Obie miały cieczkę w marcu, teraz powtórnie ma Orina , a Baja nabrzmiałe sutki, chyba znowu ciąża urojona ... no i trochę dziwne jest to, że kastrowany Zorba jest Orinką zainteresowany, myślałam, że jako eunuch nie powinien mieć już zachcianek :mad: Baja też podejrzanie biega za Orinką z nosem w wiadomym miejscu :-o radźcie ciotki co z tym fantem robić .......... :roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Na ciąże urojoną zabrać wszystko co może imitować szczeniaczki, nawet jakieś skarpetki w kulkę i nabiału nie dawać, a jak nie pomoże to wet.. Ale na drugą sprawę, no nie wiem, bo ja zawsze sterylizuję i nie mam tego typu przeżyć.. :roll: Quote
Ewanka Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Powinnam dziewczyny ciachnąć i byłoby po problemie, umawiałam się wstępnie z wetką, ale powinno być 2-3 mies. po ostatniej cieczce, żeby się organizm wyciszył, a one wtedy dostają kolejnej cieczki i wszystko bierze w łeb. Może teraz się uda, wiosną bardziej hormony buzują, tak sądzę, a latem powinny się wyciszyć - chyba (?) Quote
Ewanka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Moja trójeczka fantastycznie się zgrała i świata poza sobą nie widzi i niech tak zostanie :) Quote
Ewanka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Dziękuję, wszystko dobrze :D suczki bardzo się zaprzyjaźniły, Zorba też je uwielbia ... słowem sielanka :D Quote
Baton Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Ewanka']Dziękuję, wszystko dobrze :D suczki bardzo się zaprzyjaźniły, Zorba też je uwielbia ... słowem sielanka :D[/QUOTE] No to wspaniale :D Zdjęcia bym chętnie zobaczyła jakieś :siara: Quote
Recommended Posts