Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewanka']Leżą teraz obie obok mnie, a na kolanach mam laptopa, zaraz im strzelę fotkę z lotu ptaka, to się uśmiejesz :D[/QUOTE]
No to teraz tym bardziej czekam :D

Posted

[quote name='Ewanka']Nagusek dorosły był taki malutki??? one są dość wysokie, mają długie łapki, troszkę jak charciki włoskie.[/QUOTE] Tak, dorosła sunia. Na wystawie w Warszawie ją spotkałam. Nawet pozwolono mi ją chwilę potrzymać.

Posted

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
wszystkim kochanym gościom i ich czterołapkom
wszelkich spełnień i dużo radości,
a dla bezdomniaków - wspaniałych DS !!!

Posted

Dziewczyny na szczęście nie boją się sztucznych ogni, wystrzałów itp. dzielnie wytrzymały do północy, złożyły nam życzenia, a potem poległy i smacznie spały do rana :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Mamy poważny problem, nasz Zorba, adoptowany na dogo (już chyba 5 lat temu), jest bardzo chory. Zaczęło się od anginy, cały czas bierze antybiotyk, a teraz wymiotuje z krwią, chyba podrażnił sobie śluzówkę tymi lekami. Wcześniej też wymiotował, ale bez krwi. Wet zalecił ranigast, może pomoże.

Posted

Ufff, po kilku dniach wymiotów, gorączki powyżej 40 st. nasz Zorba ozdrowiał, wrócił mu humor, jedzonko zatrzymuje w żołądku :diabloti:
... czyli chyba już po strachu i będzie dobrze :multi: