AMIGA Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='karusiap']tfu tfu przez lewe ramie,bo dwie wredne suki (cudowne psinki, ale jak moga na Maxia warczec) walcza o wladze w domu. Jesli sie dogadaja i przez najblizsze dni Max nie upoluje kota (na razie robi to podobno nieudolnie) to Max juz na tym poslanku bedzie mogl zostac na zawsze:) [url]https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment?view=att&th=13419cf2d5af40fd&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gvwoexi10&safe=1&zw&saduie=AG9B_P91Y06eDzzJfCVrvI5g55JE&sadet=1323289295618&sads=TGuirreHOn7fysV1FdtEV_uVkvs[/url] Marzylam o tym by adoptowac Maxa...ale jesli nie moze zamieszkac u mnie z pewnym wzgledow to marzylam by zamieszkal wlasnie tam.....u Pana Tomka, ktorego zna, kocha, gdzie mieszkal w boksie przez dluuuugi czas.....a teraz ma szanse na cieply dom i ogrod, ktory tak uwielbia....[/QUOTE] Buuuuuuuuuuuu a ja nie widze zdjecia Quote
Agnieszka Co. Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 To będzie miał święta w domu? Quote
karusiap Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 tak:) Maxiu w domku:) p.Tomek mowi,ze rano jak schodzi z gory z zsypialni to slyszy tylko jak Max zeskakuje z kanapy i wpada na swoje poslanko:) a ja pytam: czemu on w sypialni nie sypia:) podobno nie lubi schodow...kwestia czasu;) Quote
Agnieszka Co. Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Ogromnie się cieszę. Po tylu latach wreszcie się doczekał! Oby wszystkie zwierzaki się pogodziły. Czy zmieniać tytuł wątku? Quote
karusiap Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Agnieszka Co. napisał(a):Ogromnie się cieszę. Po tylu latach wreszcie się doczekał! Oby wszystkie zwierzaki się pogodziły. Czy zmieniać tytuł wątku? Tak, stanowczo Max ma dom na zawsze:) Zmien , prosze:) Quote
DoPi Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Karolinko bardzo sie cieszę, że Maksiu zostaje u pana Tomka. Będziesz go dalej mogła miiizać:loveu::multi:. A pan Tomasz jest dobrym człowiekiem choć wygląda na ostrego faceta:oops: Quote
karusiap Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Maxymilianek sypia przy kominku:) Ma do wyboru dwie duze kanapy, a malenstwo zwija sie w klebek na malym fotelu:) Wyglada pieknie, schudl, siersc mu lśni:) Brak slow..... Quote
karusiap Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 AMIGA napisał(a):My chcemy zdjęcia, my chcemy zdjecia ..... Jest to mysl:) Jak tylko bede cykne z zaskoczenia:) A moze by Pani osobiscie zechciala zobaczyc? Choc wiem,ze przy obecnym tymczasie z czasem pewnie kiepsko;) Quote
AMIGA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Faktycznie narazie musiałabym się zadowolic tylko zdjęciami. Z małym łobuzem codziennie spedzam upojne chwile w gabinecie weterynaryjnym, a potem stoje na strazy spokoju babci Amigi, której mały kompletnie nie słucha i nie robi sobie nic z jej ostrzegawczych warknięć i pokazywania garnituru zebów. Jak tylko moze to dopada Amige - najlepiej od tyłu i depiluje jej zadek Quote
Recommended Posts