Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='karusiap']tfu tfu przez lewe ramie,bo dwie wredne suki (cudowne psinki, ale jak moga na Maxia warczec) walcza o wladze w domu. Jesli sie dogadaja i przez najblizsze dni Max nie upoluje kota (na razie robi to podobno nieudolnie) to Max juz na tym poslanku bedzie mogl zostac na zawsze:)

[url]https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment?view=att&th=13419cf2d5af40fd&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gvwoexi10&safe=1&zw&saduie=AG9B_P91Y06eDzzJfCVrvI5g55JE&sadet=1323289295618&sads=TGuirreHOn7fysV1FdtEV_uVkvs[/url]

Marzylam o tym by adoptowac Maxa...ale jesli nie moze zamieszkac u mnie z pewnym wzgledow to marzylam by zamieszkal wlasnie tam.....u Pana Tomka, ktorego zna, kocha, gdzie mieszkal w boksie przez dluuuugi czas.....a teraz ma szanse na cieply dom i ogrod, ktory tak uwielbia....[/QUOTE]

Buuuuuuuuuuuu a ja nie widze zdjecia

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

tak:) Maxiu w domku:)
p.Tomek mowi,ze rano jak schodzi z gory z zsypialni to slyszy tylko jak Max zeskakuje z kanapy i wpada na swoje poslanko:) a ja pytam: czemu on w sypialni nie sypia:)
podobno nie lubi schodow...kwestia czasu;)

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Ogromnie się cieszę. Po tylu latach wreszcie się doczekał! Oby wszystkie zwierzaki się pogodziły.
Czy zmieniać tytuł wątku?

Tak, stanowczo Max ma dom na zawsze:) Zmien , prosze:)

Posted

Karolinko bardzo sie cieszę, że Maksiu zostaje u pana Tomka. Będziesz go dalej mogła miiizać:loveu::multi:. A pan Tomasz jest dobrym człowiekiem choć wygląda na ostrego faceta:oops:

• 2 weeks later...
Posted

AMIGA napisał(a):
My chcemy zdjęcia, my chcemy zdjecia .....

Jest to mysl:)
Jak tylko bede cykne z zaskoczenia:) A moze by Pani osobiscie zechciala zobaczyc? Choc wiem,ze przy obecnym tymczasie z czasem pewnie kiepsko;)

Posted

Faktycznie narazie musiałabym się zadowolic tylko zdjęciami. Z małym łobuzem codziennie spedzam upojne chwile w gabinecie weterynaryjnym, a potem stoje na strazy spokoju babci Amigi, której mały kompletnie nie słucha i nie robi sobie nic z jej ostrzegawczych warknięć i pokazywania garnituru zebów. Jak tylko moze to dopada Amige - najlepiej od tyłu i depiluje jej zadek