Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Podstawowa sprawa - na jakie konto zbieramy pieniążki? Wpłaty z allegro będą szły na moje (o ile beda wplaty) zebym wiedziala kto wplacil i komu mam wyslac cegielke. Wam tez podac moje konto ? Czy macie inne pomysły? Wydaje mi sie że lepiej zbierac na jedno konto zeby nie było bałaganu.

Posted

Nie znam się i nie mam doświadczenia :( jak ktoś ma pomysł to proszę o podanie. Jesli jest realna szansa na lepsze życie dla dobka to trzeba spróbować :)

Posted

a przystojniak ma allegro??
wogole dziewczyny oglaszam konkurs na imie dla dobcia!!:)
chyba ze juz ma:oops:

ja np caly dzien myslalam o tym psiaku i jakos mi tak pasuje do niego MAX...bo on taki nieduzy,wydaje sie energiczny...krotkie ,zwiezle i na temat;)
ale ja nie umiem dobierac imion wiec czekam na propozycje

Posted

[quote name='Hund']

Nie znam się i nie mam doświadczenia :( jak ktoś ma pomysł to proszę o podanie. Jesli jest realna szansa na lepsze życie dla dobka to trzeba spróbować :)

no wyjscia są dwa, albo zbieramy na konto prywatne albo prosimy AFN o skarpete.

Posted

Co do imienia Max był w Żywcu -mastif (ma wątek na dogo) , nawet mieszkał 3 boksy dakej ( i już miał słonko bo nie nie miał arszywego boksu) ale może być drugi Max :) a jeśli chodzi o konto to mnie wszystko jedno, na prawdę nie wiem jak lepiej :) zdaję się na Was :)

Posted

no i tu sa za i przeciw...na AFN trzeba potem faktury ze wszytskiego i rozliczanie..oczywiscie nie mowie ze to zle bo i tak przyda sie na forum pisac co i na co poszlo;)a plus to to ze kazdy znan konto i tylko tytul jakis...
a na prywatne to moim zdaniem lepiej ale...musialoby byc ogolnie podane i dostepne,bo czasem nagle ktos wpada i chce wplacic i wtedy pytania gdzie co jak?:)

Posted

karusiap napisał(a):
ja osobiscie mowie szczerze ze nie mialam jeszcze psa w hotelu,tzn ze ja sie nim zajmowalam...ale tam dziewczyny maja non stop rozne bidy...jesli chodzi o ten hotel to recze za niego;)

karusiap, na ile byłabys w stanie opiekowac sie dobciem w tym hotelu? Ja mam za daleko. A potrzebna by była osoba która może tam zaglądać na bieżąco. Zabrać do weta itp.

Posted

karusiap napisał(a):
no i tu sa za i przeciw...na AFN trzeba potem faktury ze wszytskiego i rozliczanie..oczywiscie nie mowie ze to zle bo i tak przyda sie na forum pisac co i na co poszlo;)a plus to to ze kazdy znan konto i tylko tytul jakis...
a na prywatne to moim zdaniem lepiej ale...musialoby byc ogolnie podane i dostepne,bo czasem nagle ktos wpada i chce wplacic i wtedy pytania gdzie co jak?:)

No tak,o tym nie pomyślałam. Niestety moje konto nie moze byc ogólnie dostępne z pewnego powodu. A z AFN rozliczanie. W hotelu, u weta i w aptece chyba nie ma problemów z fakturami. Ale nie mam w tym doświadczenia.

Posted

jesli dobek bylby tu w hotelu to na pewno na biezaco bym go odwiedzala...nie mowie ze codziennie bo to po prostu jest dla mnie nie realne,ale nie zostawilabym go tam i niech sie dzieje co chce...wet obowiazkowo,spacery no i poznawanie charakteru by latwiej znalesc domek...

ale kasa,kasa...bez niej mozemy tylko sobie gadac.a on czeka kolejny dzien!kazdy sie liczy..
konto obojetne jesli ktos juz moze wplacic pieniadze to podam ja,bubu na priwa naprawde obojetne;)

Posted

karusiap napisał(a):
super!!ale skad wiadomo na jakie konto wplacac pieniadze?:oops:

każdy kupujący na allegro otrzymuje automatycznie wiadomość z danymi do wpłaty.
Jeśli ktoś z was chce wpłacić poza allegro to mogę wysłać konto na priva.
Jeśli ktoś chce to piszcie tutaj.