Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
ktory Zywiecki psiak ma ...jakby to ujac "gorzej"??caly czas mysle o tym biedaku...on wychodzi na jakies spacery?

Który ma gorzej trudno powiedzieć :shake: każdy przeżywa swoją tragedię :-(
niestety zero spacerków.. karusiap - myślisz, myslisz ,a może masz jakiś pomysł jak znaleźć domek ? psiaki czekają.. :-(

Posted

ja na razie tylko mysle,ale co raz czesciej o zabraniu go do hotelu...wtedy mozna go poznac i szukac domu...bo ten ich klatki sen mi z oczu spedzaja...

tylko na razie kasy brak,a nie moge wziac nastepnego i zostawic dziewczyny dage,beate z psami w hotelu..tzn chodzi mi o to ze im tez trzeba kase zbierac a tu nastepny...jak tam sie troszke unormuje,pojdzie ktorys z Tczewa do domku lub bedzie naplywac kaska to naprawde mysle by go zabrac...

Posted

Więc tak starszy dobcio ma jeden z parszywszych boksów. Zero słońca, zawsze cień i zawsze zimno. Jest za to w boksie sam. I jest starszy ok 5 lat. Siwiejący pyszczek od stresu :( Jest w schronisku dłużej. Wybieg ok 25 m kwadrwtowych 2x dziennie po 3 minuty.
Młodszy dobcio w schronie jest krucej ale miał depresję, pracownicy myśleli że padnie:( Nie jadł, nie pił praktycznie wogóle, strasznie chudł, nie podnosił się i nie reagował. teraz zaczął jeść, jest dalej nieufny do człowieka, nie umie też żyć z innymi psami. Widać że schron mu nie służy. Ostatnio jak wspominałam miał pełno świerzych ran po pogryzieniach :(. Ma za to boks w którym czasem jest słońce, i większy wybieg 2xdziennie po 3 minuty.

Posted

karusiap napisał(a):
straszne wiesci...czy ktos dolozyl by sie z pieniazkami??tym psiakom trzeba pomoc na juz!!

Koniecznie! Myślę, że w pierwszej kolejności jednak temu starszemu, młodszy ma większe szanse na adopcję, poza tym ma lepsze warunki... A jak wygląda cenowo hotel u Ciebie?

Posted

w Krakowie...tylko Hund pisal ze ten schron nie uznaje nawet tymczasow...wiec jakos by to trzeba bylo zalatwic...ale musimy rozpoczac zbiorke kasy i wtedy dopiero jak cos sie uzbiera to dzialac...bazarki cokolwiek jesli ktos nie moze wplacic,co sama rozumiem

Posted

ja bym sie oczywiście dołożyła w miare możliwości, mogę też wystawić cegiełki na allegro. Tylko wszystko zależy od Pani kierowniczki czy wogóle weźmie taką opcję pod uwagę.

Posted

bardzo dobre, 2 razy spacer,jedzenie tez z dobrej polki..no i ja bym do niego jezdzila...musialabym sie podowiadywac czy jest miejsce i szansa na taka cene...ale jesli tak...no ale i tak na razie nie mamy nawet na 1 dobe:(

Posted

ja osobiscie mowie szczerze ze nie mialam jeszcze psa w hotelu,tzn ze ja sie nim zajmowalam...ale tam dziewczyny maja non stop rozne bidy...jesli chodzi o ten hotel to recze za niego;)

Posted

Ja już się cieszę !! Pieniędzy niewiele mogę dać ale mam rzeczy na bazarek:) jak Joka K bedzie w Polsce to obiecała wystawić bo ja nie umiem :(