AgaG Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Biedny Maksiu długo czeka. Trzeba go w kolejce do dziennika umieścić biedaka. :loveu: Quote
karusiap Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 tak:multi: jak tylko uda nam sie zrobic odpowiednie fotki...ale uda sie w koncu;) Aga dziekuje!! Quote
Dea Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 a t jeszcze go nie ma w kolejce, no jak to:p takiego Maaaaxia!?:cool3: Quote
karusiap Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Maxiu umie walczyc o swoje...na jednym z ostatnich spacerow znowu sie zagadalam:oops: a ze mialam bluze przewiazana w pasie,Max znalaz w niej swoja szanse...wzial za rekaw i dawaj ciagnac ciotke na spacer:evil_lol: :loveu: a to inny spacer i boks: Max lubi siedziec na budzie Quote
Dea Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Przekochany jest:loveu: aż ci zazdroszczę tych spacerów:p Quote
karusiap Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dea napisał(a):Przekochany jest:loveu: aż ci zazdroszczę tych spacerów:p zapraszamy!!to nie az tak daleko;) Quote
AgaG Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 kto ma te fotkę u sibie na poczcie w duzej rozdzielczości? Ona by się mogła nadać do dziennika Quote
AgaG Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 W dzienniku ukazę się chyba ta cudna fotka z jezyczkiem Quote
karusiap Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dzieki Agnieszce Max ma szanse zablysnac w Dzienniku:loveu: :loveu: :loveu: Quote
karusiap Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 dzis byl w Gazecie Wyborczej ale cisza:( w piatek Dziennik... Quote
Jagienka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 karusiap napisał(a):dzis byl w Gazecie Wyborczej ale cisza:( w piatek Dziennik... Czyj nr jest podany w gazecie? I czy na bank nie ma np błędu w numerze? Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Przyznac sie ciotki natychmiast,ktora nie zakupila dzis jeszcze "Dziennika"??:mad: Przeciez tam Maxiu gwiazdorzy:loveu: mialam jeden telefon:Pan spytal gdzie w Krakowie jest schron bo psa musi oddac:angryy: na razie cisza:( Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 mialam na razie 2 tel w sprawie Maxa. Jedna Pani mieszkajaca chyba z corka,zieciem i 5 letnim dzieckiem...ma sie odezwac... drugi Pan mieszkajacy z zona,pietro nad nim corka z jamnikiem (blok) i Max musi sie zgodzic z tym Jamnikiem...ma sie odezwac... Quote
Jagienka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 karusiap napisał(a):mialam na razie 2 tel w sprawie Maxa. Jedna Pani mieszkajaca chyba z corka,zieciem i 5 letnim dzieckiem...ma sie odezwac... drugi Pan mieszkajacy z zona,pietro nad nim corka z jamnikiem (blok) i Max musi sie zgodzic z tym Jamnikiem...ma sie odezwac... hmm... zazwyczaj jak tak mówią to już się nie odzywają :cool1: Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 wlasnie wiem:( ale nie zapominajmy o Panu ktory pytal o schronsiko,a teraz usilnie dzwoni to do Andrzeja,Diminika:cool1: albo wmawia mi,ze jakis meski glos dzwonil do niego wczoraj z mojego nr...gdyby meski glos mial dostep do mojego tel,wiedzialabym o tym:evil_lol: Quote
Dea Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 karusiap napisał(a):wlasnie wiem:( ale nie zapominajmy o Panu ktory pytal o schronsiko,a teraz usilnie dzwoni to do Andrzeja,Diminika:cool1: albo wmawia mi,ze jakis meski glos dzwonil do niego wczoraj z mojego nr...gdyby meski glos mial dostep do mojego tel,wiedzialabym o tym:evil_lol: No wiesz, mogłaś mieć chrypkę:evil_lol: Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 hahah no w sumie,moglam...:oops: ale nie,nawet z wielka chrypka nie wiadomego pochodzenia nie zadzwonilabym raczej do tego...pana...;) oby jutro sie ktos odezwal...czy nikt nie docenia Maxia?kazdy kto go zna zachwala jaki jest cudowny... Quote
Hund Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Maxiu czy życie do końca będzie tak ciężkie?? Quote
karusiap Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 dzis bylismy na super spacerku...:)Max jest bardzo bardzo grzeczny...ja sie go nachwalic nie moge...jest wspanialym psem:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts