karusiap Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dzieki:) pozostaje nam czekanie. a kto moze pooglaszac na inne fora???? Quote
Kluska4 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Tak na allegro jest cały czas http://www.allegro.pl/item202365101_max_pies_w_typie_dobermana_czeka_na_dom.html Zastanawiam się czy ta informacja, że może być wyprowadzany tylko na smyczy nie odstrasza. Może to wyciąć, a jak ktoś się zainteresuje to dopiero wtedy powiedzieć.......... Jak myślicie? Quote
Hund Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 masz racje Kluska można to usunąć :) nie wiadomo jaki był poprzedni właściciel i dlaczego Max uciekał. max ma ogłoszenie również na www.fundacjaarka.pl Quote
karusiap Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 oj ciotka:mad:co to za pytanie...ja wczoraj zwierzalam sie bubu z mojej milosci do Maxa a tu takie....:evil_lol:oczywiscie,ze tak...dobija mnie ze taaaki pies nie moze znalesc domu:( Quote
Hund Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Przepraszam :oops: Nic mi bubu nie mówiła na ten temat ,a tak cicho na wątku że się zaniepokoiłam :razz: Cieszę się że jednak Max jest kochany :loveu: Quote
Hund Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Czyli jedyna rozterka to : GDZIE JEST DOMEK DLA PIESKA?? Quote
Jagienka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Mój TZ tez jest w Maxie zakochany.. w sobote byli razem pobiegać :diabloti: Quote
karusiap Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A Twoj TZ Jagusiu nie ma psa...:cool3:tak tak wiem,koty...:evil_lol: Quote
Dea Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 I ja, żeby nam Maksio lato spędził w dużym ogrodzie:razz: Quote
Jagienka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Maksio na wczorajszym spacerze: (więcej zdjęć Maksa na wątku suczek z Białki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70971&goto=newpost) Quote
Dea Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Maksiu całkiem nieźle sobie wygląda, przytył?:loveu: Quote
Hund Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 dzięki za zdjęcia :) miło widzieć pieska na trawce :) Maxiu a gdzie jest Twój domek?? Quote
Jagienka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Oj, a ciotki nawet nie wiedzą co się tutaj wyprawia. Domku jak nie było, tak nie ma... :cool1: Za to Max Nam nie daje spokojnie egzystować. Najpierw urosła mu gula na szyji, no więc oczywiście płacz i zgrzytanie zębów, weterynarz... Max fika jak młody koń, my nerwy, on nerwy a tutaj na horyzoncie pojawiają się ostoje spokoju mar.gajko i Faro i dawaj Maxa spokojnie zajęły a on dał się oglądnąć, gula pękła, wyciekł wodnisty płyn, dostał antybiotyk (mar.gajko podawała w paszteciku codziennie:iloveyou: )... przeszło. Przedwczoraj się skończył antybiotyk no więc żeby nie było nudno, Max sobie rozwalił łapę w kojcu, nikt nie wie jak i się nigdy nie dowie. Jest jednak krew, więc znowu płacz i zgrzytanie zebów, panika, bo on na nia nie staje i znów na horyzoncie ostoje spokoju mar.gajko i Faro... maść nagietkowa, jak powiedziały tak zrobiły... wlazły do kojca, wysmarowały a na pocieszenie i dla odwrócenia uwagi Max dostał kość... :Rose: Bardzo bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
_bubu_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ojojoj ale ten Maxiu jest rozpieszczany :p Coś ostatnio dużo przygód mu się przytrafia. Może próbuje zwrócić na siebie uwagę? :razz: Nie zmienia to faktu że jest pod opieką najlepszych ciotek :loveu: Quote
Hund Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dziewczyny dzięki że tak dbacie o nieszczęśnika. Dlaczego on ma takiego pecha?? :( Maxiu gdzie jest Twoje szczęsie ?? Quote
karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 no to sie Maxowi porobilo:(a mnie nie bylo...:(biedny Max,jak on ta lape rozwalil,taki spokojny:( teraz priorytetem dla mnie jest najlepszy dom dla Maxa Quote
Hund Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Domek dla Maxa marzenie :) A marzenia się spełniają :) zatem do dzieła. Quote
Dea Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dom dla Maxa!!! I to już go chcemy tutaj zobaczyć, najlepszy ma być!:lol: Quote
Recommended Posts