_bubu_ Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Pieniążki z cegiełek idą na AFN. Troche już sie uzbierało. Niestety to nie wystarczy na opłacenie hoteliku Maxia dlatego nadal prosimy o pomoc. Quote
karusiap Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 bylysmy dzis w hoteliku,Maxior wybiegal sie z TZ Jagienki:loveu:uwielbiam tego psiaka:) Quote
_bubu_ Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Czy znacie stosunek Maxia do kotów? Jest w hotelu jakiś kotek? Bo już dwie osoby pytały.. Quote
karusiap Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 trudno powiedziec,nie ma jak sprawdzic...na pewno bylby zywo zainteresowany ale ja bym nie ryzykowala konfrontacji,choc absolutnie nie widze Maxa w roli pozeracza czegokolwiek;) Quote
karusiap Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dea serdecznie dziekuje za wplate na Maxia,cioteczka nie zapomina o przystojniaku:loveu::loveu::loveu: Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 czy max ma szansę na wystąpienie w programie Kundel Bury?? jak wygląda nabór?? płacicie za to czy od czego lub kogo zalezy ukazanie się tam psa?? Quote
karusiap Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 nie nie,nie placimy za program..wszytsko zalezy od tego czy jest miejsce czy nie ma jakiejs akcji np jak te z psami na smalec czy rzeznia psow..Bedziemy sie starac o kolejne miejsce i jesli nie bedzie ktorys z "naszych" psikow w natychmiastowej potrzebie np.Karol,to myslimy wlasnie o Maxiu;) Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 trzymam za niego :) dzieki karusiap Tobie i dziewczynom za opiekę. Quote
Hund Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Piszcie proszę o Maxie . Smutno bez wieści co u niego :( Quote
Dea Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No wróciłam po długim weekendzie do świata i podnoszę naszego Maxia pięknego:loveu: Quote
Kluska4 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Karusiap, dzięki uprzejmości Bubu :lol: pozwoliłam sobie zrobić przelew na Twoje konto na hotel dobków Quote
karusiap Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 no wlasnie wrocilismy ze spacerku,tzn zdazylam jeszcze do domu dojechac:)Maxiu szedl ze man a Borysek z Agata i co chwila w nas wchodzili,taki juz ten nasz Borysek jest:evil_lol:ale Max byl bardzo grzeczny i nawet wzbudzil zainteresowanie Boryska, a o to bardzo ciezko:)wszytsko w porzadku,tylko domku brak dla tego cudownego psa...Pan Tomek bardzo go chwali;) Quote
Hund Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dlaczego nie ma nowych postów skoro w panelu pokazuje mi że są?? Quote
karusiap Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kluska4 napisał(a):Karusiap, dzięki uprzejmości Bubu :lol: pozwoliłam sobie zrobić przelew na Twoje konto na hotel dobków o dopiero zobaczylam posta.serdecznie dziekujemy:loveu:czy Marzena G. to Ty??:cool3:bo wlasnie sie staralam rozszyfrowac;) Quote
Hund Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 od 8mego cisza u Maxia :(:(:( co się dzieje z piekiem?? wszystko dobrze?? Quote
karusiap Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 no a jak ma byc jak nie dobrze:)wczoraj bylismy na dluugim spacerku,znowu:loveu:no Maxiu jest po prosty cudowny ja juz nie moge go wychwalac bo i tak jestem zakochana w nim...jest grzeczny i nawet czasem daje calusa:cool3:tak tak teraz jest miejsce na zadroszczenie nam:evil_lol:no i oglaszamy go gdzie sie da,ale cisza:( Quote
Hund Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 cisza jest przejściowa!! trzeba wierzyć żę juz niedługo!! Quote
Dea Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 No wierzymy, że przejściowa, tylko mogłaby już przejść:razz: Quote
karusiap Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 bardzo prosze o wplaty jakiekolwiek...Maxiowi minal miesiac niepolacony...musimy to uregulowac a to ponad 400 zl....:( Quote
Dea Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 O kurcze, tyle długu:-( Ja wyskrobię jeszcze może ze 20 złotych, ale co to jest... Quote
Hund Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Maxiu biedaku jedziesz na długach :(:(:( poproszę ponownie Joli K o bazarki. Quote
Recommended Posts