Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

trudno powiedziec,nie ma jak sprawdzic...na pewno bylby zywo zainteresowany ale ja bym nie ryzykowala konfrontacji,choc absolutnie nie widze Maxa w roli pozeracza czegokolwiek;)

Posted

czy max ma szansę na wystąpienie w programie Kundel Bury?? jak wygląda nabór?? płacicie za to czy od czego lub kogo zalezy ukazanie się tam psa??

Posted

nie nie,nie placimy za program..wszytsko zalezy od tego czy jest miejsce czy nie ma jakiejs akcji np jak te z psami na smalec czy rzeznia psow..Bedziemy sie starac o kolejne miejsce i jesli nie bedzie ktorys z "naszych" psikow w natychmiastowej potrzebie np.Karol,to myslimy wlasnie o Maxiu;)

Posted

no wlasnie wrocilismy ze spacerku,tzn zdazylam jeszcze do domu dojechac:)Maxiu szedl ze man a Borysek z Agata i co chwila w nas wchodzili,taki juz ten nasz Borysek jest:evil_lol:ale Max byl bardzo grzeczny i nawet wzbudzil zainteresowanie Boryska, a o to bardzo ciezko:)wszytsko w porzadku,tylko domku brak dla tego cudownego psa...Pan Tomek bardzo go chwali;)

Posted

Kluska4 napisał(a):
Karusiap, dzięki uprzejmości Bubu :lol: pozwoliłam sobie zrobić przelew na Twoje konto na hotel dobków

o dopiero zobaczylam posta.serdecznie dziekujemy:loveu:czy Marzena G. to Ty??:cool3:bo wlasnie sie staralam rozszyfrowac;)

Posted

no a jak ma byc jak nie dobrze:)wczoraj bylismy na dluugim spacerku,znowu:loveu:no Maxiu jest po prosty cudowny ja juz nie moge go wychwalac bo i tak jestem zakochana w nim...jest grzeczny i nawet czasem daje calusa:cool3:tak tak teraz jest miejsce na zadroszczenie nam:evil_lol:no i oglaszamy go gdzie sie da,ale cisza:(