karusiap Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 tez zycze spokojnych swiat!!mam nadzieje ze to ostatnie Maxa bez swojego domku... Quote
Hund Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Max powinien być wykastrowany a w schronie był rok :) Quote
karusiap Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Maxymilian byl dzis na spacerku,przegonil mnie rowno....zalecal sie do kolezanek Colli:loveu: a wogole musze sie dowiedziec co madrego zrobil,ze nie ma swojego nowego fioletowego kocyka w boksie:mad:pewnie mu cos sie nie podobalo i go zalatwil odpowiednio:angryy: a powaznie to obawiam sie,ze on moze miec problem z utrzymywaniem czystosci w domu,ale mam nadzieje ze w koncu zrozumie po co ma regularnie spacery...bo jak szlismy to tez sie zalatwil wiec musze dopytac czy robi w boksie... Quote
Hund Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ale taka ,,mała wada,, nie zniechęci przecież nikogo :) Quote
karusiap Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 tez tak mysle,bez zaslon i mebli da sie zyc;) Quote
Hund Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja cały czas tak żyję ...hahahahahahahahah :) Maxiu nie wygłupiaj się :) Quote
Dea Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Może mu kolor nie odpowiadał:lol: Z tą czystością to nauczy się chłopak, skąd ma wiedzieć, jak mu nie wyjaśniono... Nas też uczono no nie? Quote
karusiap Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Maxiu: Podrywacz ze mnie:cool3: wracam do hoteliku:0 Quote
Hund Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 to mi się podoba najbardziej :) zadowolony i zmęczony piesek !! Quote
_bubu_ Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 prześliczny :loveu: i koleżanke podrywa ;) hehe , nie traci czasu. Quote
Hund Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Paco też będzie się cieszył życiem :) Ciekwe czy Max nas pozna ?? Quote
Jagienka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hund napisał(a): to mi się podoba najbardziej :) zadowolony i zmęczony piesek !! taaa... Maxa trudno zmęczyc. Juz raz przegonił mojego TZ, chyba pierwszy i ostatni raz :eviltong: A teraz zamęcza cioteczke karusiap, która tylko mnie mija z rozwianym włosem, reka wyciagnietą do przydu, na chwiejnych nogach (chude to to takie) stara się złapać równowagę, a potem dysząc mówi do mnie "Cudowny jest Maksiu, prawda?".... Żałujcie, że tego nie widzicie :roflt: Quote
karusiap Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Jaga sie po prostu prosi o spacer z Maxymilianem:mad::evil_lol: Quote
_bubu_ Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jagienka napisał(a):taaa... Maxa trudno zmęczyc. Juz raz przegonił mojego TZ, chyba pierwszy i ostatni raz :eviltong: A teraz zamęcza cioteczke karusiap, która tylko mnie mija z rozwianym włosem, reka wyciagnietą do przydu, na chwiejnych nogach (chude to to takie) stara się złapać równowagę, a potem dysząc mówi do mnie "Cudowny jest Maksiu, prawda?".... Żałujcie, że tego nie widzicie :roflt: mam nadzieję że kiedyś to zobaczę :D musi być cudny widok :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hund i bubu czy mozecie mi pomoc znalezc albo podac link do bernardyna chyba ze schroniska w Bielsku. Wczoraj go widzialam a dzis nie moge znalezc watku. Byl bardzo wychudzony i chyba trzeba go leczyc. Za pomoc dziekuje. Quote
Hund Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57331 z Żywca nasz piesinak :) Quote
Aga-ta Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jagienka napisał(a):taaa... Maxa trudno zmęczyc. Juz raz przegonił mojego TZ, chyba pierwszy i ostatni raz :eviltong: A teraz zamęcza cioteczke karusiap, która tylko mnie mija z rozwianym włosem, reka wyciagnietą do przydu, na chwiejnych nogach (chude to to takie) stara się złapać równowagę, a potem dysząc mówi do mnie "Cudowny jest Maksiu, prawda?".... Żałujcie, że tego nie widzicie :roflt: nic dodac, nic ujac:lol: jest dokladnie tak jak pisze Jagienka:evil_lol: Quote
karusiap Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 no to pieknie sie z nas Maxiu ciotki nabijaja:evil_lol:...ale sie zdziwia jak przy nodze bedziesz chodzil:loveu:ja tez sie zdziwie Quote
Agnieszka Co. Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Wczoraj wpłaciłam, niestety niedużo dla Maxia na konto bubu. On przepięknie wygląda na tych ostatnich zdjęciach ze spacerku - zupełnie inaczej niż w schronisku w tym ciasnym i ciemnym boksie. Widać jak odmieniło się jego samopoczucie. Quote
Recommended Posts