Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maxymilian byl dzis na spacerku,przegonil mnie rowno....zalecal sie do kolezanek Colli:loveu:
a wogole musze sie dowiedziec co madrego zrobil,ze nie ma swojego nowego fioletowego kocyka w boksie:mad:pewnie mu cos sie nie podobalo i go zalatwil odpowiednio:angryy:
a powaznie to obawiam sie,ze on moze miec problem z utrzymywaniem czystosci w domu,ale mam nadzieje ze w koncu zrozumie po co ma regularnie spacery...bo jak szlismy to tez sie zalatwil wiec musze dopytac czy robi w boksie...

Posted

Może mu kolor nie odpowiadał:lol: Z tą czystością to nauczy się chłopak, skąd ma wiedzieć, jak mu nie wyjaśniono... Nas też uczono no nie?

Posted

Hund napisał(a):

to mi się podoba najbardziej :) zadowolony i zmęczony piesek !!

taaa... Maxa trudno zmęczyc. Juz raz przegonił mojego TZ, chyba pierwszy i ostatni raz :eviltong: A teraz zamęcza cioteczke karusiap, która tylko mnie mija z rozwianym włosem, reka wyciagnietą do przydu, na chwiejnych nogach (chude to to takie) stara się złapać równowagę, a potem dysząc mówi do mnie "Cudowny jest Maksiu, prawda?"....
Żałujcie, że tego nie widzicie :roflt:

Posted

Jagienka napisał(a):
taaa... Maxa trudno zmęczyc. Juz raz przegonił mojego TZ, chyba pierwszy i ostatni raz :eviltong: A teraz zamęcza cioteczke karusiap, która tylko mnie mija z rozwianym włosem, reka wyciagnietą do przydu, na chwiejnych nogach (chude to to takie) stara się złapać równowagę, a potem dysząc mówi do mnie "Cudowny jest Maksiu, prawda?"....

mam nadzieję że kiedyś to zobaczę :D musi być cudny widok :evil_lol:

Posted

Hund i bubu czy mozecie mi pomoc znalezc albo podac link do bernardyna chyba ze schroniska w Bielsku. Wczoraj go widzialam a dzis nie moge znalezc watku. Byl bardzo wychudzony i chyba trzeba go leczyc.
Za pomoc dziekuje.

Posted

Jagienka napisał(a):

nic dodac, nic ujac:lol:
jest dokladnie tak jak pisze Jagienka:evil_lol:

Posted

Wczoraj wpłaciłam, niestety niedużo dla Maxia na konto bubu.
On przepięknie wygląda na tych ostatnich zdjęciach ze spacerku - zupełnie inaczej niż w schronisku w tym ciasnym i ciemnym boksie.
Widać jak odmieniło się jego samopoczucie.