karusiap Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dea napisał(a):Taki Maksiu demolka? No to pięknie, dzisiaj przesyłam kasiorę. dziekuje w imieniu Maxia demolki:evil_lol: Quote
Aga-ta Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 szkoda, ze nie widzieliscie jak Maxiu wskoczyl Karolince na kolanka zaraz po wyjsciu z boksu (specjalnie nie trzeba bylo go zapraszac:) ) To byla milosc od pierwszego wejrzenia:loveu: Quote
Hund Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jak to dobrze że Maxiu już widzi słonko i trawkę i ktoś go może pogłaskać :) Quote
aisaK Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dziewczyny!!! Dawajcie foty!!! Pokazcie jak Maxiu cieszy sie życiem!!! Oczywiście POMOC potrzebna!!! :(:(:( Quote
karusiap Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 no wiec tak...Maxymilian byl na dluuugim spacerku z nami!!!tak sie cieszyl,wszytsko wachal:loveu:jest mega grzeczny:)ale...ciotki sklerozy zostawily aparat w hotelu idac na spacer i foty sa tylko z boksu:oops::oops:ale jutro beda ze spacerku,obiecuje:oops::oops: Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 wspaniale! ach ten szcześciarz :) czekamy na fotki w zdemolowanym boksie :] Quote
Hund Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Zaraz brat wpadnie na internet :( chyba dzisiaj mi się nie uda go zobaczyć ... tęsknię ... Quote
karusiap Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Maxior dla cioteczek na dobranoc,jutro dostanie nowy kocyk:)i jutro pokazemy Wam jak sobie pieknie spacerujemy:loveu: Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Maxiu! jaki Ty śliczny! I jak patrzy na ciotke ! :loveu: Quote
karusiap Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 no wlasnie nie wiem czy mam byc zazdrosna:evil_lol: bo to taki bledny wzrok w strone Agatki:loveu: Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 no zdecydowanie widać jakieś uczucie w tych oczkach ;) Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wspaniale!!! Faktycznie, uczucie widać, jak nie wiem co... Dobra robota-dziewczyny!!! Quote
Dea Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A ja tam widzę i uczucie, i nadzieję, że teraz już będzie dobrze:cool3: Quote
dzodzo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 super dziewczyny, brawo!!!! teraz juz tylko dla Maksia musi byc lepiej:loveu: Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 TYLKO KASA POTRZEBNA!!! Żeby można było go potrzymac w hoteliku, póki domku nie znajdzie... Quote
Hund Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jest kochany !! dzięki za zdjęcie :) buziaki dla Was i Maxa!! Quote
karusiap Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 DEA [SIZE=2]czy to od Ciebie mam pieniazki na koncie dla Maxia?pytam bo jest imie i nazwisko,ale mysle ze tak...DZIEKUJEMY SERDECZNIE!!!!:loveu: Quote
Dea Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='karusiap']DEA [SIZE=2]czy to od Ciebie mam pieniazki na koncie dla Maxia?pytam bo jest imie i nazwisko,ale mysle ze tak...DZIEKUJEMY SERDECZNIE!!!!:loveu: Jak wychodzą inicjały K. B-Ch to ja:lol: Całusy dla Maxa! Quote
karusiap Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 a to sie dzisiaj dowiem,ale chyba jest grzeczny;) Quote
Jola_K Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 zrobilam 3 aukcje dla trzech zywieckich dobeczkow: podaje linki do bazarkow: Smycze na klucze KLIKNIJ Majteczki na cieczke dla malej suni KLIKNIJ Kubek i gliniany ptaszek KLIKNIJ Mam jeszcze kupe czasopism np. "Moj pies", mam tez sukienke ZARA, wystawie je jak tylko imageshack wykaze chec wspolpracy z moim komputerem na dostatecznym/miernym poziomie :roll: (przekopiowalam na wszystkie trzy watki dobkow) Quote
Recommended Posts