karusiap Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 a ja cos wiem ,a ja cos wiem:multi::multi::multi: jutro ok 17:30 wielkie spotkanie!!!!!oby bylo wszytsko dobrze:loveu: Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Czekamy do jutra, na wspaniałe wieści!!!Trzymamy kciuki!!! Quote
_bubu_ Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nareszcie coś konkretnego :) Do zobaczenia ! :) Miejmy nadzieję , że to ostatnia noc Maxa w schronisku :) Quote
karusiap Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 no wlasnie...jak dobrze pojdzie to Max zegna schronisko..!!!1 cioteczki bedziecie?? Quote
Kluska4 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: Trzymam za Was kciuki :p Quote
karusiap Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 trzymaj trzymaj:) cioteczki i wujkowie bardzo prosimy o wsparcie finansowe....na lekarza i hotelik...oby nic Maxiowi nie bylo i nie wymagal leczenia...ale szczepionki itp... Quote
Hund Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='karusiap']trzymaj trzymaj:) cioteczki i wujkowie bardzo prosimy o wsparcie finansowe....na lekarza i hotelik...oby nic Maxiowi nie bylo i nie wymagal leczenia...ale szczepionki itp... ROBALE !! Na pewno ma robale !! Zacznij od tabletek :) Quote
_bubu_ Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Max jest już w hotelu :multi: , ciotki zabrały też nadprogramowo starszego dobka w bardzo złym stanie, za co szczególnie dziękujemy!!!! Ponieważ teraz w hotelu są dwa dobki , jeszcze bardziej potrzebne jest wsparcie finansowe. Szczególnie na leczenie starszego dobka, które może okazać się bardzo kosztowne. Miejmy nadzieję,że skuteczne.. Pomóżcie! No i czekamy na relacje z pierwszego dnia chłopaków w hoteliku :p Quote
_bubu_ Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 No i na fotki czekamy :loveu: jeszcze raz bardzo Wam dziękujemy dziewczyny za wspaniałą akcję ! Quote
aisaK Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dziewczyny-piszcie co i jak? zabrałyście jeszcze tego 11-letniego? Quote
karusiap Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dogo mi nie dzialalo... a wiec tak,dojechalismy bardzo spokojnie...Max rozdawal caluski:) natomiast bardzo sie martwimy o starszego:(nogi mu sie placza...niedowidzi..a z brzucha wisza mu takie buly miecha,jakies narosla wstretne... dzis pojedziemy do nich... maja byc weci,zbadaja dokladnie starszego,krew itp...zjadl dzis ladnie i pil wode... a Maxiu zdemolowal boks,a co mu tam:eviltong: zaloze potem watek tarszemu... ale ;leczenie bedzie dla nas masakra finansowa:(on jest nadprogramowy ale...tak lezal skulony w zciemnym boksie:( Quote
Hund Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 tak leżał skulony w ciemnym boksie i nie reagował na nasze wołanie i rzucane jedzonko, musiałyśmy się nim zająć i dziewczyny zabrały go do hoteliku . Wielkie dzięki bez Was nie byłoby wczorajszego sukcesu. Pani kierownik dziękowała zadowolona, że poznała dziewczyny ,że są takie kontaktowe i normalne :) zabrały psy itp. Dzięki dziewczyny pozdrawiamy Was , Maxa i starszego dobka i zbieramy pieniążki. :) Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kluska4 - Twoja wpłata dotarła, dziękujemy! A reszta niech bierze przykład z Kluski ! Pieniążki teraz potrzebne jak widać jeszcze bardziej.. być może kilkakrotnie więcej.. Boję się myśleć ile wyniesie leczenie starszego dobka. Karusiap założyła mu wątek, zaglądajcie też tam.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57172 Quote
karusiap Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a wiecie, ze Maxymilian przez kawalek drogi probowal mi udowodnic ze zmiesci sie na moje kolana:evil_lol:w koncu zasnal lapkami na mnie a nozkami na ziemi;) Quote
Hund Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kochany psiak prawda!! na reszcie zobaczy słonko :) Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ciekawe czy już był na swoim pierwszym spacerku.. :) Quote
karusiap Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 na pewno byl na siku ..polazic po trawce ,,,a na dluzszy pojdzie z nami:) Quote
Dea Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Taki Maksiu demolka? No to pięknie, dzisiaj przesyłam kasiorę. Quote
Hund Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dea dziekujemy :) dwa dobki na utrzymaniu to majątek a jeszcze chcemy wepchnąć trzeciego do hoteliku :) Quote
Recommended Posts