Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zoja. napisał(a):
tak, niestety, cisza :( Nawet mniej "atrakcyjny" Punto cieszy się zainteresowanie.. nie wiem na czym to wszystko polega.. :(

Ale Punto nadal w przytulisku czy dzięki zainteresowaniu pojechał do swojego domku?

Posted

I to mocno, bo Punto już zakrawał na rezydenta z tym wieloletnim pobytem w Znajdkach.. a tymczasem, kto wie, kto wie.. :) Mam nadzieję, że to wypali, a następny będzie Dropi, bo dla niego też już czas do wyprowadzki! :)

Posted

zoja. napisał(a):
I to mocno, bo Punto już zakrawał na rezydenta z tym wieloletnim pobytem w Znajdkach.. a tymczasem, kto wie, kto wie.. :) Mam nadzieję, że to wypali, a następny będzie Dropi, bo dla niego też już czas do wyprowadzki! :)

Dropi juz ponad rok siedzi:-(.Bajka znalazla:multi:Petra znalazla:multi:to i on znajdzie.Musi.
Aleksandra95 napisał(a):
Tez wiem, ale nie powiem ;)) jeszcze nie ten czas. :) trzymać kciuki i tyle!

Szefowa nie kazala;)

Posted

A co tu taka cisza głucha?.. Dropi, bierz przykład ze starszego kolegi:
Punto grzeje tyłek w domu -najlepszym, bo takim jaki nam się dla niego marzył. Punto nie jest psem do domu -nie cierpi być w zamkniętym pomieszczeniu i prawie tak ma; ciepła buda, kojec albo dom na nocki. Koleżanka jest też. Pan, miłośnik pieszych wędrówek, zakochał się w Punto już kilka miesięcy temu (kiedy wpadł z jakimiś darami dla znajdek), ale dopiero teraz ma możliwość go przyjać jak należy -i przyjął! :)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...