Hund Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jeszcze tylko kilkadziesiąt złotych :) kilkaset złotych Quote
Jola_K Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 zrobilam 3 aukcje dla trzech zywieckich dobeczkow: podaje linki do bazarkow: Smycze na klucze KLIKNIJ Majteczki na cieczke dla malej suni KLIKNIJ Kubek i gliniany ptaszek KLIKNIJ Mam jeszcze kupe czasopism np. "Moj pies", mam tez sukienke ZARA, wystawie je jak tylko imageshack wykaze chec wspolpracy z moim komputerem na dostatecznym/miernym poziomie :roll: (przekopiowalam na wszystkie trzy watki dobkow) Quote
Hund Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 piesek potrzebuje pilnych badań , nie mamy czasu!! Quote
Hund Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Prosimy o pomoc!! Same nie damy rady pomóc dobkowi!! dajcie mu szanse prosze on ma dopiero półtorej roku!! Quote
Jola_K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jeszcze dwie aukcje na dobki: * Sukienka ZARA rozmiar 40 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57721 * "Psia" ksiażka i archiwalne numery czasopisma "Mój pies" i inne http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57726 zapraszam Quote
Hund Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Paco będzie miał cegiełki, może fundusz wzrośnie. Quote
lila138 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jak kasa dojdzie to dajcie mi znac oki?? pozdrawiam Paco do góry chłopie skacz :lol: Quote
_bubu_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 lila138 właśnie dotarły twoje pieniążki! strasznie Ci dziękujemy :loveu: Quote
Hund Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 jutro miałyśmy kombinować żeby psa wyciągnąć ze schronu , bubu jak finansowo?? czy mamay na tyle?? doszło cos do tych kwot które znam?? Quote
Hund Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 mamy 200 zł czyli na 1/3 kwoty miesięcznej, pomocy czy ktos jest w stanie w jakikolwiek sposób pomóc?? Paco musi mieć jak najszybciej zrobione badania. Proszę o wsparcie on ma dopiero półtora roku :( Quote
Hund Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='karusiap']Paco potrzebuje wsparcia finansowego!!!! POMOCY KAŻDA ZŁOTÓWKA JEST WAŻNA!! Quote
lila138 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Hund'] POMOCY KAŻDA ZŁOTÓWKA JEST WAŻNA!! dziewczyny postaram sie dać jakąs kase jeszcze ... ale musze sprawdzic jak mam na koncie z kasą ... zwłaszcza ze mam teraz sraszne wydatki... an samochód i ogólnie... 10,04,2007 ide do kobitki która pomoze mi znaleśc krawcia i tu nastepne dwie stówki polecą ...oby mojego Krawcia znaleśc za wszelka cene !!!i nie ważne ile na Krawcia wydam ...bo juz wydałam od cholery na Krawcia ...wiec nie obiecuje ..ale postaram sie coś zeby odłozyć dla Paco...(heheh po 10 bede wiedziec jak z kasa u mnie jest) buziaki pozdrawiam ... P.S. wesołych świat :lol: Quote
Hund Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Lila !! dzięki i życzę Ci żebyś jak najszybciej miałą ukochanego Krawcia przy sobie :) Quote
Hund Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Paco po Świętach jedzie do hoteliku. Dłużej nie możemy czekać bo piesek jest w coraz gorszym stanie. Nie chcemy żeby stało się z nim to co z dobkiem Karolem. Nie uzbierałyśmy tyle pieniędzy ale zapożyczymy się i będziemy dalej szukać wsparcia. Quote
Recommended Posts