Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że szybko nabierze ciała. Gdy byłam w schronisku ok miesiąc temu to na moich oczach dopadł garnek w którym rozwożono jedzenie do poszczególnych kojców i łapczywie pochłaniał. Myślę, że etap depresji ma już za sobą. Teraz mu trzeba wysokokalorycznego jedzonka.

Posted

Ja myślę że to nie chodzi o jedzonko wysokokaloryczne niestety :( dobek dostał tabletkę przeciwko robakom, dostawał samo mięso bez wypełniacza ( tak zalecił wet) ale to nie pomagało i nie pomaga. Je bardzo dużo ale i tak jest bardzo chudy. Głaszcząc go czułam wszystkie kości czaszki :( nie wiem może czegoś nie przysfaja?? może ma kłopot z nerkami albo wątrobą?? i potrzebuje specjalistycznej karmy. Trzebaby zrobić badanie krwi ale niestety tam nie ma o tym co marzyć. Możliwe wreszci że stres tak na niego działa. On nie może odnaleźć się w schronie. Kierowniczka cały czas to powtarza i prosi o pilną adopcję !!

Posted

_bubu_ napisał(a):
orientacyjny wzrost: Hund kontra dobek

i poraniony pysio :(

wiecie gdyby ten dobio nie miał ogonka powiedział bym e to moj Krawcio
:placz:
a oto zdjeci Krawcia
podobny prawda?????

Posted

nie ma wolnego boksu na razie :( został tylko ten po Kaji a tam błoto po kolana :( może jak amstafka pójdzie do adopcji to się zwolni. pani kierownik na pewno go wtedy przeniesie :)

Posted

Trzeba jak najszybciej zadziałać... Wyślę jej zdjęcie do organizacji niemieckiej-dobermaniej, może oni cos wymyślą, bo my nie mamy kasy :(:(:(