Aga-ta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ciapus (przyjaciel wszystkich:)) zyczylby sobie, zeby wszyscy jego byli koledzy zamieszkali w swoich domach na te Swieta:) Quote
Hund Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Oj byłoby cudownie :) były boks Ciapusia bardzo czeka na pozytywne zmiany! Quote
karusiap Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 wlasnie prawie mialam zawal serca,dzwoni tel i Pan pyta "Czy to Pani od Paco?", ja mowie,tak...na co On "To Paco juz nie ma" ja wydalam z siebie histeryczny krzyk "Jak to nie ma???!!",na co slysze "Spokojnie,Pani juz nie ma Paco,bo Pacus jest tylko moj":loveu::loveu::evil_lol:ufff...najpierw Pan powiedzial,ze trzeba zabronic wydawania durnych ksiazek bo jego corka naczytala sie tych %$*^$o dobermanach mordercach:mad:ale Pan zna te psy i wie,ze wychowac mozna na kanapowca i morderce.... Panstwo sa strasznie z Paco zadowoleni,Pan mowi,ze jest przeszczesliwy ze go ma i nikomu nigdy juz nie odda.Sa najlepszymi kumplami:loveu:Ostatnio byli razem na palcu i Paco spal z tylu auto ,mial uchylone szyby..podeszli jacys menele do auta ,a Paco skoczyl z zebichami by ich odstraszyc,Pan byl dumny:) Jedno co mnie martwi to,ze zcasem zapomina chyba gdzie jest bo jak sie porzadnie wyspi to zaczyna lazic wkolo fotela,i tak jakis czas...Pan staje mu na drodze i otwiera drzwwi by poszedl pobiegac po ogrodzie,ale Pacus lubi to tylko z 2 kumplami psimi:loveu: Poza tym podobno broni domu bardzo!!Czasem jak zaspi a ktos z domownikow wraca to tez leci sprawdzic kto to.Mamy byc czujne jak przyjedziemy-oby nas poznal;) Byl u Pacunia pan weterynarz i psinka nasza jest w optymalnej formie i ma optymalna wage:)podobno jest nie dopoznania:):multi::multi::multi: Quote
Gemini666 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :):) super - a Pan widzę dowcipny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karusiap Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pan jest przefajny i mile,,,ale w tym wypadku to chyba ja zle zrozumialam:oops::evil_lol: Quote
Gemini666 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 to jeszcze max, klemens ehhh .. aby każdy miał dobre podejście do tej rasy to by była połowa sukcesu - druga do miłość do psów :) Quote
Agnieszka Co. Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Dopóki pies jest w schronisku czy nawet w najlepszym hotelu, to nie czuje się tak jak we własnym domu. A wspaniałe samopoczucie przekłada się na dobrą kondycję i zdrowie. Dobre domki to recepta na zdrowie wszystkich zabiedzonych psiaków. Quote
Gemini666 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 opowiadałam mamie tą historie z telefonem i stanęłam w odpowiednim miejscu ..... mama też sie wystraszyła, ale później dokończyłam całość i się cieszy :) powiedziała, że jakby znowu ktoś go oddał to już by go sama wzięła Quote
karusiap Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no to perspektywe ma Pacunio piekna,ale tfu tfu...Pacus juz zajety:loveu:dziekuje bardzo za kciuki i pozdrowienia dla Mamy:) Quote
Jagienka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ale bomba!!! Naczekał się Paco, a my razem z nim, ale było warto!! Mam nadzieje, że reszcie, też takie wspaniałe wyczekany domu się przytrafią :loveu: Quote
Dea Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No i kurde poryczałam się po raz drugi dzisiaj ze wzruszenia, najpierw weszłam na wątek Dory i :placz: teraz tekst karusiap i :placz: Ja nie wiem, menopauzę przedwczesną już mam czy jak, że taka rozchwiana emocjonalnie jestem!??:evil_lol: Quote
karusiap Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kasiu byle jak najczesciej takie lzy szczescia:loveu: Quote
Hund Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 cudownie wchodzić od jakiegoś czasu na ten wątek :) oj ciężko byŁo!!!!!! Quote
karusiap Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 dzwonil dzis do mnie Pan Pacunia.Rodzina jest zakochana,a misiu nie do poznania.Podobno nawet jacys znajomi,ktorzy widzieli Paco zaraz po przybyciu ,spytali ostatnio czy to nowy pies:evil_lol:domek czyni cuda:loveu:Paculino jezdzi bardzo duzo ze swoim Panstwem,wszedzie im towarzyszy,a jak akurat musi zostac w domu to urzadza koncert wycia a dwa psiaki robia mu chorek:eviltong: corka Pana zapisala Paco do szkoly-bedzie nasz chlopak uczonym:loveu::loveu:bedzie mial indywidualne lekcje (wiecie tak maja wybitni:loveu:) Quote
Aga-ta Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ale udalo sie "maluszkowi":p. Strasznie jestem ciekawa jak on teraz wyglada Quote
Hund Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Indywidualne lekcje :) dla nadprzeciętnie inteligentnych :) super !!!! Quote
karusiap Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Aga-ta napisał(a):ale udalo sie "maluszkowi":p. Strasznie jestem ciekawa jak on teraz wyglada moge spelnic Twoje marzenia:cool3:tak,tak probuje Cie wrobic w odwiedziny u Pacunia:loveu: Quote
Gemini666 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 też jestem ciekawa :) chętnie poczekam na fotki i cieszy mnie, że mu dobrze tak gdzie jest:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Dea Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 No to cudownie, widać, że ludziom zależy skoro zapisali go do szkoły!!!:multi: Quote
karusiap Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dzwnil do mnie ostatnio Pan Pacunia:)Jest nim zachwycony,Paco jest wychwalany i kochany... Jejku on tak dlugo szukal i znalazl dom pelen milosci,moje slodziutkie pieski:loveu::loveu::loveu::loveu: Pacus podobno przytyl i wyglada przepieknie.Musze na dniach wybrac sie w koncu w odwiedziny:loveu: Quote
Hund Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Miło czytać takie wieści ! Udało się !!! Teraz tylko taki dobry domek dla Maxa... Quote
karusiap Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no wlasnie,oby i jemu sie poszczescilo... Paco trzeba bylo nauczyc czystosci co czesto jest dla kogos problemem, a to najlepszy przyklad,ze jak sie chce to wystarczy pare dni:) Quote
Hund Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) dla Paco i innych ! Quote
Recommended Posts