Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie prawie mialam zawal serca,dzwoni tel i Pan pyta "Czy to Pani od Paco?", ja mowie,tak...na co On "To Paco juz nie ma" ja wydalam z siebie histeryczny krzyk "Jak to nie ma???!!",na co slysze "Spokojnie,Pani juz nie ma Paco,bo Pacus jest tylko moj":loveu::loveu::evil_lol:ufff...najpierw Pan powiedzial,ze trzeba zabronic wydawania durnych ksiazek bo jego corka naczytala sie tych %$*^$o dobermanach mordercach:mad:ale Pan zna te psy i wie,ze wychowac mozna na kanapowca i morderce....
Panstwo sa strasznie z Paco zadowoleni,Pan mowi,ze jest przeszczesliwy ze go ma i nikomu nigdy juz nie odda.Sa najlepszymi kumplami:loveu:Ostatnio byli razem na palcu i Paco spal z tylu auto ,mial uchylone szyby..podeszli jacys menele do auta ,a Paco skoczyl z zebichami by ich odstraszyc,Pan byl dumny:)
Jedno co mnie martwi to,ze zcasem zapomina chyba gdzie jest bo jak sie porzadnie wyspi to zaczyna lazic wkolo fotela,i tak jakis czas...Pan staje mu na drodze i otwiera drzwwi by poszedl pobiegac po ogrodzie,ale Pacus lubi to tylko z 2 kumplami psimi:loveu:
Poza tym podobno broni domu bardzo!!Czasem jak zaspi a ktos z domownikow wraca to tez leci sprawdzic kto to.Mamy byc czujne jak przyjedziemy-oby nas poznal;)
Byl u Pacunia pan weterynarz i psinka nasza jest w optymalnej formie i ma optymalna wage:)podobno jest nie dopoznania:):multi::multi::multi:

Posted

Dopóki pies jest w schronisku czy nawet w najlepszym hotelu, to nie czuje się tak jak we własnym domu. A wspaniałe samopoczucie przekłada się na dobrą kondycję i zdrowie.
Dobre domki to recepta na zdrowie wszystkich zabiedzonych psiaków.

Posted

opowiadałam mamie tą historie z telefonem i stanęłam w odpowiednim miejscu ..... mama też sie wystraszyła, ale później dokończyłam całość i się cieszy :) powiedziała, że jakby znowu ktoś go oddał to już by go sama wzięła

Posted

No i kurde poryczałam się po raz drugi dzisiaj ze wzruszenia, najpierw weszłam na wątek Dory i :placz: teraz tekst karusiap i :placz: Ja nie wiem, menopauzę przedwczesną już mam czy jak, że taka rozchwiana emocjonalnie jestem!??:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

dzwonil dzis do mnie Pan Pacunia.Rodzina jest zakochana,a misiu nie do poznania.Podobno nawet jacys znajomi,ktorzy widzieli Paco zaraz po przybyciu ,spytali ostatnio czy to nowy pies:evil_lol:domek czyni cuda:loveu:Paculino jezdzi bardzo duzo ze swoim Panstwem,wszedzie im towarzyszy,a jak akurat musi zostac w domu to urzadza koncert wycia a dwa psiaki robia mu chorek:eviltong:
corka Pana zapisala Paco do szkoly-bedzie nasz chlopak uczonym:loveu::loveu:bedzie mial indywidualne lekcje (wiecie tak maja wybitni:loveu:)

Posted

Aga-ta napisał(a):
ale udalo sie "maluszkowi":p. Strasznie jestem ciekawa jak on teraz wyglada

moge spelnic Twoje marzenia:cool3:tak,tak probuje Cie wrobic w odwiedziny u Pacunia:loveu:

• 2 months later...
Posted

Dzwnil do mnie ostatnio Pan Pacunia:)Jest nim zachwycony,Paco jest wychwalany i kochany...
Jejku on tak dlugo szukal i znalazl dom pelen milosci,moje slodziutkie pieski:loveu::loveu::loveu::loveu:
Pacus podobno przytyl i wyglada przepieknie.Musze na dniach wybrac sie w koncu w odwiedziny:loveu:

Posted

no wlasnie,oby i jemu sie poszczescilo...
Paco trzeba bylo nauczyc czystosci co czesto jest dla kogos problemem, a to najlepszy przyklad,ze jak sie chce to wystarczy pare dni:)

Posted

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) dla Paco i innych !