Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mar.gajko napisał(a):
Karolina chyba wie, że jak coś, to zawsze może dzwonić o każdej porze, o ile mogę pomóc. Najluźniej mam w weekendy, czasu więcej. Więc...jak co to służe sobą.
Ja z tą dziewczyną rozmawiałam jak była w hotelu. Poprzednią sunię dobermankę UWIELBIAŁA; więc może, może...coś z tego będzie.

tak,wiem:oops:i bardzo jestem wdzieczna:loveu:

Posted

totalna porazka!!!
bylam dzis umowiona z kobieta na tel,dzwonie by umowic sie na srode,a ona..."wie Pani co ja dzis pojechalam na gielde i kupilam dobermanka"...zebym sie nie gniewala,ale byl tak zaglodzony,ze musiala....

:placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy:
Paco nadal nie ma domu,nie ma perspektyw....
*&^&(&^& jakos w ten dom wierzylam najbardziej:(

Posted

karusiap napisał(a):
totalna porazka!!!
bylam dzis umowiona z kobieta na tel,dzwonie by umowic sie na srode,a ona..."wie Pani co ja dzis pojechalam na gielde i kupilam dobermanka"...zebym sie nie gniewala,ale byl tak zaglodzony,ze musiala....

:placz::placz::placz::angryy::angryy::angryy:
Paco nadal nie ma domu,nie ma perspektyw....
*&^&(&^& jakos w ten dom wierzylam najbardziej:(

no nie no... bez komentarza.. nakręciła interes jakiejś najgorszej rozmnażalni..
biedny Paco :placz: karusiap - widocznie to nie był domek dla Paco .. on potrzebuje idealnego..

Posted

masz racje bubu..skoro poznala Paco a mimo to szukala nadal to nie bylo to to...
zreszta zaden dom sie nie odezwal...na Paco nadal czeka JEGO czlowiek...tylko kiedy sie odnajda?:(

Posted

ta Pani chyba chciala mi troche poopowiadac o psiaku,ale ja chyba nie bardzo mialam ochote sluchac......z jednej strony uratowala jakies zabiedzone szczenie,ale...wszyscy wiemy jak to jest:(
powiedzialam jej co mysle i tyle

Posted

I bardzo dobrze że jej powiedziałaś.!!! Ja też jestem z takich co mówią co myślą . Co za baba!!!! Brak słów i biedny Paco :( kolejny raz skrzywdzony :(

Posted

Dzwonila do mnie Pani z drugiego domu,w ktorym bylysmy po programie i ktory chcial wtedy zostawiac Paco.Jednak boja sie o swojego kota i jest za duzy Paco...dobrze,ze wtedy nie zostal:shake:
szukaja psa ok 7 mscy obojetne jaki,byle byl szczekliwy w ogrodzie ale nie dominowal...

Posted

Noce już zimne, Paco powinien mieć ciepły kąt :(:shake:
Wczoraj dałyśmy mu grubą bawełnianą narzutę ale boimy sie o jej los :mad: Mamy podejrzenia że Paco moze jej użyć do innych celów niż do grzania doopki :diabloti:

Posted

Wczoraj odwiedziłam łobuza i faktycznie doniosłam karusiap o demolowaniu budy... nie pierwszą niszczy i ponoć zniszczy doszczętnie. Nadal nie docenia daru ciotek w postaci kocyków, uważa, że są mu zbędne, denerwujące i do zniszczenia...
Porcja zdjęć:

Posted

Wklejam po trzy, bo są duże zdjęcia ale w image, jak daje mniejsze to nic na nich nie widać :cool1:
No nic... ciąg dalszy :loveu:
Atak na Maxa:

Gdzie on ucieka?

Co mi tam, pobawie się z ciotką: