Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba dalej probować... musi sie w końcu udać...ale też mi smutno., to piekny i dobry pies.

Posted

Olu to,ze Paco jest piekny i mily to wszyscy wiedza,,,,ale to,ze ja slowa "klapciate" wymowic nie umiem to juz moglo zostac miedzy nami....:mad:a Ty mi tu linki jeszcze wklejasz:evil_lol::evil_lol:

Posted

oj Ty ciotko zla,,,bo ja chcialam powiedziec kłapciate albo klapiące i mi sie w koncu zlaczyly i wydukalam...kla ...kla...no dluugie takie:oops:w koncu mi Pan kamerzysta podpowiedzial...nie wiem jak to sie stalo...
weszko moglabys choc udawac,ze to skomplikowane slowo:mad:

Posted

karusiap napisał(a):

weszko moglabys choc udawac,ze to skomplikowane slowo:mad:

Przecież napisałam że trudne :diabloti: Trudne kłapciate słowo :evil_lol:

karusiap napisał(a):
dziekuje:oops:nie chcialam wstydu Pacusiowi zrobic;)

I nie zrobiłaś! Ślicznie się razem prezentowaliście :loveu:

Posted

Trudne klapciate slowo:roflt::roflt:

dziekuje:lol:kurcze jak ja bym chciala miec Max z jednego boku a Paco z drugiego:oops:
Paco zrobil sie taki przytulasty...wczoraj mialam wrazenie,ze tak strasznie chce pokazac jaki jest cudowny i grzeczny (to wiemy oczywiscie),i ze autem pojedzie,na psy nie warknie,przytuli sie....byle tylko juz go nie zamykac:placz::placz::placz:

Posted

wiesz jak ja byłam w telewizji 2 razy ze Śrutką to przerywalismy nagranie ilekroć się pomyliłam żebym mogła się wyśmiać :) no ale Ty byłaś na żywo to trudniejsza sprawa ;)

Posted

hehehe oglądam własnie kłapciate uszka :loveu: sliczne, szkoda, że w katowickiej TV nie ma takiego programu :( aaaa szkoda, że nie powiedzieli o ND tak jak o rotce!
ale Karolina wyglądaliście z PACO superasnie :p

Posted

dzis dzwonila chetna Pani,mloda kobieta ktora sie przeprowadza do mieszkania...ma dzwonic za ok 2 tyg bo chce z Bytomia podjechac poznac Paco.Ale to nic pewnego,moiw ze bardzo chce psa i takiego ktoremu mozna pomoc,ale na razie musi wszytsko przemyslec bo to b.powazna decyzja.Ma doswiadczenie.zobaczymy

na razie Paco jutro znowu jedzie do "Kundla"-dzieki AgaG:loveu:
moze tym razem...