_bubu_ Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 :( :( Pacuś wypadł ślicznie, widać że był grzeczniutki. Może jeszcze ktoś się zastanawia i zadzwoni? Pacuś nie martw się w końcu musi być lepiej.. Quote
AgaG Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Trzeba dalej probować... musi sie w końcu udać...ale też mi smutno., to piekny i dobry pies. Quote
weszka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Paco pięknie wypadł w TV. Tak się tulił, taki był kochany, spokojny. Ludzie są walnięci. Jak ma do takich trafić to już lepiej niech poczeka jeszcze w hoteliku. Quote
karusiap Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 najlepsze jest to,ze mowie kobiecie,ze ten pies ma krotka siersc ze jak ona go sobie na polu wyobraza a ta sie smieje czy zimno mu bedzie:angryy: Quote
Hund Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 z takimi to nie ma co rozmawiać ....:( Quote
Hund Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://ww6.tvp.pl/7400,20070927568572.strona Pacuś trzymam kciuki!! Quote
karusiap Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Olu to,ze Paco jest piekny i mily to wszyscy wiedza,,,,ale to,ze ja slowa "klapciate" wymowic nie umiem to juz moglo zostac miedzy nami....:mad:a Ty mi tu linki jeszcze wklejasz:evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :D:D:D wydało się :evil_lol: "Kłapciate" karusiap ;) pamiętaj! A zresztą co to za trudne słowo:evil_lol: Quote
Hund Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 bardzo ładnie wyglądałaś muszę Ci powiedzieć :) Quote
karusiap Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 oj Ty ciotko zla,,,bo ja chcialam powiedziec kłapciate albo klapiące i mi sie w koncu zlaczyly i wydukalam...kla ...kla...no dluugie takie:oops:w koncu mi Pan kamerzysta podpowiedzial...nie wiem jak to sie stalo... weszko moglabys choc udawac,ze to skomplikowane slowo:mad: Quote
karusiap Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hund napisał(a):bardzo ładnie wyglądałaś muszę Ci powiedzieć :) dziekuje:oops:nie chcialam wstydu Pacusiowi zrobic;) Quote
weszka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 karusiap napisał(a): weszko moglabys choc udawac,ze to skomplikowane slowo:mad: Przecież napisałam że trudne :diabloti: Trudne kłapciate słowo :evil_lol: karusiap napisał(a):dziekuje:oops:nie chcialam wstydu Pacusiowi zrobic;) I nie zrobiłaś! Ślicznie się razem prezentowaliście :loveu: Quote
karusiap Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Trudne klapciate slowo:roflt::roflt: dziekuje:lol:kurcze jak ja bym chciala miec Max z jednego boku a Paco z drugiego:oops: Paco zrobil sie taki przytulasty...wczoraj mialam wrazenie,ze tak strasznie chce pokazac jaki jest cudowny i grzeczny (to wiemy oczywiscie),i ze autem pojedzie,na psy nie warknie,przytuli sie....byle tylko juz go nie zamykac:placz::placz::placz: Quote
weszka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Serce pęka na kawałki :( Gdzie ci ludzie dla Paco????? Quote
Hund Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 wiesz jak ja byłam w telewizji 2 razy ze Śrutką to przerywalismy nagranie ilekroć się pomyliłam żebym mogła się wyśmiać :) no ale Ty byłaś na żywo to trudniejsza sprawa ;) Quote
karusiap Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 hahah no to mieli z Toba roboty:lol: Quote
Klementynkaa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 hehehe oglądam własnie kłapciate uszka :loveu: sliczne, szkoda, że w katowickiej TV nie ma takiego programu :( aaaa szkoda, że nie powiedzieli o ND tak jak o rotce! ale Karolina wyglądaliście z PACO superasnie :p Quote
karusiap Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 dzieki Klementynko:) o ND nikt nie wspomina bo rotki maja fundacje... Quote
karusiap Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Paculino znowu na spacerku troszke szedl,troszke wskakiwal mi na ramiona i sie tulil:loveu: zostawilam mu duza kosc,lubi je:) Quote
Hund Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 czyli teraz się nie nudzi :) karusiap dzięki w jednej małej futerkowej sprawie :) już od wczoraj mieszka u mnie :) Quote
karusiap Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 nie ma za co Olu:)ciesze sie bardzo! moja mama smiala sie,ze nawet myszek adopcje prowadzimy;) Quote
Hund Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 a moja jeszcze nic nie wie :) hahahahah Paco trudno przemycić ale takie maleństwo to co innego ;) Quote
karusiap Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 dzis dzwonila chetna Pani,mloda kobieta ktora sie przeprowadza do mieszkania...ma dzwonic za ok 2 tyg bo chce z Bytomia podjechac poznac Paco.Ale to nic pewnego,moiw ze bardzo chce psa i takiego ktoremu mozna pomoc,ale na razie musi wszytsko przemyslec bo to b.powazna decyzja.Ma doswiadczenie.zobaczymy na razie Paco jutro znowu jedzie do "Kundla"-dzieki AgaG:loveu: moze tym razem... Quote
Recommended Posts