Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karusiap']tylko....jakby mi ktos pomogl jeszcze tak,zeby klikajac sie watek jego otwieral..:oops:podlinkowac chyba:oops:

kurczęęę :angryy: ja nie umiem tego wstawić tak żeby było widać co masz wpisać a nie gotowy baner z linkiem... Maciek wie jak to skopiować!

Posted

moja siostra kupila dla Paco naprawde super kongo,kong (jakkolwiek sie to nazywa;)),te zabawke gdzie wsypuje sie jedzenie
mam nadzieje,ze Pacus skupi swoja uwage na zabawie nim...jutro dostanie prezencik:)

Posted

Będzie miał się chłopak czym zająć !!! ;)
Wczoraj byłyśmy z bubu w hotelu niestety było późno i nie pokazano nam Paco i Maxa :( myślami jedynie byłyśmy z nimi.

Posted

Gdyby nie to ze bardzo go kocham to bylabym w stanie powiedziec,ze dzis mnie ..hmm zdenerwowal Pacunio:mad:a wiec po dlugim i milym spacerze zostawilam mu w kojcu kongo...wykazal zainteresowanie wiec sie ucieszylam...ale po powrocie z innego spaceru cos mi nie gralo bo za szybko sie jedzenie sypalo i co?Paco rozwalil kongo:placz::placz::placz:wbil do srodka otwor i zajal sie jedzeniem,nie na tym to polega:shake:zabralam mu:oops:naprawie i dostanie kto inny a Paco bede wozic duuuuze kosci,ktore lubi i moze jakies pileczki czy cos...
ma ktos pomysl??

Posted

ja wszytsko u niego deceniam,ale zniszczenie w mgnieniu oka zabawki,ktora niemal wielbilam w domu ze wreszcie ja mam dla niego...to juz zakrawa na swinstwo:diabloti:

aaaaa chcialam powiedziec,ze Paco jutro bedzie gwiazdorem:loveu:trzymajcie kciuki!!!
AgaG-dziekujemy za zalatwienie Mu miejsca w Kundlu:loveu:

Posted

moje serce dzis sie rozpadlo:placz::placz:
Paco po wyjsciu z bosku to ideal,pieknie ,spokojnie dojechal do programu,lezac na siedzeniu...byl bardzo grzeczny,cale naganie przytulal sie i dawalcalusy...tak bardzo nie chcial wracac do boksu:(:(:(w drodze powrotnej skulony w klebek zasnal glowka na moich kolanach....
nie warknal na nikogo ani na psa nawet jakiegos....
jesy cudowny..jednak musial wrocic bo gdzie go mialysmy dac??do budy??jedyny tel to buda na wsi bo "za duzy do domu"..gowno prawda!
on tragicznie znosi zamkniecie w boksie:(:(:(:(
jestem zalamana,,,,,