Hund Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Domek potrzebny ale nikt się nie zgłasza :( Quote
Jagienka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Czy ktoś mógby zrobić Paco bannerek? :oops: Quote
Klementynkaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 zrobię wieczorem jesli mnie gorączka nie zmoże... Quote
Hund Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ty też jesteś chora? :( podobno w gorączce ma się super wizje ale życzę zdrowia !! Paco szukaj domku!! Quote
karusiap Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 jest po prostu rewelacja-dziekuje:loveu: Quote
karusiap Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 tylko....jakby mi ktos pomogl jeszcze tak,zeby klikajac sie watek jego otwieral..:oops:podlinkowac chyba:oops: Quote
Klementynkaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='karusiap']tylko....jakby mi ktos pomogl jeszcze tak,zeby klikajac sie watek jego otwieral..:oops:podlinkowac chyba:oops: kurczęęę :angryy: ja nie umiem tego wstawić tak żeby było widać co masz wpisać a nie gotowy baner z linkiem... Maciek wie jak to skopiować! Quote
karusiap Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 juz jest dobrze,wstawilam sobie wlasnie ten gotowy baner z linkiem-dziekuje:) Quote
weszka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ale śliczny banerek! Na szczęście - na nowy domek! Quote
Klementynkaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 weszka napisał(a):Ale śliczny banerek! Na szczęście - na nowy domek! oby !!! :p Quote
Hund Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Porzucony, pokochany? porzucony... Biedny Paco kiedy wydawało się że jest szczęśliwy już był odtrącony :( Quote
karusiap Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 moja siostra kupila dla Paco naprawde super kongo,kong (jakkolwiek sie to nazywa;)),te zabawke gdzie wsypuje sie jedzenie mam nadzieje,ze Pacus skupi swoja uwage na zabawie nim...jutro dostanie prezencik:) Quote
Hund Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Będzie miał się chłopak czym zająć !!! ;) Wczoraj byłyśmy z bubu w hotelu niestety było późno i nie pokazano nam Paco i Maxa :( myślami jedynie byłyśmy z nimi. Quote
karusiap Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gdyby nie to ze bardzo go kocham to bylabym w stanie powiedziec,ze dzis mnie ..hmm zdenerwowal Pacunio:mad:a wiec po dlugim i milym spacerze zostawilam mu w kojcu kongo...wykazal zainteresowanie wiec sie ucieszylam...ale po powrocie z innego spaceru cos mi nie gralo bo za szybko sie jedzenie sypalo i co?Paco rozwalil kongo:placz::placz::placz:wbil do srodka otwor i zajal sie jedzeniem,nie na tym to polega:shake:zabralam mu:oops:naprawie i dostanie kto inny a Paco bede wozic duuuuze kosci,ktore lubi i moze jakies pileczki czy cos... ma ktos pomysl?? Quote
Hund Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Biedak nie doceniłaś jego inteligencji :( A tak poważnie chyba jednak lepiej przywieźć wielką kość która mu zajmie sporo czasu. Quote
karusiap Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ja wszytsko u niego deceniam,ale zniszczenie w mgnieniu oka zabawki,ktora niemal wielbilam w domu ze wreszcie ja mam dla niego...to juz zakrawa na swinstwo:diabloti: aaaaa chcialam powiedziec,ze Paco jutro bedzie gwiazdorem:loveu:trzymajcie kciuki!!! AgaG-dziekujemy za zalatwienie Mu miejsca w Kundlu:loveu: Quote
Hund Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :multi:Paco w KUNDLU super !! I trzymam kciuki!!!! AgaG dzięki !!! Może teraz się mu poszczęści , bo jak nie :mad: Quote
Klementynkaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 szacuneczek dla PACO za zeżarcie Konga, jestem pod wrażeniem! jaki to był? który? mam nadzieje, że nie czarny? bo one ponoć wszystko wytrzymają ;) Quote
karusiap Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 taaa jeszcze mu gratulujcie ciotki:mad::evil_lol:nie nie.to byl taki ogragly z regulowanym otworem,myslalam ze niezniszczalny....tzn JEST bo zamierzam go reanimowac.... Quote
Dea Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dzielny chłopak, i jaki inteligentny:evil_lol: karusiap tylko się nie denerwuj:diabloti: Quote
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No no, rozwalić konga to jest wyczyn :D Zdolniacha! Quote
karusiap Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 heheh dobrze,ze sie na mnie on nie obrazil,ze jakies glupoty wymyslam i jedzenie zamykam...:evil_lol: Quote
karusiap Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 moje serce dzis sie rozpadlo:placz::placz: Paco po wyjsciu z bosku to ideal,pieknie ,spokojnie dojechal do programu,lezac na siedzeniu...byl bardzo grzeczny,cale naganie przytulal sie i dawalcalusy...tak bardzo nie chcial wracac do boksu:(:(:(w drodze powrotnej skulony w klebek zasnal glowka na moich kolanach.... nie warknal na nikogo ani na psa nawet jakiegos.... jesy cudowny..jednak musial wrocic bo gdzie go mialysmy dac??do budy??jedyny tel to buda na wsi bo "za duzy do domu"..gowno prawda! on tragicznie znosi zamkniecie w boksie:(:(:(:( jestem zalamana,,,,, Quote
Dea Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 karusiap:glaszcze: będzie dobrze, musi być!!! Quote
Recommended Posts