Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Konkretnej daty niestety jeszcze nie, ale jeśli Paco nie zjadzie domu do maja, to pojedzie...wysłałam zdjęcia i widze, że są już na wątku Paco. Ludzie na forum niemieckim zachwycają się Pacusiem! Bo to wspaniałę i żywe psisko!

Posted

karusiap napisał(a):
dzis rozwieszalysmy plakaty...prosimy tez przy tym o pomoc...Paco jest bardzo kochany...na spacerze nie wyprzedza za bardzo tylko caly czas patrzy czy ktos przy nim jest..

dajcie linka do plakatu albo przyślijcie mi na maila. bedziemy rozwieszac w bielsku.
Jaki on kochaniutki.. pewnie bardzo potrzebuje człowieka..

Posted

karusiap, przelalam na twoje konto 105zl na zywieckie dobermany, to kwota z bazarkow + 30zl ode mnie
nie bedzie mnie na forum przez nieco ponad tydzien, usciski dla wszystkich :)

Posted

Hund napisał(a):

ładnie wyszłąś w telewizji :)

No przecież karusiap to ślicznota, to jak miała wyjść?? :cool3:
karusiap napisał(a):
bubu to podaj prosze maila na priwa...poprosze Agate lub Jagienke by Ci wyslala bo ja sama nie mam chyba...najlepiej jakby Jagienka linki powstawiala;)

a Jagienka nie powstawia, bo zdjęcia są w za dużej rozdzielczości i plakat ma ok 400 KB a wstawia do 200 KB... :eviltong: na maila wyśle...

Posted

Jaga czy Ty mnie zawstydzasz??:oops::evil_lol:

aha to ja sie nie znam na tych wielkosciach,to wysylam Ci Jagus na priwa maila bubu...a Maxa chyba macie nie??bo to Ty bubu robilas chyba?