Hund Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Proszę o info co z naszym Paco?? Jak się czuje ?? Pamiętajcie że od jutra tabletki 2xdziennie po jednej :) i dajcie znać proszę jak już będą wyniki krwi ,, martwię się sorry że tak pytam i pyatm ale on taki biedny. Quote
karusiap Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Paco miewa sie znakomicie....je jak szalony,przytula sie i kocha byc pieszczony..grzecznie chodzi na smyczy...mial dzis pobrana krew..wyniki jutro;) Quote
_bubu_ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no właśnie.. je ile widzi a coraz chudszy.. Ale wkrótce mam nadzieję , że to się zmieni :) nie może być inaczej pod taką opieką :) Quote
Hund Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dzisiaj wyniki krwi. Mma nadzieję że wyjdą dobre, a ze stresem sobie poradzi. Pamiętajcie o antybiotyku. Quote
wanda szostek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Szukam do dobrego domu młodziutkiego debermana. Dom jest w Nysie. Dom jest z ogrodem. Pani jest psiarą i kocha dobki. Nie dawno pochowała swojego. Dom sprawdzony jest przez amikat. Będzie również towarzystwo młodziutkiej dożycy. Paco byłby drugim psam. Czy przedstawić zainteresowanej propozycję Paco? Quote
Hund Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 tak jak pisałąm w priwie przedstawić tylko powiedzieć o stanie zdrowia.Czekam na wyniki krwi i diagnozę, dziewczyny odezwijcie się proszę. Quote
Aga-ta Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 wyniki juz sa, ale niestety nic nam "nie mowia". Poniewaz Pako mial zabieg w czwartek powychodzily mu rozne dziwne rzeczy...Po zobaczeniu wynikow jeden wet podejrzewal nawet bialaczke, ale drugi to wykluczyl i tak radzili, zastanawiali sie, az zadzwonilam i powiedzilam o czwartkowej kastracji...Nagle stalo sie dla nich wszystko jasne...Teraz Paco ma zarzyc antybiotyk do konca, musimy odczekac pare dni i dopiero wtedy bedzie mozna powtorzyc badanie (wtedy nie bedzie przeklamane;) ). Chyba chcielismy zrobic za duzo rzeczy na raz i za szybko:splat: Ogolnie psiak ma sie bardzo dobrze, o zabiegu juz chyba zapomnial:) Straszny z niego agresor do innych psow, natomiast Ciapusia uwielbia i tylko jego toleruje. Dzis (w odroznieniu od Ciapka) czul sie troszke nieswojo po wyjsciu poza teren hotelu, szedl caly czas blisko nogi i spogladal, czy na pewno jestem, a gdy sie zatrzymywalismy wskakiwal na mnie przednimi lapkami i przytulal sie:loveu: Kiwi zrobila mu zdjecia, wiec bedziecie mogly zobaczyc Paco "w akcji";) Quote
Hund Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 czyli pośpieszyłysmy się z badaniami , przepraszam. dzięki za relację ,cieszę się że się do Was przyzwyczajają i wychodzą na spacerki. trochę mnie zdziwiło to że napisałaś że jest agresorem do innych psów. On zawsze się ich bał. Dobrze że Ciapka lubi , chociaż tyle. Quote
Aga-ta Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nie wiem jak jest z suczkami, bo akurat jak z nim wyszlam na spacerze byly psy..., a do nich startowal ostro. Ale skoro mowicie, ze w schronisku nie bylo z tym problemu, to moze tak zadzialalo na niego nowe miejsce, zmiana otoczenia, dodatkowy stres... Quote
Hund Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 wiesz był ciągle pogryziony więc albo sam zaczynał, chociaż wątpię bo widziałąm jak reagował na psy albo one go żarły i dlatego teraz ze strachu atakuje. Quote
karusiap Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 pewnie ze byl...jest slodki,ale Ciapka meczy zalotami:evil_lol:potem beda fotki...on ma uszy jak zajac:loveu: Quote
Hund Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 on już Ciapka meczył w aucie w drodze do Was lizaniem po główce :) Quote
Dea Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 A co z tym potencjalnym domkiem w Nysie? Będzie coś z tego:cool3: ??? Quote
Hund Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Bidulku mam nadzieję że przytyjesz trochę. trzymaj się tam dobrze. Quote
Hund Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 trzymaj kciuki proszę kluska :) i zajrzyj do Warki :) zobaczysz szczęśliwego psa :) Quote
Jagienka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Pękny jest Paco :loveu: Sio do domu!! :eviltong: Quote
aisaK Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Proszę, kochani, zróbcie mu ładniejsze zdjęcia ;) musze je wysłać! Quote
_bubu_ Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 jakie cudne te uszka :loveu: prześliczny jest :lol: Quote
Hund Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kochany piesek. czy on chociaż trochę przytył?? dziewczyny piszcie proszę. wiem że Was to męczy ale proszę o informacje , dla nas to ważne. Quote
Recommended Posts