Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o info co z naszym Paco?? Jak się czuje ??
Pamiętajcie że od jutra tabletki 2xdziennie po jednej :) i dajcie znać proszę jak już będą wyniki krwi ,, martwię się sorry że tak pytam i pyatm ale on taki biedny.

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Szukam do dobrego domu młodziutkiego debermana. Dom jest w Nysie. Dom jest z ogrodem. Pani jest psiarą i kocha dobki. Nie dawno pochowała swojego.
Dom sprawdzony jest przez amikat. Będzie również towarzystwo młodziutkiej dożycy.
Paco byłby drugim psam.
Czy przedstawić zainteresowanej propozycję Paco?

Posted

tak jak pisałąm w priwie przedstawić tylko powiedzieć o stanie zdrowia.Czekam na wyniki krwi i diagnozę, dziewczyny odezwijcie się proszę.

Posted

wyniki juz sa, ale niestety nic nam "nie mowia". Poniewaz Pako mial zabieg w czwartek powychodzily mu rozne dziwne rzeczy...Po zobaczeniu wynikow jeden wet podejrzewal nawet bialaczke, ale drugi to wykluczyl i tak radzili, zastanawiali sie, az zadzwonilam i powiedzilam o czwartkowej kastracji...Nagle stalo sie dla nich wszystko jasne...Teraz Paco ma zarzyc antybiotyk do konca, musimy odczekac pare dni i dopiero wtedy bedzie mozna powtorzyc badanie (wtedy nie bedzie przeklamane;) ). Chyba chcielismy zrobic za duzo rzeczy na raz i za szybko:splat:
Ogolnie psiak ma sie bardzo dobrze, o zabiegu juz chyba zapomnial:) Straszny z niego agresor do innych psow, natomiast Ciapusia uwielbia i tylko jego toleruje. Dzis (w odroznieniu od Ciapka) czul sie troszke nieswojo po wyjsciu poza teren hotelu, szedl caly czas blisko nogi i spogladal, czy na pewno jestem, a gdy sie zatrzymywalismy wskakiwal na mnie przednimi lapkami i przytulal sie:loveu: Kiwi zrobila mu zdjecia, wiec bedziecie mogly zobaczyc Paco "w akcji";)

Posted

czyli pośpieszyłysmy się z badaniami , przepraszam. dzięki za relację ,cieszę się że się do Was przyzwyczajają i wychodzą na spacerki. trochę mnie zdziwiło to że napisałaś że jest agresorem do innych psów. On zawsze się ich bał. Dobrze że Ciapka lubi , chociaż tyle.

Posted

nie wiem jak jest z suczkami, bo akurat jak z nim wyszlam na spacerze byly psy..., a do nich startowal ostro. Ale skoro mowicie, ze w schronisku nie bylo z tym problemu, to moze tak zadzialalo na niego nowe miejsce, zmiana otoczenia, dodatkowy stres...

Posted

wiesz był ciągle pogryziony więc albo sam zaczynał, chociaż wątpię bo widziałąm jak reagował na psy albo one go żarły i dlatego teraz ze strachu atakuje.

Posted

Kochany piesek. czy on chociaż trochę przytył?? dziewczyny piszcie proszę. wiem że Was to męczy ale proszę o informacje , dla nas to ważne.