karusiap Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 beda beda:cool3:tylko musze sie wybrac,teraz juz na prawde musze...no i bardzo chce...tylko nie widze rak chetnych ze mna:cool1: Quote
Aga-ta Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :hand:jest reka ;) moze w przyszlym tygodniu? Quote
karusiap Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Aga-ta']:hand:jest reka ;) moze w przyszlym tygodniu?[/quote] :crazyeye::crazyeye:i to czyja reka:pa chetnie chetnie,ja jak najbardziej:loveu:daj znac kiedy Ci pasuje a ja dzwonie i sie umawiam:) Quote
Aga-ta Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 od poniedzialku pasuje mi kazdy dzien, wiec Ty sie umow, a ja sie dostosuje:) Quote
karusiap Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 oki to zadzwonie jakos do Pana i spytam jak jemu pasuje:evil_lol: Quote
karusiap Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bylysmy dzis z Agata u Pacusia.Podjezdzamy pod dom,psiaki biegaja,ja patrze i mowi "o Paco","nie to nie Paco" ....."Paco".Nagle podbiega do nas piekny, lsniacy,szczesliwy pies:loveu:Paco naprawde jest nie dopoznania.Zero zeberek na wierzchu,zero kosci,ma taka piekna klate rozbudowana,miesnie,blyszcaca siersc:loveu:Bylysmy zachwycone co milosc i wspaniali ludzie potrafia zrobic z bidy. Pacunio nas poznal,wpuscil,wycalowal i polecial biegac nadal:) Gania po ogrodzie szczesliwy jak nie wiem,ale naprawde nie moge wysjc z podziwu jak przytyl,nie myslalam,ze to mozliwe,myslalam,ze troche ma juz taka chuda sylwetke:) Pacuniowi zostal nawyk biegania w kolko,ale teraz sa to duze kola np wogol drzew czy piaskownicy. Pacus strasznie smiesznie pije wode:evil_lol:pol domu zalewa:evil_lol: Chodzi na spacery,uwielbia jezdzic autem.Pacus trafil do cudownej rodziny gdzie sa juz dwa odratowane psiaki i nieszczescie zwierzat nie jest obojetne.... ale zazdroszcze pieknej okolicy:loveu: Pamietacie te chuda pupcie? no to patrzcie: Quote
karusiap Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 przyjaciolka Paco (Paco z Fuksem nauczyli ja sikac z podniesiona noga:evil_lol:) przyjaciel Fuks jestem po prostu szczesliwy!! wysle link do watku Pani Renacie,moze jak znajdzie chwilke to sie zaloguje i czasem napisze co slychac z pierwszej reki:) Quote
karusiap Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 jedyne co zostalo to klapciate uszka,skosne oczy i zakrecony ogonek:loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Tez bym miała problem poznać czy to Paco :crazyeye: Quote
Gemini666 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 cudowny - super, tylko je jak słoń a prócz tego, że ciężki się już robi to nadal filigranowa sylwetka :/ chyba mu już tak zostanie Paco wygląda cudownie- zadowolony taki :) Quote
Dea Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Szczęśliwy pycholek! A co do rozchlapywania wody - moja pije tak samo:evil_lol: Quote
karusiap Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Pan Adam przyslal mi duuuuzo swietnych zdjec,plakalam ze smiechu przy opisach:)niestety pomieszalam kolejnosc:oops:zaczynamy: co tam sie dzieje w domu? a tu zabawa calej bandy: baw sie ze mna: kto chce pantofla? czas do domku Quote
karusiap Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 faaaaajnieee jest:loveu: i kto nam podskoczy?? jestem juz zly ale jestem najwazniejszy:) Quote
karusiap Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 klaniam sie panci:) moze poszalejemy:cool3: naprawde mnie wkurzasz no zejdz prosze.... no to buzka Quote
karusiap Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 musze odpoczac odpoczynku cd opalanko po meczacym dniu i po gonitwie Quote
karusiap Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 przed chwila ogladnalem debate sejmowa:evil_lol: raz dwa trzy-gonisz Ty!! sjesta po obiedzie Quote
karusiap Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 sjesty cd i tak cie stad sciagne to moja pancia:loveu: to sie nazywa wymuszanie pieszczot:evil_lol::p Quote
Hund Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Kurcze większość się nie otwiera :( ale debata sejmowa fajna :) Quote
Jagienka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Widzę wszytskie i się nacieszyć nie mogę :loveu: Quote
karusiap Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dostalam pieknego maila,Pan adam na pewno nie mialby nic przeciwko pokazaniu go:) "Dzień dobry. Paco kłania się pięknie w rocznicę swojego pobytu w Zelkowie. Piszę jedną ręką ponieważ Pacuś trzyma w tej chwili głowę na moich kolanach i muszę drugą ręką go pieszczochac.W chwili gdy głaskac przestaję to otrzymuję od niego szturchańca. Przyznaję że paco owinął sobie wszystkich domowników wokół pazurka. Otrzymał od nas całowitą wolnośc i swobodę w poruszaniu się zarówno w domu jak i w ogrodzie.Z kolega Fuksem tworzą parę nierozłączek. Razem biegają po ogrodzie,razem bawią się w domu i bardzo często razem sypiają.Doszło do tego,że jeżeli paco budzi mnie w nocy ponieważ musi wyjśc za potrzebą ,to nie wychodzi sam tylko budzi Fuksa i razem wychodzą i razem powracają.Niejeden raz Fuksowi nie chce się wstawac to wtedy Paco daje mu szczypa i Fuksior szybciutko zbiera się do wyjścia. Paco jest bardzo ineligentnym psem,a do tego znakomitym obserwatorem umiejącym wyciągac wnioski.Porozumiewamy się z nim bez problemów nie używając żadnych komend i rozkazów.Po prostu rozumie znakomicie co się danej chwili mówi.Potrafi ,co niejednokrotnie sprawdziliśmy, wyłowic z z rozmowy kilku osób kwestię która jego dotyczy.Strzyże wtedy uszami i jest gotowy do realizacji usłyszanej zapowiedzi. Z wnuczką trzymają sztamę. Gdy wnuczka wraca do domu - pięknie się witają i wchodzą razem pod stół na dalsze zabawy. Paco potrafi również nieżle psocic, ale robi to z tak dużym wdziękiem że poprostu nie da się na niego pogniewac. Przed zimą wszystkie pieski dostały wilczego apetytu i tym sposobem Pacusiowi troszeczkę się przytyło. Zapraszamy razem z Paco do odwiedzin. Pozdrawiamy: Paco,Adam +rodzina" Quote
Recommended Posts