_bubu_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 no to trzymamy kciuki po raz kolejny! widze że Paco się nie nudzi, ciotki zapewniają tyle atrakcji ;) wymiziajcie tam gwiazdora ode mnie :cool3: Quote
weszka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jutro zatem kolejna szansa! No ludzie ustawiać się po Paco - śliczny i kochany, młody i zdrowy, czegóż chcieć więcej????? Quote
Hund Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Kolejka nie musi być długa , szukamy konkretnych i z serce ;) Quote
karusiap Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Pacus dzis w programie troszke sie rozbawil,lapal mnie za nogi i chcial zjesc buta:evil_lol:ale byl bardzo grzeczny,polubil Knapika:p Byly dwa tel. 1. Dom jeszcze nieogrodzony,ale w trakcie ogradzania,dwojka dzieci,w tym mlodsza corka przerazona wizja psa w domu,nie schodzila ojcu z rak.Paco szczekal na krolika co spotkalo sie z dezaprobata ogolna.Pani mila,ale jednak mesle,ze chcieli psa do pilnowania,by groznie wygladal bo powtarzano pare razy ,ze w tel wydawal sie wiekszy. 2. Rowniez dom z ogrodem,na pewno lepsze podejscie do psow....nie wiem co mam wiecej napisac....zobaczymy,ja mam jakies "ale",choc nic zlego sie nie stalo.Panstwo mieli juz ok 3 psy,maja odratwanego kotka i jeden pies tez byl odratowany,zobaczymy czy sie odezwa i wtedy bedziemy myslec.... Paco musi miec dom pewny w 100%,ze go nie odda i nie przekonuje mnie gadanie,ze nigdy nie wiadomo co bedzie...my nie wiemy,ale dom musi byc pewien... Quote
_bubu_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ciesze sie że jest zainteresowanie, może w końcu coś ruszy :) Pacuś tyle już przeszedł ze domek musi być idealny Karusiap na pewno do innego nie odda :cool3: zaraz oglądam kundla :p Quote
karusiap Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 bubu odpusc sobie ogladanie:eviltong:opowiem Ci;) domek bedzie na pewno super jak juz sie znajdzie,Paco zalsuguje na taki:) p.Magda slicznie go zareklamowala:) Quote
_bubu_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 nie ma, nie ma. musze to zobaczyc :diabloti: Quote
_bubu_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Pacuś wypadł rewelacyjnie :loveu: Karolinka oczywiście również , jak zwykle :p No to teraz ustawiać się w kolejkach, tylko się nie pchać :diabloti: Quote
Hund Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 a ja nie moge obejrzeć :( tz moge ale nic nie usłyszę :(:( dopiero w pracy jak wrócę z L4 to zobaczę porzystojniaka :) Quote
Jagienka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Dzisiaj dzwoniła do mnie bardzo ciekawa Pani. 36 lat, dom z ogrodem, miała już dobermany... przez tel wydaje się w porządku, Karolina prosiła mnie o numer tej Pani... więc czekam na relacje. Quote
_bubu_ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 tak , tak ustawiać sie w kolejce , ciotki tam zrobią konkurs na domek idealny :cool3: trzymam kciuki, powodzenia Pacuś! Quote
Aga-ta Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 no to trzymam kciuki:kciuki:moze w zimie Paco bedzie juz grzal duuupke w swoim domku:), a moze przy okazji Maxowi sie uda... Quote
Hund Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 dajcie znać jak już będą jakieś wieści ;..... Quote
karusiap Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 z dwoch pierwszych domow,w ktorych bylismy nikt sie do mnie nie odezwal...widac jak im zalezalo:roll: natomisat ta ostatnia Pani poznala Paco bo byla w hotelu...jest troszke zmartwiona bo byl spokojny:cool1:niech tylko poczeka jak sie maly rozkreci....mam sie z nia umawiac tak,by pojechac do niej z Paco na troszke dluzej, by zobaczyc jak jemu sie spodoba i by Pani poczula jak to jest gdy Paco czuje sie pewniej:)mam nadzieje,z przy mnie sie rozkreci:evil_lol: Quote
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Na wszelki wypadek jeszcze jedno ogłoszenie http://ale.gratka.pl/ogloszenie/683273_paco_wpada_w_depresje_dom_potrzebny_na.html I kciuki za domek! Quote
karusiap Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 bardzo dziekuje!! czy ktoras ciotka ma ochote wybrac sie z Pacuniem sprawdzic domek?:cool3: Quote
karusiap Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 blizej nas;) ta kolejna chetna Pani mieszka gdzies w w Wieliczce Quote
karusiap Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 juz upolowalam jedna cioteczke,ktora mi pomoze jesli nikt nie "zapragnie" tego zrobic:evil_lol:;) Quote
mar.gajko Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hund napisał(a):ok , nie ma nikogo żeby Ci pomógł?? Nie jest tak źle. Jak "gwałt" to zawsze Karusia może zadzwonić. Tylko w tygodniu to czasu nie ma, bo praca, dom, hotel. Quote
Hund Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dzięki !! To teraz trzymam kciuki a jka Ci się rozluxni w obowiązkach to poproszę Cie o pomoc.... Quote
mar.gajko Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Karolina chyba wie, że jak coś, to zawsze może dzwonić o każdej porze, o ile mogę pomóc. Najluźniej mam w weekendy, czasu więcej. Więc...jak co to służe sobą. Ja z tą dziewczyną rozmawiałam jak była w hotelu. Poprzednią sunię dobermankę UWIELBIAŁA; więc może, może...coś z tego będzie. Quote
Recommended Posts