Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pacus dzis w programie troszke sie rozbawil,lapal mnie za nogi i chcial zjesc buta:evil_lol:ale byl bardzo grzeczny,polubil Knapika:p
Byly dwa tel.
1. Dom jeszcze nieogrodzony,ale w trakcie ogradzania,dwojka dzieci,w tym mlodsza corka przerazona wizja psa w domu,nie schodzila ojcu z rak.Paco szczekal na krolika co spotkalo sie z dezaprobata ogolna.Pani mila,ale jednak mesle,ze chcieli psa do pilnowania,by groznie wygladal bo powtarzano pare razy ,ze w tel wydawal sie wiekszy.

2. Rowniez dom z ogrodem,na pewno lepsze podejscie do psow....nie wiem co mam wiecej napisac....zobaczymy,ja mam jakies "ale",choc nic zlego sie nie stalo.Panstwo mieli juz ok 3 psy,maja odratwanego kotka i jeden pies tez byl odratowany,zobaczymy czy sie odezwa i wtedy bedziemy myslec....

Paco musi miec dom pewny w 100%,ze go nie odda i nie przekonuje mnie gadanie,ze nigdy nie wiadomo co bedzie...my nie wiemy,ale dom musi byc pewien...

Posted

ciesze sie że jest zainteresowanie, może w końcu coś ruszy :)
Pacuś tyle już przeszedł ze domek musi być idealny Karusiap na pewno do innego nie odda :cool3: zaraz oglądam kundla :p

Posted

Dzisiaj dzwoniła do mnie bardzo ciekawa Pani. 36 lat, dom z ogrodem, miała już dobermany... przez tel wydaje się w porządku, Karolina prosiła mnie o numer tej Pani... więc czekam na relacje.

Posted

z dwoch pierwszych domow,w ktorych bylismy nikt sie do mnie nie odezwal...widac jak im zalezalo:roll:
natomisat ta ostatnia Pani poznala Paco bo byla w hotelu...jest troszke zmartwiona bo byl spokojny:cool1:niech tylko poczeka jak sie maly rozkreci....mam sie z nia umawiac tak,by pojechac do niej z Paco na troszke dluzej, by zobaczyc jak jemu sie spodoba i by Pani poczula jak to jest gdy Paco czuje sie pewniej:)mam nadzieje,z przy mnie sie rozkreci:evil_lol:

Posted

Karolina chyba wie, że jak coś, to zawsze może dzwonić o każdej porze, o ile mogę pomóc. Najluźniej mam w weekendy, czasu więcej. Więc...jak co to służe sobą.
Ja z tą dziewczyną rozmawiałam jak była w hotelu. Poprzednią sunię dobermankę UWIELBIAŁA; więc może, może...coś z tego będzie.