AniaB Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 karusiap - wysłałam Ci zdjecia sprawdź prosze czy doszły i ewentualnie wybierz kilka najfajniejszych..:lol: Quote
karusiap Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 dziekuje:loveu: wszystkie sa sliczne i juz wstawiam po pare: tu sie nogi chwycil... Quote
_bubu_ Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 cegiełki Paco wznowione :( http://www.allegro.pl/item229998783_doberman_paco_ponownie_bezdomny_charytatywna.html Quote
karusiap Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 bubu dziekuje,odwalasz kawal dobrej roboty wystawiajac cegielki,dzieki nim mamy z psiakami za co placic:loveu: Quote
_bubu_ Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 najtrudniejsza robote to macie Wy. Paco miał trafić do Was tylko na miesiac a potem miał jechac do Niemiec.. nie wyszło.. był w hotelu dużo dłużej.. a teraz jest znowu.. bardzo dziękuję że go zabrałyście. Was zna , lubi i otoczenie jest znajome.. dzięki temu na pewno jest mu łatwiej.. Quote
karusiap Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Paco jest tu przez wszytskich uwielbiany wiec nie moglo byc inaczej;) szkoda tylko jego,faktycznie dlugo szuka domu...tzn oby tym razem bylo szybciej i o wiele lepszy dom... Quote
Dea Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 kurcze, żeby tym ludziom nie przyszło do głowy brać kolejnego psa:angryy: Quote
Hund Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dziewczyny bardzo dziekuję że jest u Was , że nie trafił znowu do schronu. Quote
karusiap Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Paco jest przecudowny...tak strasznie cieszy sie an widok czlowieka....szal radosci,a na spacerku grzeczny,spokojny,nie ciagnie na smyczy...czasem tylko delikatnie wskakuje na ramiona albo obejmuje lapkami,chce sie przutulac...jest cudowny!!!!:loveu: :loveu: Quote
Hund Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 karusiap napisał(a):Paco jest przecudowny...tak strasznie cieszy sie an widok czlowieka....szal radosci,a na spacerku grzeczny,spokojny,nie ciagnie na smyczy...czasem tylko delikatnie wskakuje na ramiona albo obejmuje lapkami,chce sie przutulac...jest cudowny!!!!:loveu: :loveu: naprawdę musiał sprawiać wiele kłopotu.... myślę że po prostu nie był zmarłym psem którego kochali. Quote
Dea Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 To by musieli mieć moją dobermankę, dopiero zobaczyliby co to znaczy kłopoty z psem:diabloti: Quote
karusiap Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 nie wiem czy przez te dwa miesiace Paco spedzil choc dzien w domu czy jakims pomieszczeniu....on wogole nie kojarzy ,ze zalatwia sie na spacerze a nie w boksie i nadal sie w tym chyba tarza,a potem pokazuje mi swa radosc...:roll: za to ladnie chodzi na smyczy,w kazdym razie ladniej;) kto moze na nowo pooglaszac Pacusia?? Quote
Hund Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 sk...syny.... trzymali go w kojcu pewnie!!! :(:(:( Quote
karusiap Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ola wlasnie,oni maja tam kojec?widzialyscie?bo tak sie zastanawiam,ten facet mowil,ze musialby Paco kojec wybudowac jakby mial zostac,ale ze to nie o to przeciez chodzi... ja mysle,ze nigdy nie byl w tym pomieszczeniu gdzie mial mieszkac tylko w ogrodzie:(:(:( Quote
Hund Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 kojca nie widziałyśmy, musiałbyć za domem :(:( ale ta wizyta była sztuczna , naciągana, nie grało nam to z bubu wszystko było podejrzane, zaczynając od innego adresu po kolczatke i bliznę :( Quote
karusiap Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 oni sie go po prostu bali...on nawet w zabawie taki jest delikatny...ehh niech ich...najwazniejsze,ze juz jest bezpieczny....teraz zrobimy wszytsko by mial juz najlepszy dom na zawsze... Quote
Jagienka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 karusiap napisał(a):oni sie go po prostu bali...on nawet w zabawie taki jest delikatny...ehh niech ich...najwazniejsze,ze juz jest bezpieczny....teraz zrobimy wszytsko by mial juz najlepszy dom na zawsze... amen :loveu: Quote
Jagienka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Bardzo dziękuję za wydrukowanie plakatów paulusowi... :loveu::loveu::loveu::loveu: mamy zapasu, ze ho ho Quote
karusiap Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Paco znowu ma jakies dziwne upodobania:) na suczke warczal,a z Ramzesem sie bawil:evil_lol: jest cudowny,wtula sie w czlowieka,jest grzeczny i mial dzis czysto w boksie... ale jak tylko wraca po spacerze,kreci sie w kolko w boksie....chwile ,przestaje i znowu chwile:( Quote
Hund Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 biedny :( czyli nawrót choroby ze schroniska :( Quote
Agnieszka Co. Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Dopiero dziś jestem na dogo po dłuższej przerwie. Brak słów. Zaraz zmieniam tytuł. Quote
Agnieszka Co. Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Trzeba też zmienić kategorię. Quote
Recommended Posts