Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

K....:angryy: Maskotkę tym ludziom kupić pluszową, a nie psa dawać. Cholera można na 100 sposobów dom sprawdzać, a i tak się w człowieka nie wejdzie:angryy: Nawet jeśli rozrabia, to przecież pies w końcu a nie złota rybka.

Posted

jeszcze pare dni Paco bedzie u nich..ja jutro zorientuje siekiedy beda wolne boksy ae na pewno zabierzemy Paco...bardzo prosze o pomoc w oglaszaniu...
nie dawno mowil mi ten facet,ze musza szczepic Paco bo kurat wypada termin...jeszcze pewnie to na nas spadnie...

Posted

karusiap - jedziemy w sobote rano i zahaczymy jeszcze po śpiworek od klementynkaa..:)W sumie w tamtą strone pojedziemy puste- moze ktos miałby cos do przewiezienia..?napisze moze na transportowym..Z powrotem bedzie już Paco, a Pan Tomek mówił mi ze to mały żywiołek jest, wiec ciezko bedzie cos jeszcze dobrać, no chyba że kota w transporterku :)

Posted

jasne,faktycznie mozemy sie przydac bo to kawalek drogi wiec moze ktos ma zwierzaka do przewiezienia:)
p.Tomek ma racje Paco to nie jest podobno najspokojniejszy pasazer:oops: ja sama jeszcze z nim nie jechalam...
Ania:loveu:
dziewczyny Wy mi pomozcie bo ja nie wiem jak Ani dziekowac,wystarczyl jeden tel z prosba...a dla Ani nie ma problemu jechac a to przeciez bedzie jakies 300 km....

Posted

karusiu - doprawdy zawstydzasz mnie... Gdy mam mozliwosć to pomoge, jakbym nie mogła to bym powiedziała.. Wiem jakie są kłopoty z transportem - prawie takie same jak z domami tymczasowymi.. Ponieważ nie moge być DT wiec chociaż powoże troche psiska..:) Widziałam u Sary, ze trzeba ja przewieźć.., Zaraz u niej napisze..Przecież naprawde nie ma problemu.. Ja tez jeździłam z Aga-ta do hotelu do naszych psów..No..!!!

Posted

Paco jak jechał ze mną do Krakowa to przeszedł z tyłu Combi na tylnie siedzenie do Ciapusia. wogóle ruszał się i był niespokojny ;) ale ogólnie niegroźny , po prostu zdezorientowany :)

Posted

Paco juz w hotelu,w samochodzie byl bardzo grzeczny,jestem dumna,zero siku czy czegos innego;)przywital nas radoscia ,zabawa i lizaniem (faktycznie mogli miec obawy ze kogos pogryzie:cool1: )...wzielysmy Paco,zrzeczenie i pojechalysmy...reszte pomine bo szkoda mi slow na ludzi,ktorzy mysla ze oddanie psa po 2 mscach to normalka ...

Posted

wiecie co az serce boli,nie moge tego zdzierzyc...Paco taki duzy szczenior,latal bawi sie z nami,pokazywal pilke..jeszcze przytulal do czlowieka,ktory wlasnie pisal zrzeczenie...byl grzeczny w podrozy,jakby chcial pokazac ....i trzeba go bylo znowu w boksie zamknac:(:(:(bardzo sie o niego martwie.....pomozcie blagam w szukaniu domku...:(

Posted

blizna zagojona,jakby jej nie bylo,zarosla sierscia...
Paco wogole nie spodziewal sie co go czeka,byl taki radosny:(:(:(takie dziecko psie...

Ania robila zdjecia,jak znajdzie chwilke i mi przesle to wstawie...