karusiap Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 wszytsko jak najlepiej.dostalam zdjecia ale na komorke..czekamy na zdkjecia z cyfrowki:)podobno cala rodzina juz zakochana:loveu: Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Super ze kolejny psiak znalazl domek:multi: Rodzinie zyczę żeby jak najlepiej spędzali czas z piesem:cool3::multi: Quote
Dea Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No a jak tam z brudzeniem? Pewnie go nauczą czystości:loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Mam zmieniać tytuł wątku na radosny?:multi: Quote
Jagienka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Agnieszka Co. napisał(a):Mam zmieniać tytuł wątku na radosny?:multi: Ja myśle, że czas najwyższy, karusiap dostaje taaakie smsy :loveu: Quote
lila138 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 SUPER SUPER :multi: :sweetCyb: TYLKO TAK MOŻNA SIĘ CIESZYĆ Z RADOSNEJ NOWINY :laola: :laola: Quote
Hund Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Byłyśmy wczoraj z bubu na wizycie poadopcyjnej u Paco :) mamy zdjęcia. Wybaczcie nam że tylko tyle piszę ale mamy problem , uciekł Leon , proszę pomóżcie nam go odnaleźć . TU są linki do wątków : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56036 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75069 Quote
_bubu_ Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Zdjęcia z odwiedzin Paco w nowym domu : i pożegnanie Quote
Hund Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wpadniecie do mnie dziewczyny jeszcze raz ?? Prawda !! Quote
karusiap Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Pacunio moj najslodszy:loveu:dziewczyny przytyl cos Pacus?? Quote
Hund Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 przytył oczywiście , to już nie ten sam pies :) nawet pyszczek ma szerszy :) kosteczki nie sterczą :) poznał nas a my jego ledwie. Zmienił się nasz chłopczyk na plus :) Quote
karusiap Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 no to swietnie!! dziewczyny super jestescie,ze Go odwiedzilyscie:loveu: Quote
Jagienka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 A co on ma między oczmi? Jakąś blizne czy coś?? Nie pamiętam czegos takiego... I ta kolczatka...ech No ale już nie marudze, dziękujemy za wizytę... :loveu: Quote
Hund Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 kolczatka też nas zdziwiła, czy Paco ciągnął na smyczy?? Między oczami ma bliznę po... kagańcu ... Quote
_bubu_ Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 kolczatka też nam sie nie spodobała.. A między oczami Paco ba blizne podobno od kagańca. Nosił kaganiec bo Państwo sie go bali - podobno gryzł za ręce i nogi.. Ale twierdzą że teraz już nie ma problemu. Ja myślę że Paco sie w ten sposób bawił a oni sie wystraszyli.. Nie pochwalam tego kagańca no ale poza tym Paco wygląda na radosnego i szczęśliwego. Na pewno będzie kolejna wizyta. Quote
Jagienka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hund napisał(a):kolczatka też nas zdziwiła, czy Paco ciągnął na smyczy?? Między oczami ma bliznę po... kagańcu ... nie, właśnie raczej nie, w porównaniu do Maxa to było nic :eviltong: Paco lazł przy człowieku, odwracał się do niego, zawracał na porcje pieszczot... Quote
karusiap Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja mysle ze oni sie boja Paco a jego radosne zachowania zle odczytuja...oj beda na celowniku:evil_lol: Quote
lila138 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ojjj dziewczyny ....hmm wiecie jak to jest miec duzego psiaka u siebie...moze poprostu na poczatku nie wiedzieli jak Paco sie zachowuje jaki ogólnie jest....dlatego na poczatku nosił kaganiec a kolczatke powinien miec kazdy duzy psiak zwłaszcza ze ma sporo siły.... wiem ze to moze dziwnie wygladac...ale nie stwierdzajcie pochopnie złych intencji nowych włascicieli..... Paco napewno bedzie miał dobrze i zobaczycie napewno jeszcze bedziecie na siebie złe ze podejrzewałyscie cos złego....że Packo ma żle ... trzymam mocniutko kciuki za Paco zeby miał wkoncu ten swój wymarzony i szczesliwy domek...;) a wierze ze bedzie tak :multi: pozdrawiam i całuje Cie Pacuś ....;) Quote
karusiap Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 no to sobie dlugo pomyslalam:placz: dzwonilam do paco pare dni temu,bylo ok...nic mi facet nie mowil,ze cos im nie gra...wczoraj sms zebym zadzwonila i co...prosze zabrac psa:angryy: niech ich...bo niszczy (nie wiem co ), ryby ze stwau wylawia (co bylo nie dawno powodem do smiechu dla nich), przeskakuje przez ogrodzenie....i jest agresywny!!!Paco??agresywny???do psow owszem,ale do ludzi???na razie zeby nie powiedziec czegos co moze zaszkodzic Paco odp tylko,ze go wezmiemy...na razie ma tam byc do srody,bo wczesniej nie da rady jecha z Krakowa...poprosilam o pomoc dziewczyny z Wroclawia ,moze cos mu znajda na pare dni a my go w weekend zabierzemy...nie wiem gdzie bo hotel peka w szwach,,,,ale jak juz gho wezmiemy to nie recze za siebie:angryy: Quote
Klementynkaa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 buu, trzeba zmienić tytuł jeszcze :( Quote
_bubu_ Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 brak mi slow.. biedny Paco juz tyle przeszedl a tu wszystko zaczyna sie od nowa.. co za ludzie.. mam tylko nadzieje ze psychika Paco nie ucierpiala podczas jego pobytu w tym domu.. Quote
karusiap Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 z czyjac psychika jest na pewno nie do konca dobrze...oni mi pisza,ze Paco przeskakuje plot i co jak kogos ugryzie,albo...nie to sie nie miesci w glowie..Paco??????????? Quote
Recommended Posts