Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

przytył oczywiście , to już nie ten sam pies :) nawet pyszczek ma szerszy :) kosteczki nie sterczą :) poznał nas a my jego ledwie. Zmienił się nasz chłopczyk na plus :)

Posted

kolczatka też nam sie nie spodobała.. A między oczami Paco ba blizne podobno od kagańca. Nosił kaganiec bo Państwo sie go bali - podobno gryzł za ręce i nogi.. Ale twierdzą że teraz już nie ma problemu. Ja myślę że Paco sie w ten sposób bawił a oni sie wystraszyli.. Nie pochwalam tego kagańca no ale poza tym Paco wygląda na radosnego i szczęśliwego. Na pewno będzie kolejna wizyta.

Posted

Hund napisał(a):
kolczatka też nas zdziwiła, czy Paco ciągnął na smyczy??
Między oczami ma bliznę po... kagańcu ...

nie, właśnie raczej nie, w porównaniu do Maxa to było nic :eviltong: Paco lazł przy człowieku, odwracał się do niego, zawracał na porcje pieszczot...

Posted

ojjj dziewczyny ....hmm wiecie jak to jest miec duzego psiaka u siebie...moze poprostu na poczatku nie wiedzieli jak Paco sie zachowuje jaki ogólnie jest....dlatego na poczatku nosił kaganiec a kolczatke powinien miec kazdy duzy psiak zwłaszcza ze ma sporo siły....
wiem ze to moze dziwnie wygladac...ale nie stwierdzajcie pochopnie złych intencji nowych włascicieli.....
Paco napewno bedzie miał dobrze i zobaczycie napewno jeszcze bedziecie na siebie złe ze podejrzewałyscie cos złego....że Packo ma żle ...
trzymam mocniutko kciuki za Paco zeby miał wkoncu ten swój wymarzony i szczesliwy domek...;) a wierze ze bedzie tak :multi:
pozdrawiam i całuje Cie Pacuś ....;)

• 1 month later...
Posted

no to sobie dlugo pomyslalam:placz:
dzwonilam do paco pare dni temu,bylo ok...nic mi facet nie mowil,ze cos im nie gra...wczoraj sms zebym zadzwonila i co...prosze zabrac psa:angryy: niech ich...bo niszczy (nie wiem co ), ryby ze stwau wylawia (co bylo nie dawno powodem do smiechu dla nich), przeskakuje przez ogrodzenie....i jest agresywny!!!Paco??agresywny???do psow owszem,ale do ludzi???na razie zeby nie powiedziec czegos co moze zaszkodzic Paco odp tylko,ze go wezmiemy...na razie ma tam byc do srody,bo wczesniej nie da rady jecha z Krakowa...poprosilam o pomoc dziewczyny z Wroclawia ,moze cos mu znajda na pare dni a my go w weekend zabierzemy...nie wiem gdzie bo hotel peka w szwach,,,,ale jak juz gho wezmiemy to nie recze za siebie:angryy:

Posted

brak mi slow.. biedny Paco juz tyle przeszedl a tu wszystko zaczyna sie od nowa.. co za ludzie.. mam tylko nadzieje ze psychika Paco nie ucierpiala podczas jego pobytu w tym domu..