Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo cioteczki, co to za cicho sza???? Opowiadać tu zaraz kto sprawdzał, jak sprawdzał i co nasprawdzał, no i jaki to domek!!!:loveu: Bo:mad:

Posted

ee ja tam mysle,ze jak domek ma byc dobry to i tak bedzie;)Pan ma jeszcze dzwonic ale moze...nawet jutro byliby po Paco...:multi:Jest to domek z ogrodem,bez innych psow,Panstwo musieli uspic psa ,ktory byl sobowtorem Paco i teraz bardzo im na nim zalezy...nawet nie zrazili sie wiescia,ze paco to brudas nad brudasy:evil_lol:

Posted

Hund napisał(a):
trzymam kciuki aby nowi włąściciele zdawali sobie sprawę że choć piesek będzie podobny z wyglądu to charakter może mieć inny.

noooo o tym samym dzisiaj myślałam... :roll: tfu tfu

Posted

Paco juz pojechal do domku:bye: Panstwo przyjechali w trojke (tata i 2 doroslych dzieci). Pacus strasznie im sie podobal i stwierdzili, ze "na zywo" wyglada duzo lepiej niz na zdjeciach, a z charakteru spodziewali sie, ze bedzie duzo gorszy:) chyba nie wiedzieli jeszcze co mowili..., bo p. Tomek po ich wyjezdzie polecial dac na msze:evil_lol: Mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku i to bedzie dla Paco dom juz do konca dni.
POWODZENIA PIESKU!

Mam zdjecia z wyjazdu Paco, ale nie potrafie ich wstawic:oops: Karusiap to zdrobi po powrocie do Krak, chyba, ze ktos ma ochote zrobic to wczesniej?

Posted

Czeakm na zdjęcia cierpliwie !!
Agata i dziewczyny bardzo , bardzo Wam dziękuję za cierpliwość, serce i czas który poświęciłyście Paco !! Udało się !!!!!!!!!!!
dziś naprawdę dobry dzień 2 kolegów i 1 koleżanka Paco z naszego schronu pojechało do nowych domków . Rónież postrzelony gołąb już po operacji został zawieziony do jednej z dogomaniaczek.

Zaczynajcie nowe dobre życie zwierzaki . powodzenia!!

Posted

A ja jak zwykle martwię się na zapas... wiadomo coś o pierwszym dniu Paco? Zwłaszcza to brudzenie, żeby ich nie zniechęciło.

• 2 weeks later...