Dea Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Noooo cioteczki, co to za cicho sza???? Opowiadać tu zaraz kto sprawdzał, jak sprawdzał i co nasprawdzał, no i jaki to domek!!!:loveu: Bo:mad: Quote
Hund Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 :evil_lol: wszystko będzie napisane jak Paco szczęśliwie będzie w domku :mad: Quote
Dea Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 To jest znęcanie się psychiczne!:angryy: :eviltong: Quote
Hund Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 to niezapeszanie :razz: dmuchanie na zimne :p itd. itp. :evil_lol: Quote
Jagienka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 a dłuuuugo tak jeszcze trzeba będzie dmuuuuuchać?? Quote
Poker Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 no,własnie,juz buzia boli od tego dmuchania :placz: Quote
karusiap Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ee ja tam mysle,ze jak domek ma byc dobry to i tak bedzie;)Pan ma jeszcze dzwonic ale moze...nawet jutro byliby po Paco...:multi:Jest to domek z ogrodem,bez innych psow,Panstwo musieli uspic psa ,ktory byl sobowtorem Paco i teraz bardzo im na nim zalezy...nawet nie zrazili sie wiescia,ze paco to brudas nad brudasy:evil_lol: Quote
Hund Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 brudas nad brudasy?? możesz to sprecyzować karusiap?? Quote
Jagienka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hund napisał(a):brudas nad brudasy?? możesz to sprecyzować karusiap?? Paco sie załatwia gdzie stoi a potem włazi w to i przytula sie do ludzi :eviltong: Quote
aisaK Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A jakies foteczki z tego wspaniałego domku będą? Pacus!!!Wspaniałe wieści! Quote
Hund Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 trzymam kciuki aby nowi włąściciele zdawali sobie sprawę że choć piesek będzie podobny z wyglądu to charakter może mieć inny. Quote
Jagienka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hund napisał(a):trzymam kciuki aby nowi włąściciele zdawali sobie sprawę że choć piesek będzie podobny z wyglądu to charakter może mieć inny. noooo o tym samym dzisiaj myślałam... :roll: tfu tfu Quote
Aga-ta Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Paco juz pojechal do domku:bye: Panstwo przyjechali w trojke (tata i 2 doroslych dzieci). Pacus strasznie im sie podobal i stwierdzili, ze "na zywo" wyglada duzo lepiej niz na zdjeciach, a z charakteru spodziewali sie, ze bedzie duzo gorszy:) chyba nie wiedzieli jeszcze co mowili..., bo p. Tomek po ich wyjezdzie polecial dac na msze:evil_lol: Mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku i to bedzie dla Paco dom juz do konca dni. POWODZENIA PIESKU! Mam zdjecia z wyjazdu Paco, ale nie potrafie ich wstawic:oops: Karusiap to zdrobi po powrocie do Krak, chyba, ze ktos ma ochote zrobic to wczesniej? Quote
Dea Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No to teraz trzeba trzymać kciuki! Pierwsze dni najważniejsze... Quote
Hund Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Czeakm na zdjęcia cierpliwie !! Agata i dziewczyny bardzo , bardzo Wam dziękuję za cierpliwość, serce i czas który poświęciłyście Paco !! Udało się !!!!!!!!!!! dziś naprawdę dobry dzień 2 kolegów i 1 koleżanka Paco z naszego schronu pojechało do nowych domków . Rónież postrzelony gołąb już po operacji został zawieziony do jednej z dogomaniaczek. Zaczynajcie nowe dobre życie zwierzaki . powodzenia!! Quote
_bubu_ Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 powodzenia Paco! pewnie już jest w swoim ogródku :razz: Quote
karusiap Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Paco kochany!!:loveu: :loveu: :multi: :multi: mam jeszcze 2 zdjecia od Agaty ale z nowa Pania Paco wiec nie wstawiam;) Quote
aisaK Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Przecudowny!!! Paco-bądz tylko grzeczny! :loveu: :multi: Quote
Hund Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Super !! Bądź szczęśliwy piesku , nowym państwu życzę powodzenia. Quote
Dea Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A ja jak zwykle martwię się na zapas... wiadomo coś o pierwszym dniu Paco? Zwłaszcza to brudzenie, żeby ich nie zniechęciło. Quote
Recommended Posts