lila138 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 :lol: :lol: super Paco super.... i co jest dla niego domek??? Quote
Jagienka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 lila138 napisał(a)::lol: :lol: super Paco super.... i co jest dla niego domek??? ...tymczasowy...w Niemczech Quote
Hund Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 dzięki Jagienka za spacerek :) a na kiedy planujecie badania krwi?? czy Paco tyje czy dalej taki chudziutki?? Quote
Hund Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 dlaczego moje posty sie nie ukazują ?? wysąłąłm juz kilka razy odpowiedż i co?? gdzie się to podziało?? co z badaniami Paco?? proszę napiszcie czy on przytył czy dalej widać żebra?? Quote
Jagienka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Nie wiem jak z badaniami, Aga-ta jak wróci to napisze. A chudy nadal jest... Quote
Hund Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 kurcze dlaczego on dalej jest chudy?? czyli to prawdopodobnie nie wina stersu tylko diety , może czegoś nie przyswajać. Quote
karusiap Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 zapytam w tym tyg wetow czy juz mozna powtorzyc badania Quote
Dea Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 A jak to jest później dalej, jest jakiś kontakt z tym tymczasem, będzie wiadomo czy znalazł stały domek i jaki? Quote
aisaK Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Dea, przeciez jesteś z nami na wątku: NADZIEJA - DOBERMANA. Wklejamy tam zdjęcia oraz informacje z nowych domków psów, które pojechały do Niemiec. Mamy informacje na bieżąco... Quote
karusiap Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 jedziemy dzis do psiakow..poprosze pana Tomka by zlecil badanie krwi,juz troche czasu minelo..zobaczymy jak to bedzie,ale musi byc dobrze;) aha Kasiu czy tymczas dla Paco wie ,ze nie moze miec absolutnie innych psow??pewnie i kotow tez...:roll: Quote
karusiap Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Paco:loveu:ten wulkan energii woli od spacerow bliskosc czlowieka...wybawilismy sie dzis w trawie...jak bedzie mial swoj ogrode to bedzie szczesliwy...potrzebuje czloweika,ktory pozwoli mu na odrobine szalenstwa,potaza sie z nim w trawie i pobawi...wtedy oszaleje ze szczescia... Quote
aisaK Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Paco , skacz na pierwszą... Jesli moje posty znów nie znikną :roll: Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Paco pieseczku czekamy na wyniki badań i trzymamy kciuki za siebie. Quote
karusiap Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wszystko jak najbardziej w porzadku...mam wrazenie ze wyglada juz lepiej:)siersc mu sie lsni:)tylko on taki na spacerze jest troche plochliwy ,przygina nozki i przytula sie do czlowieka...szukajmy mu domku pilnie!!! Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 pilny domek koniecznie potrzebny !! skoro z niego strachajło to na pewno potrzebuje chłopczyk czasu. A dalej reaguje agresją na inne pieski?? Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Szkoda ale przynajmniej wiemy że musi mieszkać sam. Może strach jest tak wielki że atak wydaje się mu jedynym dobrym sposobem zachowania. Quote
Dea Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 aisaK napisał(a):Dea, przeciez jesteś z nami na wątku: NADZIEJA - DOBERMANA. Wklejamy tam zdjęcia oraz informacje z nowych domków psów, które pojechały do Niemiec. Mamy informacje na bieżąco... aisaK przyćmiło mnie:oops: Przepraszam za głupie pytania, ale czasami to tempo działania dogo tak mnie rozprasza, że piszę głupoty:cool3: A teraz sama się dziwię... Quote
Hund Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Szukamy domku pilnie. Finansowo będzie nam trudno utrzymać Paco do lipca. Quote
Recommended Posts