Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 829
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dlaczego moje posty sie nie ukazują ?? wysąłąłm juz kilka razy odpowiedż i co?? gdzie się to podziało?? co z badaniami Paco?? proszę napiszcie czy on przytył czy dalej widać żebra??

Posted

Dea, przeciez jesteś z nami na wątku: NADZIEJA - DOBERMANA. Wklejamy tam zdjęcia oraz informacje z nowych domków psów, które pojechały do Niemiec. Mamy informacje na bieżąco...

Posted

jedziemy dzis do psiakow..poprosze pana Tomka by zlecil badanie krwi,juz troche czasu minelo..zobaczymy jak to bedzie,ale musi byc dobrze;)

aha Kasiu czy tymczas dla Paco wie ,ze nie moze miec absolutnie innych psow??pewnie i kotow tez...:roll:

Posted

Paco:loveu:ten wulkan energii woli od spacerow bliskosc czlowieka...wybawilismy sie dzis w trawie...jak bedzie mial swoj ogrode to bedzie szczesliwy...potrzebuje czloweika,ktory pozwoli mu na odrobine szalenstwa,potaza sie z nim w trawie i pobawi...wtedy oszaleje ze szczescia...

Posted

Wszystko jak najbardziej w porzadku...mam wrazenie ze wyglada juz lepiej:)siersc mu sie lsni:)tylko on taki na spacerze jest troche plochliwy ,przygina nozki i przytula sie do czlowieka...szukajmy mu domku pilnie!!!

Posted

pilny domek koniecznie potrzebny !! skoro z niego strachajło to na pewno potrzebuje chłopczyk czasu. A dalej reaguje agresją na inne pieski??

Posted

Szkoda ale przynajmniej wiemy że musi mieszkać sam. Może strach jest tak wielki że atak wydaje się mu jedynym dobrym sposobem zachowania.

Posted

aisaK napisał(a):
Dea, przeciez jesteś z nami na wątku: NADZIEJA - DOBERMANA. Wklejamy tam zdjęcia oraz informacje z nowych domków psów, które pojechały do Niemiec. Mamy informacje na bieżąco...

aisaK przyćmiło mnie:oops: Przepraszam za głupie pytania, ale czasami to tempo działania dogo tak mnie rozprasza, że piszę głupoty:cool3: A teraz sama się dziwię...