Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję Sabcię. Pamiętam ją jeszcze ze schroniska :( Biedna nie ma szczęścia. Gdzieś miałam chyba jeszcze jej zdjęcia z tamtego okresu. Jeśli znajdę, to wkleję, ale nie były jakieś super, z tego co pamiętam.

Posted

Emis, ja mam wiele jej zdjec, Sabe ciezko obfocic to raz, dwa ona teraz zrzucila duzo futra... oj tak biedna.
Sylcia - ja sciskam kciuki, zeby zaczal jesc.

Posted

Dziewczynki Kama nie ma dostępu do neta właśnie rozmawiałyśmy ......był telefon bardzo obiecujący dom z ogrodem ...brzmi obiecująco .......więcej napisze Kasia Przystał a teraz Dziewczynki pilnie potrzebujemy kogoś na cito na wizytę z okolic Tarnowa .....jeśli kogoś znacie podeślijcie mi namiar ......Saba ma szanse na DS ale potrzebujemy kogos na wizyte jak najszybciej ......

Posted (edited)

Martika@Aischa napisał(a):
Dziewczynki Kama nie ma dostępu do neta właśnie rozmawiałyśmy ......był telefon bardzo obiecujący dom z ogrodem ...brzmi obiecująco .......więcej napisze Kasia Przystał a teraz Dziewczynki pilnie potrzebujemy kogoś na cito na wizytę z okolic Tarnowa .....jeśli kogoś znacie podeślijcie mi namiar ......Saba ma szanse na DS ale potrzebujemy kogos na wizyte jak najszybciej ......

Ja w zasadzie wiem tyle co Ty ;-)
Dom z ogrodem + owczarek do towarzystwa. Zgadzają się na wszystkie formalności :-)

Napisałam na wątku Tarnowskim.
Trzymam kciuki:kciuki::kciuki::kciuki:

Edited by kasiaprzystał
Posted

Świetnie by było, gdyby ktoś mógł ją zabrać !
Już Bary po roku w hotelu znalazł dom i beznadziejny wydawałoby się przypadek - Idol, więc i na Sabę przyjdzie czas :-)
Trzymam kciuki !

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
mam już numer do dziewczyny z Tarnowa ( Farmerka63) Dziękuję pięknie .....Kama już do niej dzwoni :) trzymajcie kciuki :)

Farmerka tam jedzie,to super:)trzymam mocno kciuki....dawajcie znac jak tylko beda jakies wiesci!!

Posted

Lolalola napisał(a):
Farmerka tam jedzie,to super:)trzymam mocno kciuki....dawajcie znac jak tylko beda jakies wiesci!!

Farmerka poleciła nam świetną dziewczynę z Tarnowa ;) Sama siedzę jak na szpilkach ......Kama jak tylko będzie miała dostęp do neta napisze więcej :)