Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paula91, masz jakieś dobre wieści na temat Szacha ? Wiesz, co mam na myśli ;)
I potwierdź jeszcze tutaj, że pieniążki od SKARPETY dotarły do lecznic, bo nie każdy ma dostęp do fb

• 3 weeks later...
Posted

Było cicho na wątku, bo Szach już prawie miał domek, ale jednak się nie udało, szukamy dalej :( Prosimy o udostępnianie. Psiak wygryza sobie znowu sierść, będziemy musieli wybrać się z nim do weta.

• 1 month later...
Posted

Szach był u weterynarza, miał badany włos, zeskrobiny ze skóry (wykluczone wszelkie świerzbowce, nużeńce itp.), badany był też kał i z tym też ok. Został odrobaczony, na chwilę obecną mamy dawać mu jednego rodzaju karmę z tych lepszych (myślimy o Bricie jagnięcina i ryż), brakuje nam jeszcze troszkę pieniędzy do pełnego wora karmy, więc zbieramy. Będziemy musieli go trzymać przez jakiś czas tylko na tej karmie, musi być w ciągłej dostawie. Psiak z łapami i stawami dobrze sobie radzi, teraz na pierwszy plan wysunęły się te problemy ze skórą. W niedziele zabieram go na spacer, może uda się zrobić jakieś nowe fotki.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

[FONT=tahoma]POTRZEBNE PILNE WSPARCIE! Szach bardzo ostatnio podupadł na zdrowiu!!! Boli go kręgosłup i jest gorzej z łapami. Musi mieć kuracje 10dniową zastrzykami, jego opiekunka jest w szpitalu, na dwa tygodnie może być u znajomych, ale nie mamy zastrzyków. Koszt tych zastrzyków na 10 dni to 200zł, nie możemy ich wziąć na krechę, bo trzeba je kupić w aptece. A kurację trzeba zacząć już. W dodatku trzeba mu zrobić rtg łap, a to koszt ok. 300zł. Brakuje na karmę, której nie możemy przerwać, worek to 83zł. Mamy zaległy dług za szczepienie i ostatnią wizytę DRAMAT! Mi dzisiaj chce się już płakać Szach popiskuje z bólu Żal mi go strasznie :(( BŁAGAM o pomoc dla niego![/FONT]

edit: Szach wczoraj i dzisiaj nic nie chciał jeść :(((

Posted

[quote name='paula91'][FONT=tahoma]POTRZEBNE PILNE WSPARCIE! Szach bardzo ostatnio podupadł na zdrowiu!!! Boli go kręgosłup i jest gorzej z łapami. Musi mieć kuracje 10dniową zastrzykami, jego opiekunka jest w szpitalu, na dwa tygodnie może być u znajomych, ale nie mamy zastrzyków. Koszt tych zastrzyków na 10 dni to 200zł, nie możemy ich wziąć na krechę, bo trzeba je kupić w aptece. A kurację trzeba zacząć już. W dodatku trzeba mu zrobić rtg łap, a to koszt ok. 300zł. Brakuje na karmę, której nie możemy przerwać, worek to 83zł. Mamy zaległy dług za szczepienie i ostatnią wizytę DRAMAT! Mi dzisiaj chce się już płakać Szach popiskuje z bólu Żal mi go strasznie :(( BŁAGAM o pomoc dla niego![/FONT]

edit: Szach wczoraj i dzisiaj nic nie chciał jeść :(((

Niedobrze... :shake:
Nawiązując do naszej rozmowy na fb, czekam na info odnośnie rachunku za te zastrzyki
Przegłosujemy w SKARPECIE OWCZARKOWEJ ponowne wsparcie dla Szachusia
Nie można pozwolić, aby cierpiał :(
Możliwe, że nie je z bólu ...

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Opiekunka Szacha wyjechała na 3 tygodnie do sanatorium, Szach jest w zastępczym domu tymczasowym. Znowu się potyka i gorzej z łapkami, będzie miał robione RTG. A tak po za tym wszystko ok.

• 2 months later...
Posted

[quote name='DONnka']Przegłosujemy ponowne wsparcie dla Szacha na SKARPECIE OWCZARKOWEJ :happy1:
Jak dobrze pójdzie, to zakupimy chłopakowi ten Trocoxil[/QUOTE]

Widzialam na Owczarku, ze ktos ma 2 tabletki do odsprzedania, ale nie wiem, czy po jakiejs korzystnej cenie

Posted

[quote name='egradska']Widzialam na Owczarku, ze ktos ma 2 tabletki do odsprzedania, ale nie wiem, czy po jakiejs korzystnej cenie[/QUOTE]

A możesz podrzucić linka do tego wątku ?

Posted

[quote name='DONnka']Kopiuję zapis z tego wątku na forum owczarek.pl , bo jest widoczny tylko dla zalogowanych:

Witam, mam do sprzedania Trocoxil 75mg, data ważności: 11/2014. Cena: 150zł plus kw lub odbiór osobisty w Warszawie.

Paula91, jesteście zainteresowani ?

My dopiero kupiliśmy tabletkę Trocoxilu i na razie finanse nam nie pozwalają na kupno kolejnego.

• 4 weeks later...