DONnka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Paula91, masz jakieś dobre wieści na temat Szacha ? Wiesz, co mam na myśli ;) I potwierdź jeszcze tutaj, że pieniążki od SKARPETY dotarły do lecznic, bo nie każdy ma dostęp do fb Quote
paula91 Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Potwierdzam, że pieniążki ze Skarpety otarły do lecznicy :) Bardzo dziękujemy :) A co do Szacha jeszcze czekamy :) Jak już będę wiedziała to napiszę :) Quote
paula91 Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Było cicho na wątku, bo Szach już prawie miał domek, ale jednak się nie udało, szukamy dalej :( Prosimy o udostępnianie. Psiak wygryza sobie znowu sierść, będziemy musieli wybrać się z nim do weta. Quote
paula91 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Szach był u weterynarza, miał badany włos, zeskrobiny ze skóry (wykluczone wszelkie świerzbowce, nużeńce itp.), badany był też kał i z tym też ok. Został odrobaczony, na chwilę obecną mamy dawać mu jednego rodzaju karmę z tych lepszych (myślimy o Bricie jagnięcina i ryż), brakuje nam jeszcze troszkę pieniędzy do pełnego wora karmy, więc zbieramy. Będziemy musieli go trzymać przez jakiś czas tylko na tej karmie, musi być w ciągłej dostawie. Psiak z łapami i stawami dobrze sobie radzi, teraz na pierwszy plan wysunęły się te problemy ze skórą. W niedziele zabieram go na spacer, może uda się zrobić jakieś nowe fotki. Quote
juli88 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Kolejny bazaaro na Szacha - http://www.dogomania.pl/forum/threads/242400-Ciuchowisko-na-Kacperka-robi-si%C4%99?p=20816977#post20816977 Zapraszam :) Quote
paula91 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Paragon za maść do uszu dla Szacha i witaminę B. Quote
paula91 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [FONT=tahoma]POTRZEBNE PILNE WSPARCIE! Szach bardzo ostatnio podupadł na zdrowiu!!! Boli go kręgosłup i jest gorzej z łapami. Musi mieć kuracje 10dniową zastrzykami, jego opiekunka jest w szpitalu, na dwa tygodnie może być u znajomych, ale nie mamy zastrzyków. Koszt tych zastrzyków na 10 dni to 200zł, nie możemy ich wziąć na krechę, bo trzeba je kupić w aptece. A kurację trzeba zacząć już. W dodatku trzeba mu zrobić rtg łap, a to koszt ok. 300zł. Brakuje na karmę, której nie możemy przerwać, worek to 83zł. Mamy zaległy dług za szczepienie i ostatnią wizytę DRAMAT! Mi dzisiaj chce się już płakać Szach popiskuje z bólu Żal mi go strasznie :(( BŁAGAM o pomoc dla niego![/FONT] edit: Szach wczoraj i dzisiaj nic nie chciał jeść :((( Quote
DONnka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='paula91'][FONT=tahoma]POTRZEBNE PILNE WSPARCIE! Szach bardzo ostatnio podupadł na zdrowiu!!! Boli go kręgosłup i jest gorzej z łapami. Musi mieć kuracje 10dniową zastrzykami, jego opiekunka jest w szpitalu, na dwa tygodnie może być u znajomych, ale nie mamy zastrzyków. Koszt tych zastrzyków na 10 dni to 200zł, nie możemy ich wziąć na krechę, bo trzeba je kupić w aptece. A kurację trzeba zacząć już. W dodatku trzeba mu zrobić rtg łap, a to koszt ok. 300zł. Brakuje na karmę, której nie możemy przerwać, worek to 83zł. Mamy zaległy dług za szczepienie i ostatnią wizytę DRAMAT! Mi dzisiaj chce się już płakać Szach popiskuje z bólu Żal mi go strasznie :(( BŁAGAM o pomoc dla niego![/FONT] edit: Szach wczoraj i dzisiaj nic nie chciał jeść :((( Niedobrze... :shake: Nawiązując do naszej rozmowy na fb, czekam na info odnośnie rachunku za te zastrzyki Przegłosujemy w SKARPECIE OWCZARKOWEJ ponowne wsparcie dla Szachusia Nie można pozwolić, aby cierpiał :( Możliwe, że nie je z bólu ... Quote
karolcia1509 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 przelewam kaske z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/thread...12-11-do-22-00 uzbierało sie 71,20zł jak sie zaksięguje proszę o potwierdzenie Quote
paula91 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 (edited) Paragon za badania krwi i moczu (badanie moczu razy dwa, żeby sprawdzić naczczo czy również będzie cukier). Edited January 6, 2014 by paula91 Quote
paula91 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Opiekunka Szacha wyjechała na 3 tygodnie do sanatorium, Szach jest w zastępczym domu tymczasowym. Znowu się potyka i gorzej z łapkami, będzie miał robione RTG. A tak po za tym wszystko ok. Quote
paula91 Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 Opis od weterynarza, Szach przyjmuje obecnie Trocoxil oraz suplementy diety: Quote
DONnka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Przegłosujemy ponowne wsparcie dla Szacha na SKARPECIE OWCZARKOWEJ :happy1: Jak dobrze pójdzie, to zakupimy chłopakowi ten Trocoxil Quote
egradska Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='DONnka']Przegłosujemy ponowne wsparcie dla Szacha na SKARPECIE OWCZARKOWEJ :happy1: Jak dobrze pójdzie, to zakupimy chłopakowi ten Trocoxil[/QUOTE] Widzialam na Owczarku, ze ktos ma 2 tabletki do odsprzedania, ale nie wiem, czy po jakiejs korzystnej cenie Quote
DONnka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='egradska']Widzialam na Owczarku, ze ktos ma 2 tabletki do odsprzedania, ale nie wiem, czy po jakiejs korzystnej cenie[/QUOTE] A możesz podrzucić linka do tego wątku ? Quote
egradska Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='DONnka']A możesz podrzucić linka do tego wątku ? http://www.owczarek.pl/forum/index.php?topic=24954.msg1281857#new Quote
DONnka Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='egradska']http://www.owczarek.pl/forum/index.php?topic=24954.msg1281857#new Kopiuję zapis z tego wątku na forum owczarek.pl , bo jest widoczny tylko dla zalogowanych: Witam, mam do sprzedania Trocoxil 75mg, data ważności: 11/2014. Cena: 150zł plus kw lub odbiór osobisty w Warszawie. Paula91, jesteście zainteresowani ? Quote
paula91 Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='DONnka']Kopiuję zapis z tego wątku na forum owczarek.pl , bo jest widoczny tylko dla zalogowanych: Witam, mam do sprzedania Trocoxil 75mg, data ważności: 11/2014. Cena: 150zł plus kw lub odbiór osobisty w Warszawie. Paula91, jesteście zainteresowani ? My dopiero kupiliśmy tabletkę Trocoxilu i na razie finanse nam nie pozwalają na kupno kolejnego. Quote
bela51 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Przyszłam zapytac jak Szach sie miewa ? Pusto tutaj ... Quote
Recommended Posts