BasiaD Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Gutek nie chowaj się w ogonie, na 1 do góry hop! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 no i co mały? Nadal bez domu :shake: Quote
chalimala Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 byłam i widziałam... oto najświeższe foteczki :) gustek szuka domku!!!!nie pozwólmy mu wyjechac do Mysłowic!!! (po 16 maja zabierać psiaki!!!!) także czas nas goni!!!!! POMÓŻMY MU!!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 nic nie rozumiem pani zachorowała i co umarła? a jeśli wyzdrowiała to czemu po niego nie wróciła ? Quote
chalimala Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 pani podobno jest w szpitalu zamkniętym... prędko z niego nie wyjdzie...a jak wyjdzie to Gustka nie zabierze, bo nie ma do tego "predyspozycji"... tak zrozumiałam tą całą historię... Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 no ok bo myślałam że następna fantastyczna opiekunka , trzeba szukać domku i to szybko dla pięknego pana:lol: Quote
chalimala Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 halo halo czy jest gdzieś tam domek dla Gustawa????? Quote
marmar Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wielkie dzieki Chalimala za zanangazowanie i nowe foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 z tych fotek widać że Gustaw ma sporo do powiedzenia , ciekawa jestem na jaki temat:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 olenka_f napisał(a):z tych fotek widać że Gustaw ma sporo do powiedzenia , ciekawa jestem na jaki temat:evil_lol: lepiej nie wiedzieć co on mówi... Sąsiadka byłej właścicielki Gustawa zna go od szczeniaka i to łagodny, mądry, nieduży psiak(na zdjęciach tego nie widać ale on jest nieduży). Przychodził do niej do ogrodu na przysmaki. To dobry psiak i całkiem ładny, tylko zdjęcia tego nie pokazują. Quote
chalimala Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Gstaw to porządny facet!szuka porządnego domu :D Quote
anilla Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):lepiej nie wiedzieć co on mówi... Sąsiadka byłej właścicielki Gustawa zna go od szczeniaka i to łagodny, mądry, nieduży psiak(na zdjęciach tego nie widać ale on jest nieduży). Przychodził do niej do ogrodu na przysmaki. To dobry psiak i całkiem ładny, tylko zdjęcia tego nie pokazują. a jak nieduży? bo na fotkach to on taki jakiś ;) labkowaty... ale obrodziło w psiaki na te święta :-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 anilla napisał(a):a jak nieduży? bo na fotkach to on taki jakiś ;) labkowaty... ale obrodziło w psiaki na te święta :-( mniejszy od labka Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 nikt Gustwa nie odwiedza-a to błąd , bo to fajny pies!:p Quote
Recommended Posts