Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to super wieści. nie taki dzikus jak zakładano :lol:

czyli prócz zostawania samemu (czego nie jesteśmy pewne) sunia zapowiada się na normalną :) Dajcie jej jakieś imię ;)

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to zniszczę Wasze plany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziś byłam w schronie i zobaczyłam umowę adopcyjną na suczydło :loveu: Nie wiem gdzie i kto ją zabrał ale sunia ma domek :bigcool::bigcool::bigcool::B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

No mnie tez trochę przytkało..... no ale ja się cieszę... nie bedzie już psów na boksie podgryzać;) Ale mam nadzieję, ze nie wróci......

Posted

Chyba nie wróci sunia jak się nie mylę pojechała do Opola , państwo bardzo fajni , boksia będzie miała ogród zawsze ktoś bedzie w domku , jest troje dzieci w wieku od 14 latka do 8 latka . Pan wprost zachwycony sunią bedzie miała na imię Tekila . O naszej boksi dowiedzieli się na jakiejś stronie w internecie nawet nie było jej zdjęcia jechali prawie w ciemno :lol: :lol: :lol:

Posted

Bella11 napisał(a):
Chyba nie wróci sunia jak się nie mylę pojechała do Opola , państwo bardzo fajni , boksia będzie miała ogród zawsze ktoś bedzie w domku , jest troje dzieci w wieku od 14 latka do 8 latka . Pan wprost zachwycony sunią bedzie miała na imię Tekila . O naszej boksi dowiedzieli się na jakiejś stronie w internecie nawet nie było jej zdjęcia jechali prawie w ciemno :lol: :lol: :lol:

Może będą fajni? lubię ludzi co potrafią "w ciemno" zdecydować :)

Posted

I ja też trzymam kciuki żeby to była odpowiedzialna, miła rodzinka i, że boksia dożyje u nich spokojnej starości:lol:

Życzę jej miłości już do końca!!!

Fajnie, fajnie ale ja już tęsknię!:placz: Ich też tak szybka chwyci za serce:evil_lol:

Uwielbiam szczęśliwe zakończenia!

Macie do nich telefon? Adres? Fajnie jakby możnabyło zadzwonic za jakiś czas, popytac co u suni i np jakby zdjęcia wysłali ci Państwo:lol:

Żeby nie zaginęła gdzieś bez wieści:shake: Chociaż dużo psów tak właśnie ginie i wraca albo nie wraca ale to wcale wtedy nie znaczy, że jest im dobrzre:shake:

Posted

Jeżeli jakimś cudem oni tu trafią i sami się zalogują to będą wieści. A tak nikt Ci numeru do nich nie da.

To chyba z ogłoszeń Kamci, bo ja dawałam z fotkami :hmmmm:

Posted

A wizyty poadopcyjne...Dobra wiem, u nas nie ma takich rzeczy...

Po prostu mam nadzieję, że i tym razem trafili się ludzie, którzy będą o nią dbali i jej nigdy nie skrzywdzą. No nie dziwcie mi się gdy wookół na samej dogomanii jest tyle różnych przykładów nieudanych adopcjii i przejawów okrucieństwa wobec psów...:shake:

Powodzenia Tekila!:loveu:

Posted

No niestety my nie mamy żadnego kontaktu z psami po adopcji.... czasem dostaniemy zdjęcia, czasem spotkamy psa na spacerze.... ale to wszystko przypadek lub inicjatywa właściciela....:roll:

Posted

No ale żeby boksię spotkać w Opolu na spacerku to dopiero trzebaby było się postarać!!:razz: :evil_lol:

W każdym razie jestem zawsze troszkę zniesmaczona takimi adopcjami, bo jakby nie patrzeć to się człowiek trochę poświęca, martwi, kombinuje jakby tu sprawę ugryźć- z której strony się do tego zabrać (oczywiście mówię tu o wszystkich wolontariuszkach!), a tu PRZYSZLI, WZIĘLI I SŁUCH PO NICH ZAGINĄŁ:cool1:
Nie lubię, jak tak się kończą NASZE WYPOCINY!!!

Posted

Ależ to dzięki Wam boksia znalazła domek bo ludzie ją wypatrzyli w internecie .:cool3:
Nie martw się Koperek będziesz miała komu szukać domku bo dziś trafiła bardzo ładna boksia , grzeczna posłuszna pięknie podaje łapkę , więc jeżeli właściciel się nie pojawi to boksia liczyć może tylko na Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Odniosłam takie wrażenie że boksia trafiła bardzo dobrze , chyba że wywinie im jakiś szczególny numer :razz:
Ludzie bardzo konkretni , zostali uprzedzeni że mogą być jakieś kłopoty z boksią cytuję odpowiedż pana ''Dzieci też sprawiają problemy a jednak się je kocha mimo wszystko więc z Tekilą też damy radę ""
Podobało mi się to podejście do sprawy więc mam nadzieję że taki domek spadł naszej boksi z nieba i obym się nie myliła :lol: :lol: :lol:

Posted

No to podniosłaś mnie na duchu Bella!!!:lol: :lol: :lol: Trzeba tylko zerknąć na jakiej ulicy zamieszkała żółtaska i możemy na nią jakimś dziwnym trafem napatoczyć opiekunów białaski...:eviltong: :p

Posted

[quote name='Koperek']No to podniosłaś mnie na duchu Bella!!!:lol: :lol: :lol: Trzeba tylko zerknąć na jakiej ulicy zamieszkała żółtaska i możemy na nią jakimś dziwnym trafem napatoczyć opiekunów białaski...:eviltong: :p

No, no to dobry pomysł!:evil_lol: Dobrzeby było gdyby ktoś ją jeszcze kiedyś zobaczył SZCZĘŚLIWĄ!!!:loveu: Ach te psiaki- całe moje zycie! Ich szczęście jest dla mnie nasjważniejsze:lol:

Słuchajcie, jakby trzebabyło pomocy przy czymś to pamiętajcie, że jest Gosia. Chętnie będę z Wami współpracowac w różnych sprawach. Jestem z Wrocławia i raczej zawsze uchwytna także zawsze można się ze mną umówic.

A co to za nowa bokserka? Jak taka milusia to miejmy nadzieję, że jeszcze przyjdzie po nią właściciel. Obcykacie ją ?

Posted

Jest bardzo fajna nowa boksia wczoraj trafiła jako znaleziona więc narazie czeka może zgłosi się właściciel bo sunia fajna , grzeczna zadbana więc jest nadzieja że ktoś ją będzia szukał

Posted

Fotki mam z dzisiaj tej nowej, ale żeby mi się jeszcze chciało je wstawiać...:cool1:

Musicie uzbroić się w cierpliwość- powiem tylko tyle, że tak pomarszczonej boksi daaawno nie widziałam, więc sobie wyobraźcie:loveu:

Acha i zdjęcia mogę wstawić tutaj (za jakiś czas:eviltong: ), bo wątku jej narazie nie ma co zaczynać, bo może rzeczywiście się komuś zgubiła, bo choć troszkę chuda to zadbana jest.

...sorki- trochę za dużo tych "bo" w powyższym...